Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΝ & ΒΙΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ) Ο κορονοϊός ως εργαλείο για την εγκαθίδρυση του Παγκόσμιου Φασιστικού Καθεστώτος (βιντεο)



Επικεφαλής Ιατροδικαστής Αμβούργου: “Φυσιολογική λοίμωξη ο κορονοϊός”
Τα ευρήματά του: “Ο Νέος Κορονοϊός 2019 είναι μια σχετικά αβλαβής λοιμώδης ασθένεια. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι ο κορονοϊός είναι μια φυσιολογική λοίμωξη και πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί της χωρίς καραντίνα”.
Οι θάνατοι που εξέτασε αφορούσαν όλοι σε τόσο σοβαρές προϋπάρχουσες καταστάσεις (υποκείμενα νοσήματα) που, “ακόμα κι αν αυτό ακούγεται σκληρό, όλοι θα είχαν πεθάνει κατά τη διάρκεια αυτού του έτους”.


Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, Klaus Püschel
Ο Κλάους Πίσελ (Klaus Püschsel), επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, ο οποίος έχει ήδη εξετάσει πολλούς θετικούς σε Νέο Κορονοϊό 2019 θανόντες, εξηγεί σε άρθρο του:


“Οι αριθμοί δεν δικαιολογούν τον φόβο του κορονοϊού”.
Τα ευρήματά του: “Ο Νέος Κορονοϊός 2019 είναι μια σχετικά αβλαβής λοιμώδης ασθένεια. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι ο κορονοϊός είναι μια φυσιολογική λοίμωξη και πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί της χωρίς καραντίνα”.
Οι θάνατοι που εξέτασε αφορούσαν όλοι σε τόσο σοβαρές προϋπάρχουσες καταστάσεις (υποκείμενα νοσήματα) που, “ακόμα κι αν αυτό ακούγεται σκληρό, όλοι θα είχαν πεθάνει κατά τη διάρκεια αυτού του έτους”.
Ο Püschel προσθέτει: “Ο χρόνος των ιολόγων έχει τελειώσει. Πρέπει τώρα να ρωτήσουμε άλλους τί είναι το σωστό να κάνουμε στην κρίση του κορονϊού, για παράδειγμα οι γιατροί εντατικής θεραπείας”.
Πηγή
Γ.Ρωμανός: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΝ & ΒΙΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ)


Ο κορονοϊός ως εργαλείο για την εγκαθίδρυση του Παγκόσμιου Φασιστικού Καθεστώτος



Ποιον να πιστέψουμε για την «επιδημία» του κορονοϊού που αυτόν τον καιρό μαστίζει την ανθρωπότητα; 

Ο άνθρωπος που πάντα θέτει ερωτηματικά σ’ αυτά που μας σερβίρουν τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης και σ’ αυτά που υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε είναι ο David Icke και πολλά από όσα έχει πει τις τελευταίες δεκαετίες αποκτούν όλο και περισσότερο νόημα γι’ αυτούς με ανοιχτό μυαλό.

Στη συνέχεια παραθέτω σύντομη περίληψη σε ελεύθερη μετάφραση όσων είπε ο David Icke σε συνέντευξη στο Talk Radio Europe – Dot Connector Videocast, στις 7 Μαρτίου του 2020.
Ποιον να πιστέψουν οι άνθρωποι για τον κορονοϊό ή οτιδήποτε άλλο στις ειδήσεις; Θα πρέπει να πιστέψουν τον εαυτό τους. Θα πρέπει να εξετάζουν προσεκτικά τα αποδεικτικά στοιχεία και να παρατηρούν πού τους οδηγούν αυτά τα τεκμήρια. Εκείνο που δεν πρέπει ποτέ να κάνουν είναι  να προσλαμβάνουν  άκριτα την επίσημη εκδοχή και να την πιστεύουν. 
Έχω ξοδέψει τα τελευταία χρόνια της ζωής μου ξετυλίγοντας και αποσυναρμολογώντας  επίσημες ιστορίες ειδήσεων, και η κλίμακα της εξαπάτησης και της ψευδολογίας είναι εντελώς παράδοξη.
Ελπίζω η φράση «Γνωρίστε το αποτέλεσμα και θα δείτε το ταξίδι», εάν την αποκαλύψετε, όπως έχω κάνει εγώ  τα τελευταία 30 χρόνια, θα διακρίνετε πολύ καθαρά την προσχεδιασμένη έκβαση για την ανθρωπότητα και το πώς και γιατί  σε κάθε περίπτωση ο κόσμος κατευθύνεται προς τον συγκεκριμένο στόχο.
Με άλλα λόγια εάν γνωρίζετε την προσχεδιασμένη έκβαση, θα διακρίνετε το ταξίδι μέρα με τη μέρα, με αλλαγές στην κοινωνία που είναι απλά σκαλοπάτια, που τα αποκαλώ απολυταρχικά βηματάκια, προς αυτή την έκβαση.
Εάν δεν γνωρίζετε την προσχεδιασμένη έκβαση, τότε τα καθημερινά γεγονότα του κόσμου εκλαμβάνονται ως τυχαία, ακατανόητα και χαοτικά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί συμβαίνει εκείνο;
Και έχετε τα ΜΜΕ που παρουσιάζουν μια ιστορία στη σελίδα τρία, και μια ιστορία στη σελίδα επτά και μια άλλη ιστορία στη σελίδα οκτώ. Και παρουσιάζονται σα να είναι αυτοτελή γεγονότα και περιστάσεις. ωστόσο, αν ενώσετε τις τελείες θα συνειδητοποιήσετε ότι  αυτές οι τρεις ιστορίες δεν λειτουργούν μεμονωμένα. Στην πραγματικότητα είναι συνδεδεμένες ώστε να εξυπηρετούν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Έτσι λοιπόν, εκείνο το οποίο αποκαλύπτω και για το οποίο γράφω όλες αυτές τις δεκαετίες είναι ένα σχέδιο – αυτή θα είναι η έκβαση – για ένα Παγκόσμιο Οργουελικό Φασιστικό Καθεστώς που θα διαχειρίζεται η Παγκόσμια Κυβέρνηση, ουσιαστικά μια Τεχνοκρατία που διαχειρίζονται τεχνοκράτες.
Αυτός είναι ο λόγος που η Silicon Valley, μια περιοχή στο νότιο μέρος του San Francisco στη βόρεια Καλιφόρνια που λειτουργεί ως παγκόσμιο κέντρο υψηλής τεχνολογίας, καινοτομίας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποκτά όλο και μεγαλύτερη δύναμη πάνω στις κυβερνήσεις και  υπαγορεύει πολιτικές σε κάθε κοινωνία.(…)Ελάχιστοι στην κορυφή προκαλούν αυτό που ονομάζω «πρόβλημα-αντίδραση-λύση».
Αυτή η μυστική πολιτική κλίκα που ονομάζω Cabal, ένα παγκόσμιο cult, λειτουργεί σε κάθε χώρα υπεράνω των κυβερνήσεων, χειραγωγεί κυβερνήσεις και σχεδιάζουν μαζικό οικονομικό κραχ. Διότι αυτό που θέλουν, σύμφωνα με το αξίωμά τους «πρόβλημα-αντίδραση-λύση» είναι ένα εντελώς νέο οικονομικό μοντέλο, οικονομικό σύστημα, ένα το οποίο παγκοσμίως θα λειτουργεί χωρίς μετρητά.
Προς αυτό το σκοπό, τώρα χρησιμοποιούν τον κορονοϊό και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), ο οποίος επίσης διοικείται από αυτή τη μυστική κλίκα, για να δαιμονοποιήσουν το χρήμα «Μη χρησιμοποιείτε μετρητά διότι θα κολλήσετε τον κορονοϊό». Μια κοινωνία χωρίς μετρητά είναι ένα ελεγχόμενο σύστημα. (…)
Για δεκαετίες, οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο και στις ΗΠΑ αναθέτουν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής στην Κίνα. Έτσι, εάν η Κίνα έχει πρόβλημα σε σχέση με την παραγωγή αυτών των εμπορευμάτων, τότε υπάρχει πρόβλημα στην αλυσίδα του εφοδιασμού. Και πόσοι άνθρωποι θα πίστευαν την ηλιθιότητα (στην πραγματικότητα δεν είναι ηλιθιότητα) ενός προμελετημένου σχεδιασμού αυτής της κλίκας (Cabal );
Το 80% των Αμερικάνικων αντιβιοτικών προέρχεται από την Κίνα. Περίπου το 90% των συστατικών των Αμερικάνικων φαρμάκων προέρχεται από την Κίνα. Εννοώ  ότι  η δύναμη που έχει δοθεί στην Κίνα, που υποτίθεται πως είναι εχθρός της Δύσης, είναι απολύτως παράδοξη.
(…)
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO), που υποτίθεται πως φροντίζει για τη δημόσια Υγεία, είναι απίστευτα διεφθαρμένος. Δεν είναι επιστημονικός οργανισμός αλλά πολιτικός, με μια συγκεκριμένη ατζέντα. Οποιοσδήποτε αποκαλύπτει τα σκοτεινά του σχέδια δαιμονοποιείται ότι διακινεί θεωρίες συνωμοσίας. 
Και δυστυχώς η συντριπτική  πλειοψηφία της νεολαίας παγκοσμίως αφορίζει τους υποτιθέμενους συνωμοσιολόγους – αγνοώντας ότι έτσι στην ουσία εργάζεται για την ίδια κλίκα που προωθεί το Παγκόσμιο Φασιστικό Καθεστώς.
[ Σ.σ.: Όσο για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που είναι βουτηγμένος στη διαφθορά ,  ενώ ο  Αιθίοπας Πρόεδρός του,  Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, έχει αμφιλεγόμενο παρελθόν, δείτε video εδώ ]. 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ

Αυτή η μυστική πολιτική κλίκα που ονομάζω Cabal, ένα παγκόσμιο cult, λειτουργεί σε κάθε χώρα υπεράνω των κυβερνήσεων, χειραγωγεί κυβερνήσεις και σχεδιάζουν μαζικό οικονομικό κραχ. 

Διότι αυτό που θέλουν, σύμφωνα με το αξίωμά τους «πρόβλημα-αντίδραση-λύση» είναι ένα εντελώς νέο οικονομικό μοντέλο, οικονομικό σύστημα, ένα το οποίο παγκοσμίως θα λειτουργεί χωρίς μετρητά.


Προς αυτό το σκοπό, τώρα χρησιμοποιούν τον κορονοϊό και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), ο οποίος επίσης διοικείται από αυτή τη μυστική κλίκα, για να δαιμονοποιήσουν το χρήμα «Μη χρησιμοποιείτε μετρητά διότι θα κολλήσετε τον κορονοϊό». Μια κοινωνία χωρίς μετρητά είναι ένα ελεγχόμενο σύστημα. (…)


www.nikosxeiladakis.gr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα