Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Οι μαγνητικές αναστατώσεις στον Πλανήτη Γη



Ο Μαγνητικός άξονας της Γης, Βόρειος και Νότιος Πόλος, δέχεται πλανητικές αλλαγές από το Ηλιακό μας σύστημα. Οι μετατροπές που συμβαίνουν στον Ηλιο ειναι ραγδαίες.

Διαγαλαξιακές Οντότητες εργάζονται αυτήν την στιγμή για να ελαχιστοποιήσουν μια μη αναστρέψιμη καταστροφική ηλιακή καταιγίδα στην Γη.

Οι πόλοι δέχονται παλμικά κύματα επιτάχυνσης. Τα κύματα αυτά έχουν να κάνουν με μεταλλάξεις από ενέργειες της Πέμπτης Διάστασης. Η Γη σταδιακά θα περάσει σε αυτήν την συχνότητα καθώς και οι άνθρωποι. Η αίσθηση της Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης μεταλλάσσεται συνεχώς .


Κατά την επιτάχυνση εισροής από τους πόλους δημιουργούνται κόμβοι μαγνητικών δινών σε πολλές ζώνες του Πλανήτη. Αυτές οι δίνες, δημιουργούν έντονα φαινόμενα όπως, σεισμοί, τυφώνες καθώς και μετακινήσεις υδάτινων μαζών. Οι δίνες αυτές πιέζουν και τις μάζες αέρα με αποτέλεσμα οι τυφώνες να έχουν ραγδαία άνοδο. 
Αναρωτιέμαι πόσο αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά έντονα ρεύματα της τελευταίας περιόδου επηρρεάζουν τους πιλοτικούς διαδρόμους πτήσεων και πως παρατηρείται το φαινόμενο αυτό. Οι δίνες αυτές θα αυξηθούν ιδιαίτερα μετά το 2012, όπου η Γη θα δεχτεί περισσότερο έντονα τις Πενταδιαστατικές αλλαγές. Θα ήθελα την άποψη κάποιων πιλότων, όσον αφορά στους πιλοτικούς διαδρόμους και αλλαγές που έχουν εντοπίσει.

Το μήνυμα αυτό είναι καθαρά ενημερωτικό σε σχέση με τις αλλαγές που υφίσταται ο Πλανήτης και επιβεβαίωσης για την βοήθεια που δεχόμαστε απο Διαγαλαξιακές Οντότητες για την ομαλή αναβάθμισή μας. Από  Μαρία Ζαβού ~


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα