Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Σωματικές και ψυχικές επιπτώσεις που βιώνει ο ασθενής με καρκίνο και νοσηλευτικές παρεμβάσεις - Τα συναισθήματα ενός ατόμου που βιώνει τις επιπτώσεις του καρκίνου (Μέρος Τέταρο)

ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ: ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ
 Ο καρκίνος & οι επιπτώσεις του στην ψυχική υγεία...!
3.1. ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ – ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
Όταν πρόκειται να διεξαχθεί μία ποιοτική έρευνα, πρέπει να υπάρχει και ένα ερευνητικό ερώτημα. Η ποιοτική έρευνα καθορίζεται από το προσωπικό ενδιαφέρον του ερευνητή, καθώς και από το την επικαιρότητα, την διερεύνηση του ζητήματος καθώς και τον τρόπο  που πρέπει να προσεγγιστεί το θέμα. Έτσι και στην δική μου έρευνα, οι παράγοντες αυτοί με ώθησαν στην συγκεκριμένη μελέτη περίπτωσης (Hichcock, 1989). 
Ο λόγος για τον οποίο έχω επιλέξει το συγκεκριμένο θέμα να μελετήσω στην πτυχιακή μου εργασία, ήταν η εμπλοκή μου, κατά την πρακτική μου άσκηση στην ογκολογική κλινική, όπου ένιωσα έντονα την δυσαρέσκεια των ατόμων, οι οποίοι πάσχουν από καρκίνο και βιώνουν τις επιπτώσεις του.

3.2. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ


Σκοπός της παρούσας μελέτης, όπου αποτελεί και το ερευνητικό ερώτημα της παρούσας έρευνας είναι να καταγραφούν τα συναισθήματα ενός ατόμου που βιώνει τις επιπτώσεις του καρκίνου, μέσα από την αναφορά γυναικών που έχουν βιώσει τον καρκίνο και τις επιπτώσεις του.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα