Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

"ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - 2012"


ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ – ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ «ΣΗΜΕΙΟΥ»



Μήνυμα:

«Όταν το σύμβολο του Απόλλωνα σταθεί και ευθυγραμμιστεί με την Γαία, όταν το φως χρειαστεί ενίσχυση, τότε θα ενεργοποιηθεί το «σημείο». Θα κρατήσει μέχρι την μονάδα. Θα γίνει το διάστημα των πυλών»

Αποκωδικοποίηση της φράσης :


«Το σύμβολο του Απόλλωνα» , είναι ο Ήλιος. «Σταθεί και ευθυγραμμιστεί με την Γαία» , είναι κάποιο ηλιοστάσιο. Σύμφωνα με τα αστρονομικά δεδομένα στα ηλιοστάσια ο ήλιος μοιάζει να στέκεται κάθετα προς τον άξονα της Γης.

«Όταν το φως χρειαστεί ενίσχυση», δηλαδή όταν η ημέρα είναι μικρότερη της νύχτας. Άρα μιλάμε για ένα χειμερινό ηλιοστάσιο. «Θα κρατήσει μέχρι την μονάδα της αρχής». Εάν υποθέσουμε ότι ένα χειμερινό ηλιοστάσιο ξεκινάει στις 21 με 22 Δεκεμβρίου περίπου τότε η μονάδα που αναφέρεται είναι η 1η του μήνα του ακολουθούμενου έτους.

«Όλα αυτά θα γίνουν το διάστημα των πυλών». Διάστημα των πυλών χαρακτηρίζεται το 2011.
Αφενός οι δύο άσσοι του προσδιορίζουν πύλες και αφετέρου έχουν ανοιχθεί αρκετές διαγαλαξιακές πύλες κατά την διάρκεια του 2011.

Αριθμοσοφικά εάν αναλύσουμε το 2011 ξεχωριστά τον κάθε αριθμό, το δύο (2) σηματοδοτεί μία ενέργεια διπολικότητας η οποία μεταβαίνει στο μηδέν (0) για να μετασχηματιστεί.

Όταν συμβεί αυτό περνάμε στους δύο άσσους , δύο νέες αρχές διαμέσου μίας νοητής εν δυνάμει πύλης που σχηματίζεται από αυτούς τους δύο αριθμούς.

Το σύνολο του αθροίσματος του 2011 δίνει τον αριθμό τέσσερα (4). Το τέσσερα συμβολίζοντας το τετράγωνο, έχει την έννοια της βάσης, της αφετηρίας, του σημείου της εκκίνησης.

Έτσι λοιπόν έχουμε το πρώτο χρονικό διάστημα. Από (περίπου) 22.12.2011 μέχρι την 
1.1.2012.

Αριθμοσοφικά το σύνολο του έτους 2012 δίνει τον αριθμό πέντε (5). Το 5 σηματοδοτεί την αλλαγή. Άρα κατά το έτος 2012 βρισκόμαστε στο κατώφλι κάποιας αλλαγής.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ – ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ

«Μετά την αρχική μονάδα το σημείο επεκτείνεται σε ευθεία.! Είναι το διάστημα της προετοιμασίας και του συντονισμού ! Θα διαρκέσει τόσο ώστε η Γαία να διαβεί μία φορά από το σύμβολο του Απόλλωνα!

Όταν το σύμβολο του Απόλλωνα σταθεί στο μέσον της ευθείας , όταν το Φως αυξηθεί , τότε η Φλόγα θα αφυπνισθεί!

Όταν το σύμβολο του υιού μου Απόλλωνα σταθεί και πάλι , όταν το Φως χρήζει ενίσχυσης, θα κατέβει από τον ουρανό το Φως της Μεταμόρφωσης και οι Πύλες θα ανοίξουν!

Τέκνα της Γαίας συντονισμένα ευθυγραμμίζονται με τις Πύλες και εισέρχονται!

Αυτό θα διαρκέσει έως την μονάδα της Αρχής!

Μετά οι Πύλες θα κλείσουν αλλά το Φως της Μεταμόρφωσης θα παραμείνει και θα επεκταθεί στο διάστημα του απείρου».!

Αποκωδικοποίηση:

Εδώ έχουμε δύο γεγονότα. Καταρχήν διευκρινίζεται ότι το σημείο επεκτείνεται. Εφόσον βρισκόμαστε στην αφετηρία, στο «σημείο», γίνεται η προέκταση και μπαίνουμε στο διάστημα της ευθείας. Η ευθεία είναι ένα μονοπάτι, ένας δρόμος, η τελική ευθεία όπως λέμε στην δική μας γήινη διάλεκτο.

Το διάστημα αυτό θα διαρκέσει έως ότου η Γαία διαβεί μία φορά γύρω από το σύμβολο του Απόλλωνα. Δηλαδή έως ότου η Γαία ολοκληρώσει μία περιφορά γύρω από τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα της ευθείας θα διαρκέσει περίπου έναν χρόνο. Δηλαδή μέχρι το τέλος του 2012 .

Στο διάστημα της ευθείας έχουμε δύο γεγονότα. Το πρώτο γεγονός είναι στο μέσον της ευθείας και όταν το Φώς αυξηθεί . Δηλαδή όταν η ημέρα είναι μεγαλύτερη από την νύχτα. Εδώ βρισκόμαστε στο θερινό ηλιοστάσιο γύρω στις 21 με 22 Ιουνίου 2012.

Μας μιλάει εδώ για την Φλόγα που θα κατέβει. Το ποια φλόγα είναι αυτή αναφέρεται στο μήνυμα του Απόλλωνα παρακάτω.

Το δεύτερο γεγονός διευκρινίζεται όταν το Φως χρήζει ενίσχυσης, δηλαδή όταν η ημέρα είναι μικρότερη από την νύχτα. Συνεπώς στο χειμερινό ηλιοστάσιο, περίπου21 με 22 Δεκεμβρίου 
2012.

Μας μιλάει εδώ για την κάθοδο του μεταμορφωτικού Φωτός και το άνοιγμα των Πυλών. Αυτό και πάλι διευκρινίζεται στο μήνυμα του Απόλλωνα αλλά και του Αστραίου παρακάτω.

«Αυτό θα διαρκέσει μέχρι την Μονάδα της Αρχής». Δηλαδή μέχρι την αρχή του ακολουθούμενου έτους. Συνεπώς μέχρι την 1.1.2013. Σε αυτό το σημείο οι Πύλες θα κλείσουν αλλά το Μεταμορφωτικό Φως θα συνεχίζει να διαχέεται ανά τον πλανήτη. Με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό και πάλι εξηγείται στο μήνυμα του Απόλλωνα και του Αστραίου.

Όσο αφορά την φράση «τέκνα συντονισμένα ευθυγραμμίζονται με τις Πύλες και εισέρχονται» θα αφήσω την εξήγηση αυτή για το μήνυμα του Αστραίου που μαζί με τον Αίολο είναι υπεύθυνοι για την διέλευση των τέκνων-ψυχών αυτών αλλά και για τις διαγαλαξιακές πύλες γενικότερα.


ΤΡΙΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ

«Κατά το διάστημα του απείρου τα τέκνα της Γαίας εντός των Πυλών προετοιμάζονται και συντονίζονται για την τελική διέλευση.

Στα τέκνα της Γαίας εκτός των Πυλών δίδεται η δυνατότητα να εισέλθουν μετά το πέρας του διαστήματος του Απείρου όταν οι Πύλες ανοίξουν εκ νέου.

Κατά το διάστημα αυτό η Γαία θα κάνει διέλευση από το σύμβολο του Απόλλωνα τόσες φορές όσες σηματοδοτεί το σύμβολο του απείρου.

Στο διάστημα του απείρου τα συντονισμένα τέκνα εντός των Πυλών καθοδηγούν τα τέκνα εκτός των Πυλών προετοιμάζοντάς τα για την κατ’ επιλογήν διέλευσή τους.

Κατά την διάρκεια του διαστήματος του απείρου η παρουσία της Αθηνάς, του Άρη, του Αίολου, του Αστραίου, του Απόλλωνα της Θέμιδας, της Δήμητρας και όσων από εμάς κληθούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή.

Θα συμβάλλουν στην αναμόρφωση της Γαίας και στην υποστήριξη των συντονισμένων τέκνων καθώς και στην αναθεώρηση και ανακατασκευή των δονήσεων.

Οι Πύλες θα ανοίξουν εκ νέου στο πέρας του διαστήματος του απείρου , όταν το σύμβολο του Απόλλωνα χρήζει ενίσχυσης. Το άνοιγμα των Πυλών θα διαρκέσει μέχρι την μονάδα της Αρχής.
Τότε τα τέκνα της Γαίας που ευρίσκονται εκτός των Πυλών θα εισέλθουν με δική τους επιλογή.

Μετά την ολοκλήρωση του διαστήματος του απείρου και του εκ νέου ανοίγματος των Πυλών , οι Πύλες θα κλείσουν στην μονάδα της Αρχής και δεν θα ανοίξουν ξανά. Θα παραμείνουν κλειστές όσο διάστημα χρειαστεί η Γαία να αναμορφώσει και να διαμορφώσει τις δονήσεις της, μέχρι την καθολική ανάληψη της! Δεν προσδιορίζεται διάστημα για αυτήν την διαδικασία. »

Αποκωδικοποίηση :

Θα σταθώ μόνο στα χρονικά σημεία που προκύπτουν στον αποσυμβολισμό του απείρου. Το σύμβολο του απείρου είναι ένα πλάγιο οκτώ (8) ∞ . Εάν λάβουμε δε υπόψη μας ότι η «Γαία θα κάνει διέλευση από το σύμβολο του Απόλλωνα τόσες φορές όσες σηματοδοτεί το σύμβολο του απείρου», τότε η Γαία θα ολοκληρώσει 8 περιφορές γύρω από τον Ήλιο.

Εδώ λοιπόν μιλάμε για ένα διάστημα οκτώ (8) ετών. Δηλαδή από την 1.1.2013 μέχρι το τέλος του έτους 2020 !

Το 2012 λοιπόν , «όταν το Φως χρήζει ενίσχυσης», δηλαδή στο χειμερινό ηλιοστάσιο (περίπου 21 με 22 Δεκεμβρίου 2020) οι Πύλες θα ανοίξουν και πάλι για την διέλευση εκείνων που δεν εισήλθαν την πρώτη φορά.

Σε αυτό το σημείο θα αναφέρω μία πληροφορία. Το Αρχικό Σχέδιο δεν έλεγε για δεύτερο άνοιγμα των Πυλών. Η «τροποποίηση» , εάν μπορούμε να το πούμε έτσι, έγινε μετά την παρέμβαση του Διαγαλαξιακού Κυβερνήτη της 5ης διάστασης, Αστραίου – Αστάρ, στο Διαγαλαξιακό Συμβούλιο, δίδοντας έτσι άλλη μία ευκαιρία στην ανθρωπότητα.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ – ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΚΟΡΥΦΩΝ

«Το διάστημα αυτό δίδεται στα συντονισμένα και ευθυγραμμισμένα τέκνα της Γαίας που έχουν πραγματοποιήσει την διέλευση των Πυλών.

Θα διαρκέσει όσο διαρκούν τα πέντε σημεία των κορυφών του Αστέρα.

Σε κάθε κορυφή η Γαία θα πραγματοποιεί μία πλήρη διέλευση από το σύμβολο του Απόλλωνα.
Το διάστημα αυτό θα ξεκινήσει μετά το πέρας του διαστήματος του Απείρου.

Τα τέκνα της Γαίας θα ευρίσκονται επί της Γαίας αλλά θα είναι συντονισμένα και ευθυγραμμισμένα με την δόνηση εντός των Πυλών.

Η μεταμόρφωσή τους ολοκληρώνεται επί της Γαίας έως ότου αφυπνισθούν ολοκληρωτικά και η «ύλη» τους αλλάξει υπόσταση και δομή.

Θα έχουν πλήρη συνείδηση των μεταμορφωτικών τους αλλαγών καθώς επίσης καθοδήγηση και εκπαίδευση από εμάς. Θα διδαχθούν να στέκονται επί της Γαίας αλλά σε μία άλλη ανώτερη δόνηση. Θα βιώνουν δύο παράλληλα σύμπαντα ύπαρξης με πλήρη και αφυπνισμένη επίγνωση.

Αυτό θα επιτευχθεί κατά το διάστημα του Αστέρα των Πέντε Κορυφών.

Μετά το πέρας του διαστήματος αυτού τα τέκνα της Γαίας που έχουν επιτύχει την μεταμόρφωσή τους επιλέγουν εάν προχωρήσουν στην οριστική διέλευση και στην επάνοδό τους στην Εστία ή θα παραμείνουν στο διάστημα του Αστέρα των πέντε κορυφών.

Όσα τέκνα επιλέξουν την διέλευσή τους εγκαταλείπουν οριστικά τα υλικά επίπεδα και προεκτείνονται στα επίπεδα της Εστίας. Τότε και μόνο τότε τους χορηγείται η διαδικασία μετάβασης στα επίπεδα Φωτός της Εστίας.

Όσα συντονισμένα τέκνα της Γαίας βρίσκονται στο διάστημα του Αστέρα των πέντε κορυφών και δεν επιτύχουν την Μεταμόρφωσή τους παραμένουν στο διάστημα επαναλαμβάνοντας την διαδικασία.

Όσα τέκνα της Γαίας επιλέξουν να παραμείνουν στο διάστημα του Αστέρα των πέντε κορυφών παρόλο που έχουν επιτύχει την μεταμόρφωσή τους βοηθούν τους αδελφούς τους που επαναλαμβάνουν την διαδικασία».

Αποκωδικοποίηση:

Θα σταθώ μόνο και πάλι στα χρονικά διαστήματα. Το διάστημα του Αστέρα των πέντε κορυφών θα διαρκέσει 5 χρόνια. Δηλαδή από 1.1.2021 έως και 31.12.2025.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα