Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Η ''ΠΥΛΗ'' ΚΑΙ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.....


Ο Σειριος ‘’β’’ 50 χρονια δεν είναι ορατος από την Γαια, καλυπτεται πισω απο τον Σειριο ‘’α’’ και αλλα 50 χρονια είναι αορατος. Ένα κοσμικο φαινομενο που συμβαινει κάθε 1460 ετη, διαδραματιζεται στην περιοχη του Σειριου.
-Όταν ο Σειριος ‘’α’’ καλυπτει το αστρο του Σειριου ‘’β’’ η διαταξη των αστρων ερχεται σε τετοια κοσμικη θεση οπου ευθυγραμμιζονται με την ‘’Πυλη της Βασης Δημιουργιας’’ και χωρις να υπαρχουν παρεμβολες αλλων αστρων.
-Η Πυλη εχει διαστασεις δεκα ετων Φωτος και με γηινη ορολογια είναι ενας φωτεινος διαυλος πισω από το νεφελωμα ‘’Κεφαλη του Ιππου του Ωριωνα’’ και συνδεει το Συμπαν με την ‘’Βαση Δημιουργιας’’ ή αλλοιως ‘’Τα Πεδια του Αιωνιου Φωτος’’
-Η γαλαζια ενεργεια του Σειριου προκαλει εντονες παλμοδονησεις στην Πυλη, η οποια μετατρεπεται σε ασφαλη πυρινο διαυλο, οπου γινεται μαζικη εξοδος αυτων τους οποιους εσεις ονομαζεται ‘’Κατωτερους Θεους’’ για εκτελεση δημιουργικων αποστολων, παροχη βοηθειας στις ανθρωπινες κοινωνιες των αστρων του Γαλαξια.
-Ολες οι ουρανιες οντοτητες γνωστοι σε εσας με την ονομασια ‘’Κατωτεροι Θεοι’’ είναι πυρφορες οντοτητες κολοσιαιων διαστασεων πυρος και φωτος,το μεγεθος δε είναι αναλογο με την θεση τους στην ουρανια ιεραρχια και δινουν την αισθηση αστρου μικρου ή μεγαλου μεγεθους και γιαυτο οι Ελλανιοι δικοι μας γονοι, ισχυριζονταν ότι τα αστρα εχουν ψυχη.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα