Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Κορωνοϊός: Η νόσος Covid-19 δεν είναι ενιαία – Πόσους τύπους έχει

κορωνοϊός

Οι τύποι καθορίστηκαν με βάση τα συμπτώματα 2.600 ασθενών την 5η ημέρα της λοίμωξης. Η βαρύτητα της νόσου που τελικά εκδήλωσαν συσχετιζόταν ισχυρά με αυτά τα συμπτώματα.
Ο κορονοϊός Covid-19 δεν προσβάλλει όλους τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο, αφού ούτε καν τα ίδια συμπτώματα δεν προκαλεί σε όλους. Αυτό πιθανώς οφείλεται στο ότι η νόσος δεν έχει μία ενιαία μορφή, αλλά υπάρχουν έξι τύποι της!
Την απροσδόκητη αυτή ανακάλυψη έκαναν βρετανοί επιστήμονες, οι οποίοι ανέλυσαν στοιχεία από μία εφαρμογή που καταγράφει τα συμπτώματα της λοίμωξης Covid-19. 
Οι επιστήμονες από το King's College του Λονδίνου (KCL) ανακάλυψαν ότι οι έξι τύποι διαθέτουν μοναδικά συμπτώματα ο καθένας. Επιπλέον, συσχετίζονται:
  • Με τη σοβαρότητα της λοίμωξης
  • Την πιθανότητα να χρειασθεί ένας ασθενής υποβοήθηση της αναπνοής (π.χ. οξυγόνομ διασωλήνωση) εάν εισαχθεί στο νοσοκομείο
Εάν τα ευρήματά τους επαληθευτούν, μπορεί να βοηθήσουν τους γιατρούς να προβλέπουν ποιοι ασθενείς διατρέχουν τον μεγαλύτερη κίνδυνο. Θα μπορούν επίσης ενδεχομένως να προβλέπουν ποιοι πρέπει να εισαχθούν στο νοσοκομείο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα