Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΕΡΜΗΣ & ΑΦΡΟΔΙΤΗ έως 5-8-2020

Με τον Ιωάννη Κόκκινο.
Ο γρήγορα κινούμενος Ερμής στον Καρκίνο, εγκαταλείποντας την αντίθεση με τον Δία πιάνει διαδοχικά με την ίδια όψη τον Πλούτωνα από 31/7 έως 2/8 και τον Κρόνο από 3/8 έως 5/8.
Κατά το πρώτο τριήμερο η επιφανειακή επικοινωνία δεν θα μας καλύπτει και η -όχι και τόσο κομψή...- επιμονή και πίεσή μας να μάθουμε τα κρυμμένα μυστικά φέρνει τους άλλους σε αμυντική θέση απέναντί μας ενώ εμάς να σκάβουμε εναγώνια στο υποσυνείδητό μας για να βρούμε αίτια και λόγους για το κάθε τι. Η ανάγκη για την «υπέρτατη αλήθεια» δυστυχώς γεννάει συνέχεια καινούργια ερωτήματα και εάν δεν έχουμε κάποιον να μας βάλει όρια θα πελαγοδρομούμε σε έναν ωκεανό υποθέσεων. Η θετική πλευρά του νομίσματος είναι ότι μέρος αυτής της αποκάλυψης θα μας βοηθήσει αργότερα στην πνευματική μας εξέλιξη, η αρνητική ότι πολύ εύκολα θα υιοθετήσουμε τις πιο σκοτεινές θεωρίες συνομωσίας σαν σανίδα σωτηρίας. Επειδή ο Ερμής θα περάσει από τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον σταθεροποιητικό Κρόνο, η πλευρά που θα επιλέξουμε είναι καθοριστικής σημασίας γιατί θα έχει διάρκεια. Όπως είπα η συνδρομή και βοήθεια ενός εξειδικευμένου σύμβουλου εμπιστοσύνης είναι πολύ χρήσιμη. Αποφεύγουμε τις στείρες αντιπαραθέσεις και τις αδιέξοδες συζητήσεις, εστιάζουμε στην "καρδιά" του στόχου μας - αλλά όχι εάν ο στόχος μας είναι άνθρωπος.
Το επόμενο τριήμερο η εμπλοκή της αντίθεσης με την Πανσέληνο προσλαμβάνει μια Ουράνια δυναμική. Ναι μεν οι συζητήσεις μας γίνονται πιο σοβαρές και επικεντρωμένες, αλλά εύκολα μπορούν να οδηγήσουν σε αρνητικότητα και θλίψη. Ο αστρολόγος προτείνει μοναχικότητα και μελέτη ή εργασία στον υπολογιστή χωρίς τριγύρισμα στα κοινωνικά δίκτυα και τους μηνυματογράφους, ώστε το μυαλό να παραμείνει απασχολημένο παραγωγικά χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Απαγορεύονται δια ροπάλου οι συζητήσεις περί ερωτικών μεταξύ ζευγαριών που θέλουν να σώσουν τον δεσμό τους, ενώ επιβάλλονται για εκείνα που θέλουν να χωρίσουν και δεν μπορούν. Επίσης πλήρως ακατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμφωνιών συμβολαίων και επενδύσεις. Τα «λάθη» τρυπώνουν ανάμεσα στις γραμμές σαν λεπτή πάχνη το ξημέρωμα.
Η Αφροδίτη για όλη αυτή την περίοδο βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Ήλιου - Ουρανού και σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό, δίνοντας τη δική της θετική νότα. Κεραυνοβόλοι έρωτες μπορεί να εκδηλωθούν από το πουθενά, ο σύντροφός μας μπορεί να αποφασίσει να μας εκπλήξει ευχάριστα, ίσως βιώσουμε μια ρομαντική εμπειρία από εκεί που δεν το περιμέναμε, ή να συμβεί κάποιο ευχάριστο γεγονός στη ζωή μας - μέχρι και η απόκτηση (σύλληψη) ενός παιδιού. Όλα αυτά, παρά τον ξαφνικό χαρακτήρα τους, θα έχουν μία αίσθηση πεπρωμένου που θα μας έλξει μαγνητικά. Επειδή οι πιθανότητες να διαρκέσουν μακροχρόνια είναι μεγάλες συνιστώ προσοχή. Προτού δεσμευτούμε καταληκτικά ας αφήσουμε τον χρόνο να περάσει ώστε να φανερωθούν καλύτερα όλα τα πρόσωπα του ανθρώπου ή της κατάστασης που μας ενδιαφέρει. Κάτι που έχει έρθει για να μείνει άλλωστε δεν θα χαλαστεί από την καθυστέρηση κάποιων λίγων ημερών.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα