Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

9/11 Η αλήθεια αναδύεται γρήγορα, από πρώην πράκτορα της CIA.

 


Η σκηνοθεσία, οι επιχειρήσεις & οι λεπτομέρειες. ΟΛΑ!

Είναι ενδιαφέρον πώς, μετά από 4 χρόνια διαρκούς πραξικοπήματος, έχουμε καταλάβει πολύ περισσότερο τους μηχανισμούς του Βαθέως Κράτους και των πολλών κινουμένων μερών του.
Τώρα έχουμε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τα περιγράμματα του ασύμμετρου πολέμου που διεξάγεται σε όλη μας τη ζωή.
Το qui bono (ποιός ωφελείται) της 9/11 δεν ήταν ποτέ τόσο ξεκάθαρο. Σε αυτό το βίντεο παρακάτω, ο Robert David Steele ρίχνει κρυστάλλινες βόμβες αλήθειας, καθώς παραφράζει από το βιβλίο του, «9/11 Truth», μια σύνοψη 28 σύντομων σημειώσεων από τους κορυφαίους Truthers (αυτούς που είπαν την αλήθεια) για την 9/11, για να δώσει μια μικρογραφία για το ποιος δημιούργησε την 9 / 11, το πώς και το γιατί.
Λέει, "Δεν υπάρχει τρόπος να συμβεί αυτό το γεγονός με όλες τις προετοιμασίες που χρειάζονταν ... χωρίς την ενεργή συνεργασία της Λιμενικής Αρχής της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ, του Δημάρχου της Νέας Υόρκης και κατά την άποψή μου, των κυβερνητών της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ. "
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
Η 9/11 θεωρείται καλύτερα ως το συμπλήρωμα ενός άλλου στημένου γεγονότος: Την δολοφονία του JFK από τη δική του κυβέρνηση, μια προσπάθεια με επικεφαλής τον Lyndon Baines Johnson, που πραγματοποιήθηκε από εννέα διαφορετικές ομάδες, που καμμία από τις οποίες δεν εμπιστευόταν τις άλλες, οπότε η κάθε μια παρείχε τους δικούς της σκοπευτές και με το Σιωνιστικό Κράτος του Ισραήλ να στέλνει δύο μάρτυρες, τον Yitzhak Rabin, ο οποίος είναι νεκρός αλλά ο οποίος μπαίνει και στο παιχνίδι της 9/11 και τον Arnon Milchan, για τον οποίο πιστεύω επίσης ότι σχετίζεται με την 9/11, ως «θεατρικός παραγωγός» που εργάστηκε στενά με τον Larry Silverstein και τον Maurice Greenberg.
Θα συνοψίσω τα ευρήματα των 26 εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων των Peter Dale Scott και David Ray Griffin, καθώς και του Richard Gage και άλλων, όλα τεκμηριωμένα και που παρέχονται δωρεάν στο διαδίκτυο.
Ο σχεδιασμός για την επινοημένη, ελεγχόμενη κατεδάφιση των Δίδυμων Πύργων ξεκίνησε το αργότερο το 1989 και πιθανώς, ήδη από το 1987, όταν αναφέρεται ότι η EPA (Environmental Protection Agency – Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος) είχε εντοπίσει κατασκευαστικές αστοχίες που, εάν δεν διορθώνονταν, θα επέβαλλαν την χειρωνακτική κατεδάφιση τους. Απαγορεύτηκαν ρητά οι ελεγχόμενες κατεδαφίσεις τέτοιων κακοκτισμένων κτιρίων, επειδή περιείχαν σημαντικές ποσότητες αμιάντου και άλλων τοξικών υλικών. Οι βελτιώσεις θα έπρεπε να ολοκληρωθούν έως το 2007.
Αυτό έκανε τους Δίδυμους Πύργους μια άμεση αναγκαιότητα 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έτσι ξεκίνησε ο σχεδιασμός από κάποιο συνδυασμό αξιωματούχων της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ, του Λιμεναρχείου της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ με σιωνιστές “παίκτες”, όπως ο Larry Silverstein, κατασκευαστής του αρχικού World Trade Center 7 και αγοραστής των Twin Towers μήνες πριν από το καθορισμένο στημένο γεγονός, καθώς και ο Maurice Greenberg ο ασφαλιστής διαβίβασης, AIG με κάποια μορφή ασφαλιστικής απάτης που θα επέτρεπε στα κτίρια να καταστραφούν με ελεγχόμενες κατεδαφίσεις για το διπλό όφελος της παραβίασης της απόφασης της EPA κατά των ελεγχόμενων κατεδαφίσεων και της διεκδίκησης ασφαλιστικών παροχών που τελικά ανήλθαν σε 12 δισεκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενοι ότι το έκαναν οι τρομοκράτες.
Οι Δίδυμοι Πύργοι, θα θυμούνται οι άνθρωποι, ήταν ένα έργο του Rockefeller, που η κατασκευή του επεβλήθη μετά από μεγάλη αντίδραση των πολιτών.
Ταυτόχρονα με την απόφαση να τεθεί σε κίνηση κάποια μορφή καταστροφικού γεγονότος στο επίπεδο της Πολιτείας, από την Ερυθρά Μαφία ή του ρωσικού-Σιωνισμού των Η.Π.Α., ο Dick Cheney διορίστηκε Υπουργός Άμυνας υπό τον George HW Bush.
Θυμηθείτε, τώρα ότι ο George HW Bush ήταν παρών στη δολοφονία του JFK και προφανώς, ενεργός συμμετέχων, ως μη επίσημος υπάλληλος της CIA. Θεωρώ ότι τόσο ο Cheney, που ήταν γνωστός από καιρό ότι ανήκει στο Σιωνιστικό Κράτος του Ισραήλ όσο και ο Yitzhak Rabin, ένας από τους δύο Σιωνιστές στο Ντάλας κατά την δολοφονία του JFK και σύντομα πρωθυπουργός του Ισραήλ, είχαν ενημερωθεί, το αργότερο από το 1990.
Υποθέτω ότι συμφώνησαν πως ήταν μια ευκαιρία που έστειλε ο ουρανός για να δημιουργήσουν την απόλυτη τρομοκρατική εκδήλωση με στημένο γεγονός, ώστε να δικαιολογήσουν την δημιουργία ενός αστυνομικού κράτους εντός των ΗΠΑ και έναν αιώνιο παγκόσμιο πόλεμο στο εξωτερικό, εναντίον ενός φανταστικού εχθρού: Της τρομοκρατίας .
Και άλλοι επίσης σαφώς ενημερώθηκαν. Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο πωλητής επίπλων που προήχθη σε πλασματικό ηγέτη του τεχνητού κράτους του Ισραήλ, είναι επίσης γνωστό ότι μιλούσε με τον Larry Silverstein κάθε εβδομάδα και είναι αυτός που έριξε την ιδέα της 9/11 και των Twin Towers στο βιβλίο του, «Καταπολέμηση της τρομοκρατίας: Πώς οι δημοκρατίες μπορούν να νικήσουν την εγχώρια και Διεθνή Τρομοκρατία» και είχε γράψει με σαφήνεια στο βιβλίο του, για μια πυρηνική βόμβα που φυτεύτηκε από μουσουλμάνους τρομοκράτες στα υπόγεια των Δίδυμων Πύργων.
Ο Rudy Giuliani ήταν δήμαρχος της Νέας Υόρκης από το 1994 έως το 2001. Η στενή σχέση του Giuliani με την Κόκκινη Μαφία κατανοείται καλύτερα εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο Michael Chertoff ήταν ο φαινομενικός αναπληρωτής του (ίσως ο χειριστής του), όταν ο Giuliani και το FBI προσλήφθηκαν από το Κόκκινη μαφία για να θέσουν εκτός λειτουργίας την ιταλική μαφία, έτσι ώστε οι σιωνιστές και οι ρωσικές εγκληματικές συμμορίες, οι Lanskys, οι Bronfmans και οι Wexners θα μπορούσαν να αναλάβουν το οργανωμένο έγκλημα σε όλες τις ΗΠΑ, αλλά γενικά, και σε συνεργασία με προεδρικές οικογένειες εγκληματιών, όπως την εγκληματική Οικογένεια Bush, την εγκληματική οικογένεια Κλίντον, και την εγκληματική οικογένεια Ομπάμα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει εγκληματική οικογένεια Trump. Στην πραγματικότητα, ο ντετέκτιβ Jimmy "Boots" Rothstein, του NYPD τη δεκαετία του 1990 μου είχε πει, ότι ο Τραμπ είναι γνωστός ως άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του, στην 8η Λεωφόρο, και ήταν μεταξύ των ανθρώπων που διαχειρίζονταν μια κατασκευαστική επιχείρηση και, φυσικά, μεταξύ των πολιτικών. Μερικοί από αυτούς ήταν «στην τσέπη» του Trump, συμπεριλαμβανομένου του Andrew Cuomo, του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης - κάτι που ο Cuomo δεν μπορεί να ξεπεράσει.
Αξίζει το σχόλιο ότι οι Δίδυμοι Πύργοι ανήκαν στην Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ μέχρι τον Ιούλιο του έτους κατά το οποίο καταστράφηκαν. Δεν υπάρχει τρόπος να συμβεί ένα τέτοιο συμβάν με όλες τις προετοιμασίες που απαιτούνται, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος των καμερών ασφαλείας, της απομάκρυνσης των σκύλων και της μόνιμης μη επιστροφής των και ούτω καθεξής, χωρίς την ενεργή συνεργασία της Λιμενικής Αρχής της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ , του δημάρχου της Νέας Υόρκης και κατά τη γνώμη μου, των κυβερνητών της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ.
Μόλις ο Μπους Τζούνιορ και ο Αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι ανέλαβαν τα καθήκοντά τους, η σκηνή ήταν έτοιμη για το μακροχρόνια προσχεδιασμένο καταστροφικό γεγονός. Παρεμπιπτόντως, είναι γνωστό ότι ο Les Wexner χρηματοδότησε τη λειτουργία της παιδεραστίας του Epstein και πιθανολογείται ότι ο Les Wexner, ήταν ένας από τους 12 Σιωνιστές και μπορεί να είχε χρηματοδοτήσει την 9/11. Τώρα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση.
Ο Maurice Greenberg της AIG ασφάλισε τους πύργους και μεταπώλησε γρήγορα την ασφάλιση σε άλλους, έτσι ώστε αυτός και η AIG να μην υποστούν απώλειες. Το Patriot Act (ο Πατριωτικός Νόμος) είχε γραφτεί εκ των προτέρων. [Phillip D.] Ο Zelikow μπορεί να ήταν ένας από τους ανθρώπους που έβαλαν την βάση για αυτόν, με την καταστροφική τρομοκρατία του να δουλεύει στο Χάρβαρντ με τον John Deutch και άλλους.
Οι Σιωνιστές εγκατέστησαν τους μηχανισμούς για τις ελεγχόμενες κατεδαφίσεις στους Δίδυμους Πύργους και θεωρώ ότι τα εκρηκτικά ενισχύθηκαν σαφώς με χρήση κατευθυνόμενης ενέργειας ελεγχόμενης συχνότητας, ώστε να γίνει η ελεγχόμενη κατεδάφιση, μόνο για το WTC7 και βεβαίως εκτελέστηκε μια μαζική συγκάλυψη.
Δεν είμαι σίγουρος για το αν χρησιμοποιήθηκαν μίνι πυρηνικά, αλλά είμαι σίγουρος πως έγινε χρήση κάποιου υλικού ισχυρότερου από θερμίτη. Η CIA και ο John Brennan έπαιξαν ρόλο. Αν και δεν έχω άμεση γνώση, είναι σαφές ότι οι Σαουδάραβες παρείχαν διαβατήρια για τους ηλίθιους εξαγορασμένους, που πολλοί από τους οποίους δεν ήταν Σαουδάραβες και αναφέρεται ότι ο John Brennan, ως αρχηγός σταθμού της CIA στη Σαουδική Αραβία το 1986 μπορεί να έχει διαδραματίσει ρόλο στη διευκόλυνση της υποστήριξης της Σαουδικής Αραβίας για την επίθεση στημένου γεγονότος του Ισραήλ κατά των ΗΠΑ, παρόλο που αυτό σαν σκοπό είχε να ενοχοποιήσει τους μουσουλμάνους για μια θηριωδία που έγινε από σιωνιστές.
Αξίζει να σχολιάσουμε ότι, σύμφωνα με έναν από τους συγγραφείς, οκτώ από τους φερόμενους εξαγορασμένους ηλίθιους είναι ακόμα ζωντανοί σήμερα και παραπονούνται για κλοπή ταυτότητας. Ο John Brennan συμμετείχε επίσης ενεργά στην 9/11, καθώς ήταν ο αναπληρωτής του [# 3 στη CIA], του Buzzy Krongard για τον Πόλεμο του Χρυσού εναντίον της Ρωσίας, ενός αδήλωτου οικονομικού πολέμου και των εκτός βιβλίων 240 δισεκατομμυρίων δολαρίων , από τον εν λόγω πόλεμο χρυσού. Ο προϋπολογισμός, και οι υπεράκτιοι λογαριασμοί ξεπλύθηκαν από τη φρικαλεότητα της 9/11 μέσα από αυτόν τον σχεδιασμό.
Η 9/11 χρησιμοποιήθηκε για την επίτευξη πολλαπλών οικονομικών στόχων, συμπεριλαμβανομένου του ξεπλύματος 240 δισεκατομμυρίων δολαρίων παράνομου πλούτου από τον Πόλεμο Χρυσού της CIA εναντίον της Ρωσίας, τον οποίο διαχειρίζονταν οι Buzzy Krongard και John Brennan. Ο George Tenet ήταν διευθυντής της CIA. Αυτός ήταν προηγουμένως σύμβουλος πληροφοριών του Μπους στον Λευκό Οίκο και εκτός από τη νομιμοποίηση των 240 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ίσως δισεκατομμύρια δολάρια σε χρυσό και άλλα πολύτιμα αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από τα θησαυροφυλάκια στο υπόγειο του Πύργου, όπου υπήρχαν επίσης εμπιστευτικές συναλλαγές και όλα τα αρχεία για την εγκληματική δραστηριότητα της Wall Street που καταστράφηκαν ως «ευτυχές» παράπλευρο όφελος.
Οι υποθέσεις της 9/11 δεν έφτασαν στα δικαστήρια. Οι ελεγχόμενοι σιωνιστές δικαστές και εισαγγελείς εξασφάλισαν ότι όλες οι υποθέσεις διευθετήθηκαν γενναιόδωρα, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε απειλή ανακάλυψης των αιτημάτων για αποδεικτικά στοιχεία που έπρεπε να ικανοποιηθούν. Φαίνεται ότι υπάρχει μια υπόθεση κατά του Silverstein που προχώρησε σε διευθέτηση μετά από μερική ανακάλυψη.
Με λίγα λόγια, κάθε εκλεγμένος και διορισμένος αξιωματούχος σε ολόκληρο το λιμάνι της Νέας Υόρκης-Νιου Τζέρσεϋ και το συγκρότημα City and State ήταν, κατά κάποιον τρόπο, συνένοχος στην κάλυψη των γεγονότων της 9/11.
Αεροσκάφη δεν προκάλεσαν την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων. Τα γραφεία της AIG φαίνεται να είχανν χρησιμεύσει ως θεατρικό σετ για προ-εγκατάσταση των εκρηκτικών, ένα δε αεροσκάφος πληροφοριών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ φαίνεται να διαχειρίστηκε τα ολογράμματα των αεροσκαφών που “λιώνουν” μέσα στα κτίρια.
Τα υποτιθέμενα αεροσκάφη είχαν κινητήρες τιτανίου που δεν θα περνούσαν από τις χαλύβδινες δοκούς με απόσταση 14 ίντσες μεταξύ τους. Τα φτερά θα είχαν πέσει στο έδαφος, το ρύγχος θα είχε τσαλακωθεί, η ουρά θα είχε πέσει. Θα υπήρχαν παντού ανθρώπινα υπολείμματα, αποσκευές και καθίσματα.
Τα μέσα ενημέρωσης είχαν προ-σεναριογραφία και σε μία περίπτωση, πρόβαλλαν το σενάριό τους 7 λεπτά πριν το συμβάν. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το ότι ο Arnon Milchan, ένας από τους δύο σιωνιστές συμμετέχοντες στη δολοφονία του JFK, έκανε την παραγωγή μιας ταινίας και μιας τηλεοπτικής σειράς πριν από την 11η Σεπτεμβρίου, στην οποία έδειχνε πτώσεις αεροσκαφών σε κτίρια.
Είμαι υποχρεωμένος από την επιστήμη της φυσικής των χαλύβδινων δοκών κάθε 14 ίντσες και την πλήρη απουσία από συντρίμμια αεροπλάνου, εκτός από έναν προσεκτικά τοποθετημένο κινητήρα που δεν έχει καμία σχέση με καμία από τις πτήσεις, για να διαπιστώσω ότι αυτό ήταν καθαρό θέατρο. Οπτικό Τρυκ.
Το περιστατικό του Πενταγώνου, διοργανώθηκε από τον Donald Rumsfeld. Δεν υπήρξε αεροσκάφος. Μπορεί να μην υπήρξε καν πύραυλος, αν και αυτό είναι μια ξεχωριστή πιθανότητα. Ένας από τους συγγραφείς μας τεκμηριώνει την άποψή του ότι στο Πεντάγωνο άνοιξε η τρύπα στον τοίχο από μέσα προς τα έξω και έπειτα ανατίναξαν ένα αεροσκάφος ως μέρος της προσομοίωσης.
Δεν έχω άμεση γνώση του βαθμού στον οποίο η επίθεση στο εσωτερικό του Πενταγώνου σκόπευε να σκοτώσει τους ανθρώπους που ερευνούσαν την κατάχρηση τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τις ΗΠΑ στο Σιωνιστικό Ισραήλ μέσω του ελεγκτή του DOD (Department of Defence –Υπουργείου Άμυνας), Dov Zakheim, αλλά ένας από τους συγγραφείς μας, το αντιμετωπίζει άμεσα . Στην καλύτερη περίπτωση, υπήρξε ένας πύραυλος ή ένα drone, όπως δήλωσε Στρατηγός των ΗΠΑ στην τηλεόραση, όταν η τρύπα δεν ήταν ακόμη ορατή, πριν από την πτώση της πρόσοψης και δεν υπήρξαν συντρίμμια αεροπλάνου πουθενά.
Η συντριβή στην Πενσυλβάνια σκηνοθετήθηκε. Εκείνη την εποχή, συνεργαζόμουν στενά με την Αμερικανική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων και ο αναλυτής τους μου είπε ότι η σκηνή ήταν σαφώς ένας κρατήρας βόμβας στον οποίο είχαν αδειάσει φορτηγά με συντρίμμια. Η αφήγηση σχετικά με τις κλήσεις κινητής τηλεφωνίας από αεροσκάφη κατά την πτήση αμφισβητούνται εντελώς, και ένας από τους συγγραφείς μας καταστρέφει αυτήν την αφήγηση λεπτομερώς. Άλλες εξηγήσεις είναι δυνατές, συμπεριλαμβανομένου ενός τηλεχειριζόμενου αεροσκάφους που θυσιάστηκε για προβολή στην περιοχή.
Η ψευδής αφήγηση σχετικά με τις κλήσεις κινητής τηλεφωνίας και το "Let's roll!" είναι το είδος της λεπτομέρειας που βοηθά στην αξιολόγηση της επίσημης αφήγησης για το τι είναι: ένα πακέτο ψεμάτων προωθημένο με την ενεργό συνεργασία ενός προδοτικού μέσου ενημέρωσης που ελέγχεται από το Deep State.
Η κάλυψη είναι πιο ενδιαφέρουσα για μένα. Ο Philip Zelikow, ένας βασικός Σιωνιστής που ήταν πρωτοπόρος σε ολόκληρη την έννοια της «καταστροφικής τρομοκρατίας» φαίνεται να εμφανίστηκε την πρώτη ημέρα του ρόλου του ως Εκτελεστικού Διευθυντή της Ερευνητικής Επιτροπής, με μια περιγραφή του τρόπου με τον οποίο θα έπρεπε να διαρθρωθεί η έκθεση. Ήξερε τα συμπεράσματα εκ των προτέρων. Και έτσι έγινε.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η επιτροπή ήταν τόσο βρώμικη όσο και η Επιτροπή του Γουόρεν, μια σχεδόν ποιητική ένωση της δολοφονίας του JFK και της φρικαλεότητας του στημένου γεγονότος της 9/11, καθώς το βιβλίο τελειώνει με την Μεγάλη Αφύπνιση και το θάνατο του Βαθέως Κράτους.
Εγώ κατέθεσα σε αυτήν την επιτροπή και σημειώνω με λύπη ότι δύο από τους επιτρόπους αισθάνθηκαν υποχρεωμένοι να καταδικάσουν την επιτροπή επειδή δεν εξυπηρετούσε το δημόσιο συμφέρον. Εξετάζουμε την παρακμή και την πτώση του Deep State και τις μαριονέτες Obama-Biden-Schumer-Pelosi.
Θα ολοκληρώσω τα σχόλιά μου με τρεις παρατηρήσεις: Πρώτον, δεν είναι τυχαίο ότι ο Michael Chertoff, ο χειριστής της Ερυθράς Μαφίας για τον Rudy Giuliani εκείνη την ημέρα τοποθετήθηκε ως ο πρώτος γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, που δημιουργήθηκε μετά τις 9 / 11 για να διευκολύνει και να επιταχύνει τη δημιουργία ενός αστυνομικού κράτους στις ΗΠΑ υπό την καθοδήγηση του Chertoff.
Υποθέτω ότι το DHS (Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας) επέτρεψε στους Σιωνιστές να διεισδύσουν σε όλους τους υπολογιστές και τις επικοινωνίες επιβολής του νόμου σε τοπικό επίπεδο και το DHS μετέβαλε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, FEMA από έναν οργανισμό ανακούφισης καταστροφών σε μια ψεύτικη αρχή συντονισμού και έναν διαχειριστή στρατοπέδων συγκέντρωσης. – ώστε να βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις ΗΠΑ.
Η εκτεταμένη σιωνιστική εκπαίδευση της αμερικανικής αστυνομίας διευκολύνθηκε στη χρηματοδότηση / διδασκαλία, γενικά σε αστικές περιοχές, για μια κουλτούρα βίας που οι πολίτες των ΗΠΑ πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι σιωνιστές αντιμετωπίζουν τους Παλαιστινίους -δηλαδή ως κατσαρίδες.
Δεύτερον, υπό την ηγεσία της FEMA και αφού ο Ομπάμα-Μπάιντεν τροποποίησαν τον νόμο Smith-Mundt για να γίνει δυνατή η ενεργητική εξαπάτηση του κοινού των ΗΠΑ, είχαμε μια σειρά από εγχώριες εκδηλώσεις στημένων γεγονότων, από το Sandy Hook έως τον βομβαρδισμό της Βοστώνης στο Ορλάντο και πέρα ​​από αυτό. Δημοσίευσα το δεύτερο βιβλίο μου, «Sandy Hook: Truth», που παραδόθηκε στον Λευκό Οίκο, στον Γενικό Εισαγγελέα, σε δύο επιτροπές του Κογκρέσου και στον νέο γραμματέα του DHS για να σταματήσουν αυτά τα γεγονότα.
Ίσως ήμουν μερικώς επιτυχής. Τα επακόλουθα στημένα γεγονότα στις ΗΠΑ, όπως της συναγωγής του Πίτσμπουργκ, φαίνεται να είναι εντελώς σιωνιστικής φύσης, με ένα νεύμα από τη FEMA και το FBI. Το επεξεργασμένο έργο μου σε αυτήν την εκδήλωση βρίσκεται στη διεύθυνση:
http://tinyurl.com/SH-POTUS , (όλα με κεφαλαία γράμματα.)
Τρίτον και τέλος, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο COVID-19, είναι μια ψεύτικη πανδημία που συνδέεται στενά με μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση απαραίτητη για την κάλυψη άνω των 300 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε εικονικές θέσεις πώλησης, με την απόλυτη συνενοχή των ΜΜΕ και των κοινωνικών μέσων, που ελέγχονται από το Deep State, με το Anti-Defamation League να είναι η κύρια αρχή λογοκρισίας και χειραγώγησης πληροφοριών, το Trusted Flagger, σε συνδυασμό με το Amazon-Facebook-Google, όπου η ADL χρηματοδοτεί 1.087 # αντι-αντιδραστικές προς το σύστημα συναντήσεις ή συζητήσεις, με όλες τις χρεώσεις που έχουν ίσως καταβληθεί από το ADL - και μετά, το Twitter και το YouTube.
Πρόκειται για μια τελευταία, απελπισμένη προσπάθεια του Βαθέως Κράτους να ρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ καταστρέφοντας την αμερικανική οικονομία, ενώ επωφελείται από το εμπόριο εμπιστευτικών πληροφοριών. Δεν κατάφεραν επίσης να επιτύχουν τους πολιτικούς και οικονομικούς τους στόχους. Η αρχική μου ανάλυση διαβάζεται εύκολα στη διεύθυνση:
Βρισκόμαστε σε μια καμπή της Ιστορίας μας. Χρηματοδοτώ ένα βιβλίο, το «Pedophilia and Empire: Satan, Sodomy and the Deep State – Παιδεραστία και Αυτοκρατορία: Ο Σατανάς, ο Σοδομισμός και το Βαθύ Κράτος », με όλα τα κορυφαία ονόματα, το βρίσκετε δωρεάν online στο pedoempire.org, ακριβώς για να επισημάνω ότι, εκτός από τα στημένα γεγονότα και τους πολέμους που βασίζονται σε ψέματα, η αρπακτική δολοφονική παιδεραστία που ενσωματώνεται στη Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση είναι η ουσία του Βαθέως Κράτους και του Σιωνιστικού του υπόβαθρου.
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αναγνωρίσει το QAnon για το τι είναι: ένα δίκτυο "ψηφιακών στρατιωτών". Αυτή είναι η φράση του στρατηγού Mike Flynn που καταλαβαίνει ότι, στη ρίζα τους, τόσο η δολοφονία του JFK όσο και η 9/11 είναι έργο των Σατανιστών που ασχολούνται με την παιδεραστία και τη δολοφονική παιδεραστία, για τον έλεγχο και τη μείωση κάθε Κοινοπολιτείας. Για να καταλάβουμε την 9/11, πρέπει να καταλάβουμε τον σατανισμό, την παιδεραστία και το αντίστροφο.
Από προσευχές στο Θιβέτ μέχρι διαλογισμό σε όλο τον κόσμο, από ακτιβιστικά κανάλια εναλλακτικών μέσων έως τις νέες οργανώσεις σερίφηδων και ιερέων που λένε "Όχι" στις κρατικές και ομοσπονδιακές αρχές, οι οποίες έχουν αποπειραθεί να τους δωροδοκήσουν και να τους εκβιάσουν συχνά με βίντεο παιδεραστίας, και ότι θα τα παρουσιάσουν στο κοινό εξ ονόματος του Βαθέως Κράτους, η καλοσύνη και η αλήθεια τελικά επικρατεί.
Η 9/11 ήταν μια φρικαλεότητα, της οποίας οι αρχιτέκτονες είναι γνωστοί «με όνομα και διεύθυνση». Προσεύχομαι για την ημέρα που ο Cheney και ο Rumsfeld και ο Giuliani και ο Zelikow, ο Silverstein και ο Greenberg και ο Milchan και ο Wexner θα ανακριθούν σωστά, θα κατηγορηθούν, Θα καταδικαστούν και θα φυλακιστούν.
Το Βαθύ Κράτος είναι ένα παράσιτο και η καταστροφή αυτού του παρασίτου προβλέπεται να είναι μεγάλη. Ο John F Kennedy, Jr δεσμεύθηκε να εκθέσει όλους εκείνους που δολοφόνησαν τον πατέρα του. Εγώ, ο ίδιος δεσμεύομαι να εκθέσω όλους εκείνους που πραγματοποίησαν την 11η Σεπτεμβρίου και να κρατήσω τον Πρόεδρο Τραμπ στην υπόσχεσή του, που έγινε στο Bluffton της Νότιας Καρολίνας στις 16 Φεβρουαρίου 2016 - για να μάθω - να μάθετε, ποιος πραγματικά κατέστρεψε το Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο.
Η αλήθεια, με οποιοδήποτε κόστος μειώνει όλα τα άλλα κόστη. Η αλήθεια και η εμπιστοσύνη είναι τα θεμέλια του πολιτισμού. Κατά την άποψή μου, οι εκλογές του 2020 αφορούν την αλήθεια και την εμπιστοσύνη, την πίστη, την οικογένεια και την ελευθερία έναντι των σατανιστών και των παιδεραστών, έναντι των Σοδόμων και των Γομόρρων.
Από τη δολοφονία του JFK έως την 9/11, με όλες τις φρικαλεότητες, συμπεριλαμβανομένων των πολέμων που έχουμε υποστεί και που βασίζονται σε ψέματα, αισθάνομαι μια τόσο Μεγάλη Αφύπνιση όσο και την ανάσταση της αρετής στην Αμερική και στον Κόσμο.
ΒΙΝΤΕΟ: Διάρκεια 23 λεπτά:

Μτφρ: Ιουλιανός Βουδούρης - 15 Σεπτ. 20
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα