Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Όταν Μου Μιλάει ο Δικός Μου "Dreamer"...

Puzzle of Me - Devlog n°1 - École de jeux vidéo en ligne Gamecodeur

Οι Υπερβολικές Προσδοκίες Από τους Άλλους Οδηγούν σε Μεγάλες Απογοητεύσεις. 

Εσύ Μπορεί να Προτρέχεις, Ενώ Άλλοι Μπορεί να Χρειάζονται Περισσότερο Χρόνο Επεξεργασίας Δεδομένων. Όπως Σαν Σίφουνας Μπορεί να Πρέπει να Τους Συνταράξεις Συθέμελα και να Φύγεις - Αρκεί να Ξέρεις το Ρόλο Σου [Αν Μπορείς / Έχεις τη Δυνατότητα].

Επέτρεψέ Μου να Είμαι ο Ρόλος Μου που Δεν Καταλαβαίνεις. Επίσης Αυτός Εξυπηρετεί στη Διδασκαλία Μίας Ομάδας Ανθρώπων που Αγνοείς την Ύπαρξή Τους, Όπως κι Εσύ Ανήκεις σε Άλλους Κύκλους και Παρόλο που η Στάση Σου Είναι Ίδια σε Όλους, ο Ένας Κύκλος Διδάσκεται, ο Άλλος Κλωτσάει. Έτσι κι Εγώ Υπάρχω Όπως Υπάρχω για Κάποιο Λόγο που Δεν Καταλαβαίνεις Γιατί Αφορά Άλλους Κύκλους Μάθησης.O Κοινός Μας Κύκλος Εμπεριέχει Διδαχές Λεπτοφυείς Όπως Όλοι, που Συχνά Πολύ Αργότερα Γίνονται Αντιληπτές.

Δεν Είσαι Μόνο Εσύ Μέρος του Κόσμου Μου, Δεν Είμαι Μόνο Εγώ στη Ζωή Σου. Δεν Αφορούν Όλες οι Διαθέσεις Όλους τους Αποδέκτες. Ωστόσο Έχουμε Δικαίωμα να Μην Απολογούμαστε σε Όλους για Όλα.

Οι Άνθρωποι που Έχουν Μία Μαγική Σύνδεση Μεταξύ Τους, που Είναι Αληθινά Μέσα σε Ένα Καρμικό Κύκλο Μέλη, Πάντα Βρίσκουν Τρόπους να Λύνουν τις Διαφορές ή τις Προκλήσεις που Εμφανίζονται.

Αυτός που Νιώθει "Εκτός Κύκλου" Δεν Ήταν Ποτέ με την Καρδιά Του Εντός. 

Συγκεκριμένα Συμπεριφορικά Μοτίβα που Ούτε Εμείς οι Ίδιοι [Μας] Καταλαβαίνουμε Υπάρχουν ως Ρόλοι. Κάποιοι Τα Χρειάζονται. Ωστόσο Αυτά Δε Μας Προσδιορίζουν Ολωσδιόλου, Εκτός Αν Υπερτερούν Ως Ποιότητες και Μονοπολούν τα Πάντα.

Εάν Έχουμε Υπεριπταθεί Μέσω της Φώτισης του Πνεύματος Ώστε να Παρακολουθούμε Όλους τους Εαυτούς που Απαρτίζουν Έναν Εαυτό [στην Ενσάρκωση], Επιτρέπουμε Συνειδητά να Εκφραστεί Κάθε Περσόνα Χωρίς Κατάκριση. Παρατηρώντας Ιδίως τον Εαυτό Μας, τις Όψεις Του, Ακόμη και τις Ακατέργαστες, Ρομποτικές, Αρνητικές, Διδασκόμαστε Όσα Δε Μαθαίνει Κανείς σε 10 Ζωές Μαζί: "Ποια Φωνή Μιλάει Τώρα;!".

Είναι Μεγάλο Ταλέντο να Γνωρίζεις Εκ των Προτέρων το Αποτύπωμα που Θα Αφήσεις στον Κόσμο. Στη Θετική Περίπτωση και οι Χείριστοι Θα Το Αναγνωρίσουν σα Μία Αρετή που Δεν Κατέκτησαν ή Δεν Έφεραν Ποτέ. Και οι "Κακοί" Αναγνωρίζουν το Καλό. Είναι Εκείνη η Φωνή της Δυστυχισμένης Ευτυχίας που Ουρλιάζει Μια Ζωή Μέσα Τους.

Για Αυτό Δε Σε Απασχολεί Εάν Παρεξηγηθείς Σήμερα σε Πολλές Διαδράσεις Όπου Δε Σε Κατανοούν: Αύριο Θα Σε Ψάχνουν.

Εάν Φοβάσαι για το Μέλλον Δεν Έχεις Δικαίωμα να Πάρεις κι Άλλους "στο Λαιμό Σου". Εάν Φοβάσαι τη Μοναξιά, Είναι Δικό Σου Θέμα οι "Εκπτώσεις", οι Ρηχές Συναναστροφές και τα Μεγάλα Λόγια, Αλλά Δεν Αφορούν Όλους οι Προβολές που Κάνεις Επάνω Τους. Μπορούν και να Τις Απορρίψουν. Μπορείς να Απορρίψεις ή να Καταπιείς [Αποδεχτείς] το Γεγονός Ότι Δεν Μπορείς και Δεν Έχεις Δικαίωμα να Ελέγξεις τους Άλλους. Κάποιοι Δε Θέλουν να Πέσουν στο Πηγάδι Σου Όπου Μόνο Εσύ Πνίγεσαι. Σεβάσου το Δικαίωμα να Δικαιούται Κανείς να Έχει Άλλη Γνώμη και Στάση.

Το να Μην Ξέρεις να Χάνεις Σημαίνει Ότι Δεν Έχεις Ρισκάρει Ποτέ. Οι Νίκες Είναι Αποτέλεσμα Ρίσκου. Ωστόσο Δεν Έχεις Δικαίωμα να Φθονείς Αυτούς που Ξέρουν Πώς να Γλύφουν τις Πληγές Τους και να Ξανασηκώνονται Πιο Δυνατοί, Ενώ Εσύ Φοβάσαι Μην Πονέσεις.

Η Εμπειρία Είναι Αποκύημα Ρίσκου, Δοκιμών, Προσπαθειών, Ριξίματος Μέσα στην Αρένα της Ζωής. Άλλοι τη Ζωή Την Πίνουν με τον Κουβά κι Άλλοι με το Σταγονόμετρο. Η Μικρή Οπτική Δεν Μπορεί να Δει τη Μεγάλη. Άρα η Μία "Διάσταση Αντιληπτικότητας" Δεν Μπορεί να Κατανοήσει τη Μεγαλύτερη. Η Μεγαλύτερη Κατανοεί τη Μικρότερη.

Ο Άνθρωπος που Δεν Έχει Παράξει Ένα Σημαντικό Έργο Δεν Έχει Δικαίωμα να Κρίνει Αυτόν που Έχει Παράξει. Αυτός ο Κόσμος Δε Χρειάζεται Ούτε τις Ψευτοκολακείες, Ούτε τη Ζηλοφθονία. Κάπως Παντως Πρέπει να Πάει Μπροστά. Κάποιος να Προσφέρει Κάτι. Ένα Οφελιμο Εργο. Αυτό Είναι το Ζητούμενο. 

Ο Άνθρωπος που Έχει Περάσει Δια Πυρός και Σιδήρου για να Υλοποιήσει Όνειρα, Μπορεί να Ξεγυμνώσει τους Κόλακες, τους Φίλους-Κανίβαλους με Μία Ματιά, με την Αίσθηση. Ήταν Αυτοί η Αιτία που Ανέβηκε Πολλές Φορές Όλο και Ψηλότερα, Ήταν Αυτοί που στη Διαδρομή Προσπάθησαν να Τον Γκρεμίσουν: Οι Συχνά Τωρινοί Θαυμαστές κι Αυριανοι Κατήγοροι.

Αυτός ο Άνθρωπος που στην Απόλυτη Μοναξιά την Επίλεκτη Δημιουργεί Δεν Έχει Ανάγκη Κανένα. Για να Γίνεις Φίλος Του Πρέπει να Έχεις Περάσει τις Ίδιες Δοκιμασίες στη Ζωή. Αλλιώς Δε Θα Κατανοήσετε Ποτέ ο Ένας τον Άλλο: Ο Αργός Δε Βλέπει τον Γρήγορο Επειδή Αυτός Τρέχει. Ο Οκνός Δεν Μπορεί να Προλάβει το Δραστήριο. Ο Γρήγορος, ο Μοναχικός, Δεν Περιμένει Κανένα. Όποιος Θέλει Πολύ τη Φιλία Του Θα Πρέπει να Μπορεί να Κρατήσει Ισορροπία Επάνω στο Κύμα Του Γρήγορου, του Δραστήριου, του Δημιουργού. Αν Θέλει Πολύ να Μάθει Από Αυτόν να Γίνουν Φίλοι. Δε Θα Δώσει σε Κανέναν Εξηγήσεις. Απλώς Θα Πρέπει για Καιρό να Τον Παρατηρείς.

Εάν οι Αδυναμίες Σου Έχουν Ανάγκη να Θυματοποιήσουν Ανθρώπους, Εάν Ανεβάζεις Ψηλά σε Βάθρο Κάποιον που Δε Σου Το Ζήτησε, που Δε Θέλει να Τον Αποκαλούν Δάσκαλο, Τέλειο, Αδελφό, Φίλο [Ενώ Δεν Τον Γνωρίζουν Καν Από Πριν Ιδίως],Δεν Μπορείς να Τον Ρίξεις Από Ένα Σημείο Όπου Δε Βρέθηκε Ποτέ. Μπορεί να Πέσεις Εσύ Από το Σημείο Σου. Ίσως και Χαμηλότερα Από Πρίν.

Το να Υποσκάπτεις Σημαίνει Πέφτεις Πιο Βαθιά. Σκέψου Το. Η Στοχοποίηση του "Τέλειου" που Δεν Είναι Τέλειος ή Δεν Έχει να Αποδείξει Τίποτα σε Κανένα Εκθέτει Ανεπανόρθωτα Αυτόν που Στοχοποιεί Κάποιον - που Ούτε Τον Γνωρίζει, Ούτε Θέλει να Τον Γνωρίσει Πραγματικά, Ούτε Τον Ρώτησε Πώς Νιώθει κι Αν Θέλει να Τον Ελέγξεις Εσύ Τελικά.Δε Γνωρίζεις Τίποτα για Αυτόν που Στοχοποιείς και τις Στρατηγικές Του στη Ζωή. 

Αυτός που Δεν Παριστάνει το Θεό Δεν Ψάχνει για Θεούς Ώστε να Τους Γκρεμίσει στα Μάτια του Κόσμου Επειδή Υποτίθεται Νιώθει Λίγος. Έχει το Θεό Μέσα Του και Τον Αναγνωρίζει Μέσα σε Αυτούς που Επίσης Ανοίγουν την Καρδιά Τους για να Τον Ενθρονίσουν. Γνωρίζει τα Ελαττώματά Του και Τα Διασκεδάζει. Τα Παρατηρεί. Τα Αποδέχεται. Τα Αγκαλιάζει να Θεραπευτουν. Διδάσκεται. 

Αν Είσαι Θιασώτης [Ακόλουθος] Θυμήσου την Ανάγκη του Θιάσου του Διονύσου να Κοινωνήσουν το Θεό. Επειδή Δεν Μπορούσαν να Ανέλθουν στο Επίπεδό Του με Δόλο Τον Γκρέμισαν. Τον Διαμέλισαν και Τον Έφαγαν [Κοινωνία Θεού Όπως ο Χριστός: Ήξερε και Συνειδητά Επέτρεψε να Θυσιαστεί Προς Περαιτέρω Διδαχή των Δημίων Του].

Ο Διόνυσος, ο Χριστός, Αναστήθηκαν. Ο Θίασος και Πάλι Γκρεμίστηκε Από τις Τύψεις Μη Γνωρίζοντας Ότι η Θυσία Θα Τους Ωφελούσε και Πάλι, Αλλά Μελλοντικά.

Ο "Διόνυσος" που Δε Σκοπεύει να Θυσιαστεί όμως [Δάσκαλος] - να Πέσει Δηλαδή Χαμηλά Επειδή οι Μαθητές Του Δεν Μπορούν να Τον Φτάσουν Μέσω Συγκεκριμένης Διαδρομής που Αποφεύγουν [Τους Την Έδειξε] ... Δίνει Μία Ώθηση στη Γη και Πετάει, Φεύγει Αδειάζοντας Από Πάνω του τους Μετεξεταστέους ή Αμετανόητους Κακούς Θιασώτες Του [Ακόλουθοι / "Φίλοι"].

Οι Ακόλουθοι Έχουν Προσδοκίες Από το Δάσκαλο. Τον Θεοποιούν για να Τον Γκρεμίσουν στη Συνέχεια. Ουσιαστικά Δε Σκοπεύουν να Σηκώσουν το Μάθημά Τους Αλλά να Το Φορτώσουν στο Δάσκαλο. Ο Δάσκαλος Γνωρίζει Ποιοι Ήρθαν για Κακό. Γνωρίζει Ότι Έχουν Κλειστή Καρδιά, Όταν Αυτή Είναι η Μοναδική "Πύλη του Πνεύματος". Το Κακό που Εξαπολύεται Από τους Παρασιτικούς Είναι Θέμα Χρόνου να Επιστρέψει στους Αποδέκτες Του Μαζί με την Πτώση της Μάσκας Τους. Ο Καλός Δάσκαλος Αφήνει την Ενέργεια να Δουλέψει Για Αυτόν. Αυτή Απλώς Αποκαλύπτει τα Πάντα. Το Τοπίο Καθαρίζει Μόνο Του. Πάντα.

Γύρω Από Έναν Ήλιο Μπορούν να Κρατηθούν σε Αληθινή Τροχιά Μαζί Του οι Πλανήτες [Μαθητές]. Όχι οι Κομήτες [Ακόλουθοι]. Αυτός Φροντίζει να Απομαγνητίσει Οποιαδήποτε Ασύμβατη Ενέργεια Προσπαθεί να Προσκολληθεί. Έτσι οι Κομήτες Συνεχίζουν την Τρελή Τους Πορεία Ενώ το Πλανητικό Σύστημα Απολαμβάνει την Αρμονία που στο Μεταξύ Διακριτικά κι Αυτόματα Περιφρουρεί.

Οι Αληθινοί Μαθητές Εμπιστεύονται το Δάσκαλο σε Όλες τις Πίστες που Μπορεί να Μοιάζουν Ακατανόητες, Ενώ Είναι Τεστ για Όλους. Όπως ο Δάσκαλος Ταυτόχρονα Περνάει τα Δικά Του που Γνωρίζει Μόνο ο Ίδιος. Αυτοί Σηκώνουν οι Ίδιοι το Μάθημά Τους: Ο Αληθινός Μαθητής Κάνει Ανάληψη Ευθύνης. Ο Ακόλουθος Βρίσκει Παντού Ξινά Σταφύλια και "Κακούς" Δασκάλους. Ο Ίδιος Παραμένει "Τέλειος" Ως το Τέλος και Άρα με την Απαγωγή Εις Άτοπον Δε Χρειάστηκε Ουσιαστικά Καμία Μαθητεία. [Τσάμπα Άλλαζε Δασκάλους και Σεμινάρια Σαν τα Πουκάμισα].

Ο Δάσκαλος Όταν Γνωρίζει και Θέλει Συνειδητά να Καθαρίσει Έως και Μία Ολόκληρη Ψυχική Ομάδα, Αντικατοπτρίζει Εάν Θέλει Συνειδητά τον Κραδασμό της Ομάδας για Λίγο και στη Συνέχεια Τον Καίει στο Φως. Ελάχιστοι Θα Κατανοήσουν Ότι Τους Έκανε Ένα Δώρο. Αυτοί οι Ελάχιστοι Θα Νιώσουν στη Συνέχεια Πιο Ανάλαφρα. Οι Άλλοι Θα Ψάξουν για Άλλο Δάσκαλο-Θύμα των Ψυχωτικών Τους Επεισοδίων Φορτώματος Από Κόκκορα σε Κόκκορα της Ψυχικής Τους Βρώμας η Οποία Ουδέποτε Θα Καθαριστεί Γιατί Πολύ Απλά Δεν Το Επιτρέπουν, Δεν Μπορούν να Ζήσουν Χωρίς Αυτή. Το Κενό Της Θα Τους Υποχρέωνε να Δουλέψουν με τον Εαυτό Τους για να Χτίσουν Καλό και το Καλό Δεν Το Έχουν Ούτε Σαν Κάλεσμα, Ούτε Σαν Ανάμνηση Μέσα Τους.

Να Σέβεσαι Κάθε Άνθρωπο, Ως Και τα Μικρά Παιδιά. Γιατί η Ψυχή Έχει το Δικό Της Σχέδιο, τη Δική Της Προσωπικότητα και Είναι Μία Έκφραση του Θεού στον Κόσμο. 

Η Αποδοχή [που Είναι Προϋπόθεση στο Δρόμο για τη Φώτιση] Δε Σημαίνει Ανοχή. Σε Αποδέχομαι [Ως Μοναδικότητα Ακόμη κι Αν Δε Με Εκφράζει ο Τρόπος Σου] Αλλά Δεν Είμαι Υποχρεωμένος/η να Σε Ανέχομαι. Ούτε Έχεις Δικαίωμα να Με Ελέγξεις, να Μου Επιβληθείς. 

Όταν Κάποιος Σου Δίνει Γενναιόδωρα Χώρο να Επωφεληθείς, Μη Ζητάς κι Άλλο, Μην Καταπατάς το Όριό Του. Θα Χάσεις κι Αυτά που Επωφελήθηκες Επειδή Δε Σέβεσαι. Ο Αυτοσεβασμός Σημαίνει το Σεβασμό στον Άλλο. Μην Αναρωτιέσαι Γιατί Έχεις τον "Ανθρωποδιώχτη" Όταν Υποτιμάς Ανθρώπους, Αξιοπρέπειες και Νοημοσύνες. Μην Κατηγορείς Κανένα Επειδή το Ζώο Μέσα Σου Είναι Άπληστο. Κάθησε και Σκέψου...

Κανείς Δεν Μπορεί να Βγάλει Κάποιον Εκτός της Προδιαγεγραμμένης Του Πορείας Ιδίως Όταν Αυτός Έχει Αποστολή. Κανείς Δεν Μπορεί να Αμαυρώσει το Άστρο του Άλλου. Προσωρινά Εάν Ένα Άστρο "Χτυπηθεί", Αυτό το Ωθεί να Λάμψει Απλώς στη Συνέχεια Ισχυρότερα. 

Ό,τι Εκπέμπεις Έλκεις κι Έλκεις Ό,τι Εκπέμπεις. 

Όμως Μία Θεραπεύτρια Ψυχή Έλκει τους Πάντες. 

Είναι στη Δική Της Διάκριση Ποιον Θα Βοηθήσει... 

Τελεία.



Με Αγάπη Φίλις Χρυσού


Andromeda Galactica


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα