Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Η λεγόμενη 'Θεία Κοινωνία'


Νικόδημος

Ξαναγράφω για το θέμα αυτό διότι έχει καταντήσει σκέτη κοροϊδία.

Υπάρχει μια κα Ε. Γιαμαρέλλου, καθηγήτρια Παθολογίας ΕΚΠΑ, η οποία συμμετέχει στην Επιτροπή Λοιμώξεων, ή όπως αλλιώς λέγεται το επιστημονικό δήθεν σώμα που συμβουλεύει την κυβέρνηση (σε αυτό και ο Σ. Τσιόδρας, κορυφαίος λοιμοξιολόγος και καλός χριστιανός που μάλιστα ψέλνει).

Η κα Γιαμαρέλλου έχει δηλώσει πως «Όποιος πάει να κοινωνήσει συμμετέχει στο μυστήριο, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος κορωνοϊού» κι εξηγεί πως «εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης».

Αν η κα καθηγήτρια πιστεύει στην διδασκαλία του Χριστού τη συγχαίρω. Αν όμως πιστεύει αυτή τη σαχλαμάρα τότε καλύτερα να παυθεί από την επιστήμη της και να γίνει καλόγρια. Δεν έχει καμία θέση στην επιστημονική κοινότητα και είναι έγκλημα να αφήνεται να διδάσκει οπουδήποτε τέτοιες ανοησίες φανατικού θρησκόληπτου.



Και ο Ιησούς συμμετείχε σε πολύ ανώτερα μυστήρια, ενσαρκωμένος Υιός του Υψίστου, μα υπέφερε και πέθανε στον σταυρό (και αναστήθηκε). Οπότε οι κοινοί θνητοί επίσης θα πεθάνουν και μάλιστα δίχως ανάσταση!

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δεν δίστασε να αποδεχθεί τον θανατερό κίνδυνο και με τη «θεία κοινωνία» και με τον συνωστισμό.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα