Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

"Σπάσε το Φαύλο Κύκλο"


Διάβασα Κάπου: "Να Θυμάσαι, Κάθε Άνθρωπος που Συναντάς Κάτι Φοβάται, Κάτι Αγαπά και Κάτι Έχει Χάσει".


Σκέφτομαι. Αμφότεροι. Αυτό Ισχύει για Όλους Μας. Μιλάω Συχνά για το Σεβασμό Μεταξύ Μας - Δεν Ξέρεις Τι Έχει Συμβεί, Γιατί Συμπεριφέρεται Έτσι. Αλλά Ακόμα κι Αν Ξέρεις ή Δεν Ξέρεις Καλείσαι να Φέρεις την Οπτική της "Φιλότιμης Δικαιοσύνης" σε Ένα Κόσμο που Όλοι Είμαστε Μαθητές και Κανείς Τέλειος.

Θα Ήθελες να Κριθείς με Άδικα Κριτήρια στη Δύσκολη Θέση Σου;! Θα Ήθελες να Μπορούσαν να Σε Διαβάσουν Χωρίς να Σε Ρωτήσουν Τι Σου Συμβαίνει;!

Πίσω Από Κάθε "Πολωμένη Στάση" Κρύβεται Ένα Τραύμα. Μία Εμμονή. Ένα Μετατραυματικό Στρες PTSD ή ASD. Ως και το Δικό Σου Πάθος για Δικαιοσύνη Ένα Είδος Εμμονής Είναι. Από Κάποια Αδικία Ίσως Πυροδοτήθηκε. Αδικία σε Βάρος Σου Ίσως;! Την Ίδια Στιγμή Είναι Ένα Αρχέτυπο Χαρακτηριστικό του Χαρακτήρα / Προσωπικότητάς Σου. 

Τα Αρχέτυπα Χαρακτηριστικά Μας Μπορεί να Χτίστηκαν ως και Μέσα Από Παλαιότερες Εμπειρίες [Ενσαρκώσεις]. Η Κυτταρική Μας Μνήμη Φυλά Πληροφορίες Ως και Από το Γενεαλογικό Δέντρο Μέσα στο Οποίο Γεννηθήκαμε. Από την Προγονική Γραμμή. Αναδύονται για να Τα Παρατηρήσουμε, να Τα Αποκωδικοποιήσουμε Μέσα Από τη Διάδραση / Καθρέφτες Άλλους Ανθρώπους. Έτσι Μαθαίνουμε και Κατανοούμε τον Εαυτό Μας.

Θα Τον Αποτελειώσεις Λοιπόν;! Αυτόν που Σου Επιτίθεται. Γνωρίζοντας Ότι Ένας Πληγωμένος Πληγώνει;! Γνωρίζοντας την Αχίλλειο Πτέρνα Του;! Ή Θα Δώσεις Τόπο στην Οργή Επειδή Κατανοείς το Παιχνίδι Ρόλων των Ανθρωποψυχών σε Μαθητεία;!

Αν Έχεις Ανάγκη να Τραφείς Από Σκαιά Πάθη Τότε Είσαι κι Εσύ Όχι Μόνο Πληγωμένος, Αλλά Έχεις Κολλήσει στο Σκοτεινό Πόλο. Ξαναλέω Είναι Θέμα Ψυχοποιότητας το Γεγονός να Παρατηρείς τον Εαυτό Σου να "Έρπει" και να Μη Σε Συγκινεί Δυσάρεστα το να Πέφτεις Χαμηλά... Γιατί Μέσα Σου Είσαι Ένας Άγγελος, Δάσκαλος με Μεγάλη Συμπόνια που Παρατηρεί για να κατανοήσει, να Διδαχθεί, να Ξεπεράσει, να Ανυψωθεί, να Διδάξει.

Η Εκδίκηση Είναι Διατήρηση.
Συντηρεί την Αρρώστια.

Ποιος Είναι Αυτός που Γνωρίζει τα Πάντα Ώστε να Ερμηνεύσει Τέλεια Μία Φαινομενικά Ίσως Άδικη Πράξη;!

Η Μανία/Αρνητική Πόλωση Δείχνει Μία Ανίατη Αρρώστια, Μία Ανοιχτή Πληγή που Αγαπά Άρρωστα να Τρέφεται Από τον Εαυτό Της. Εφόσον το Πνεύμα Νοσεί, Νοσεί και η Ψυχή [Ουσιαστικά η Καρδιά] και στη Συνέχεια και το Φυσικό Σώμα.

Η Ασυγχωρησία Από τον Τέλειο [;] Του Δίνει Μία Ψευδαισθητική Δύναμη Ελέγχου Ενώ στην Πραγματικότητα του Τρώει τη Ζωή και την Ψυχή.

Η Συγχώρεση Είναι Ένδειξη Μεγάλης Δύναμης: Αποσύρεις Τη Δύναμη που Χάρισες στη Μαύρη Τρύπα / Μίσος Πίσω Σε Εσένα και Γίνεσαι Δυνατός κι Απελευθερώνεσαι Από το Άγκιστρο που Κολλημένο στο Παρελθόν, Μόνο Μπλοκάρει το Παρόν και Ιδίως το Μέλλον Σου. 


ΜΑΝΙΑ - ΘΕΙΕΣ ΜΑΝΙΕΣ


Στην Αρχαία Ελλάδα οι Μανίες Ήταν Ανώτερες Ζωντανές Αρετές.


ΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ του Απόλλωνος
ΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ του Διονύσου
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ των Μουσών
ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ της Αφροδίτης


Αν Εστίαζαν Όλοι στην Αυτοεξέλιξη - του να Αναπτύξουμε Συνειδητά και να Φινίρουμε τα Χαρίσματά Μας, ο Κόσμος Αυτός Θα Ήταν Καλύτερος.

Αν Άκουγαν Όλοι την Καρδιά Τους Ώστε να Ακολουθήσουν το Δρόμο της Ψυχής Τους και να Κάνουν το Χόμπι, το Χάρισμά Τους Επάγγελμα, να Επιλέξουν τη Μεγάλη Τους Αγάπη Αντί να Πουλάνε την Ψυχή Τους στο Συμφέρον...

Αν Άκουγαν οι Άνθρωποι τη Φωνή της Ψυχής Τους που Ξέρει την Αλήθεια για τα Πάντα και το Τι Είναι Καλό Για Αυτούς...

Τώρα Δε Θα Μιλούσαμε για Όλα Αυτά, Δε Θα Υπήρχε η Σύγκριση.

Οι Ιερές Μανίες στην Εποχή Μας Μεταφράζονται ως τα Ταλέντα, οι Κλίσεις που Έχει Κάθε Άνθρωπος που Μέλημά Του Θα Ήταν Μόνο η Προσωπική Του Εξέλιξη, Όχι Τι Του Έκανε ο Κόσμος  [για να Τον Βγάλει Από Αυτό το Δρόμο] ή Τι Κάνουν οι Άλλοι.

Αν οι Άνθρωποι Έβλεπαν τις Εξωτερικές Οχλήσεις ως Περισπασμούς, ως Δοκιμασίες, Τώρα Πολλοί Θα Είχαν Καταλάβει Ότι Κάθε Αρνητική Συνάντηση Συμβαίνει Μόνο για Καλό. 

Δεν Υπάρχει Καμία Ανάγκη να Ερμηνεύσουμε τις Παράξενες Πράξεις των Άλλων, Είναι Δικό Τους Θέμα. Μόνο για να Κατανοήσουμε Τι Μας Διδάσκει η Συγκεκριμένη Συνάντηση. Αν και η Κατανόηση Έρχεται Πολύ Αργότερα, Όμως το Φως Μέσα Μας Συστήνει Εμπιστοσύνη στη Διαδικασία. Γιατί Υπάρχουν Ανώτερες Δυνάμεις που Την Ελέγχουν - Δεν Μπορούμε να Ελέγξουμε τα Πάντα.

Τι να Εξηγήσεις σε Ένα Μικρό Παιδί που Όλος ο Κόσμος Του Επιτίθεται;! 

Όντως, Δύσκολα τα Πράγματα. Αλλά Αν Έχει Δυνατό Πνεύμα και Αίσθημα Δικαίου και Ισορροπιών, Μια Μέρα Θα Πετάξει τους Δυνάστες Του και Θα Λάμψει. Είναι Ένας Δάσκαλος Όπως Όλοι Μας Εν Δυνάμει. Η Ζωή Έδειξε πως Καθένας Σώζει τον Εαυτό Του Μόνος Του Αν Είναι Πνευματικά Δυνατός και Έχει Σθένος [Καρδιά / Σύνδεση με τη Θεία Ψυχή Του].


Η Ανάγκη για Έλεγχο - Και των Άλλων - Οδηγεί στην Αυτοκαταστροφή.


Ο Λόγος που Υπερτερούν οι Σκιώδεις / Κατώτερες Μανίες στην Εποχή Μας Είναι ο Φόβος για το Άγνωστο [Μία και ο Άνθρωπος Εσκεμμένα Δεν Έχει Διδαχθεί το "Γνώθι Σαυτόν" και το Λόγο Ενσάρκωσής Του κι Ό,τι Υπάρχει] και Ότι το Πνεύμα του Ανθρώπου στη Σημερινή Σιδηρά Εποχή [που Ολοκληρώνεται Πλέον] Είναι Προσκολλημένο στο Σώμα / Ύλη / Επιφάνεια / Ρηχότητα / Γρήγορες Ταχύτητες / Αναλώσιμοι Άνθρωποι / Μηδέν Αξίες / Εσωτερική Κενότητα & Δυστυχία.

Στις Χρυσές Εποχές και Όλες Πριν τη Σιδηρά, το Πνεύμα Κοιτούσε Ψηλά και Εντός, Όχι Έξω και Κάτω...

Η Ενδοσκόπηση και η Αποδοχή ως και του Ανεξήγητου Είναι Μία Υγιής Τάση του Σοφού Παρατηρητή που Γεννήθηκε Ουσιαστικά Φωτισμένος κι Απλά Υλοποιεί το Πνεύμα Του Δια των Πράξεών Του.

Γνωρίζει Ότι Κάθε Πράξη ή Κρίση Μπορεί να Επηρεάσει Όλο το Σύμπαν. Γνωρίζει την Αρετή του Ωφελιμισμού Αντί της Αντιαρετής της Παρασιτικής Ύπαρξης Βρίσκεται Εδώ για να Τελέσει Ανιδιοτελή Εξυπηρέτηση Προς τον Πλανήτη και τα Πλάσματά Του και Κατά Συνέπεια Προς τη Θεία Οικονομία ως Ήλιος Αυτόφωτος. [Τα Φεγγάρια ως Ετερόφωτα Μόνο Ζητάνε, Κλέβουν, Φοβούνται, Εκδικούνται, Δε Συγχωρούν...].

Η Συνειδητή Τέλεση του Καλού, της Αρετής - σε Ένα Κόσμο που Δεν Τα Αναγνωρίζει, Δεν Πηγαίνουν Ποτέ Χαμένα, Γιατί Κάποιοι Τα Αποζητάνε Διακαώς. Άρα Κάθε Καλό Έχει τον Παραλήπτη Του και Δε Ζημιώνει Ποτέ την Αστείρευτη Πηγή που Το Χαρίζει. Κάθε Φωτισμένη Ψυχή Έχει Ατελείωτη Αγάπη να Προσφέρει Αλλά Πάντα με Διάκριση, Γιατί Δε Θέλουν Όλες οι Ανθωποψυχές να Σωθούν Ακόμη κι Αν Έτσι Λένε.

Αν Όλα Είναι Θέμα Ποιότητας Ψυχογονιδιώματος, Τότε οι Υπόλοιπες "Νέες Ψυχές" Προς Προβιβασμό Έχουν Πιθανότητες να Σώσουν Εαυτό και να Ανέλθουν στο Ίδιο το Θεϊκό Φως Τους;!

Η Απάντηση Είναι Ναι, οι Έτοιμες Ψυχές Έχουν την Ευκαιρία που Έχουν Όλες, Απλά Αυτές Τη Βλέπουν την Ευκαιρία Ακόμη και Μέσα Από τη Δοκιμασία. Το Πνεύμα Αφυπνίζεται Άλλωστε Μόνο στα Δύσκολα.

Μία Ασθένεια για Άλλον Είναι Κατάρα και για Άλλον Ευλογία - Έρχεται ή για να Ολοκληρώσει την Καταστροφή που το Άτομο Ήδη Έχει Ξεκινήσει, Προκαλέσει [Όπως η Ασθένεια Συχνά Είναι Αυτοπροκλητή και Όχι Μόνο Καρμική / Δίνεται Από τη Σκοτεινή Πλευρά] ή  για να Το "Ταρακουνήσει" Ώστε να Αλλάξει Τρόπο Ζωής, Σκέψης, Δράσης, Ποιότητας Σκέψεων και Συναισθημάτων Ως Υλοποιές Δυνάμεις που Είναι [Δίνεται Από τη Φωτεινή Πλευρά / Ανώτερος Εαυτός = Μέγας Διδάσκαλός Μας].

Ο Διάβολος Υπάρχει για να Μας Ανεβάζει, Όχι για να Μας Κάνει Ίδιους Με Αυτόν. Τι Σημαίνει Αυτό;! 

Από Εμάς Εξαρτάται Πώς Αντιμετωπίζουμε τη Ζωή. Ως Ηττημένοι, Αιώνια Θύματα των Καταστάσεων ή ως Νικητές, Πολεμιστές της Ζωής [Μόνο σε Άμυνα];!

Ο "Κακός Δάσκαλος" Είναι Φυσικά Καλός για τον Δυνατό που Κατάφερε να Διδαχθεί, να Ανοίξει τα Φτερά Του, να Ξεπεράσει τη Δοκιμασία. Κακός Είναι για την "Αλεπού με τα Ξινά Σταφύλια". Να Ευχαριστείς Κάθε Δοκιμασία Γιατί στη Ευκολία Ουδεμία Εξέλιξη Πραγματοποιείται. 

Η Άμυνα και Δη η Επιθετική Είναι η Δίκαιη Στάση Ζωής Αυτού που Δεν Ενοχλεί Ποτέ Κανένα και Περιφρουρεί το Ζωτικό Του Χώρο. Αυτή η Στάση Μπορεί να Οδηγήσει Αυτόν που Έχει Ακούσει την Εσωτερική Φωνή Πολύ Ψηλά.

Ο Τύπος Νe Karma [Χωρίς Κάρμα] Είναι Αυτός που Γνωρίζει Πώς Παίζεται το Παιχνίδι της Ανταποδοτικής Δικαιοσύνης [Μάχαιρα που Έδωσες σε Προηγούμενη Ζωή, Σήμερα Θα Λάβεις] και Σήμερα Αξιοποιεί Κάθε Λεπτό και Ημέρα της Ζωής Του Εστιασμένος στο να Γίνει Καλύτερος σε Όλα τα Επίπεδα. Δε Δημιουργεί Αρνητικό Κάρμα Γιατί Συγχωρεί. Ο Ne Karma Είναι Αυτός που Προσπαθεί να Μη Γράφει Ούτε Αρνητικό, Ούτε Θετικό Κάρμα Γιατί Επιθυμεί να Αναληφθεί Πάνω Από τις Ενσαρκώσεις [Πλυντήριο 3η - 4η Διάσταση], να Ελευθερωθεί Ολοκληρωμένος στο Φως [5η Διάσταση].

Εφόσον Κάθε Πράξη Καταγράφεται στα Κοσμικά Αρχεία της Ψυχής και Κάθε Σκέψη Ακούγεται και Υλοποιείται και για να "Καθαρίσουμε" Μία και Καλή Από το Κάρμα Μένει Μόνο να Αποδεχτούμε τη Στάση των Άλλων, Δε Μένει Άλλο Από το να Επιτύχουμε την Αληθινή Τελική Ανάσταση της Ψυχής Μας [Αυτή για Την Οποία Μίλησε ο Χριστός / και στο Βιβλίο Μου] 

Η Ανάσταση / Απελευθέρωση Εν Ζωή στην Ύλη Είναι η Τεράστια Επιτυχία της Ανθρωποψυχής που Ανέδειξε τις Ανώτερες Θείες Μανίες Της Ζώντας Τες, Αντί να Αναλωθεί στον Κυκεώνα / Μαύρη Τρύπα των Παθών που Δεν Οδηγούν την Ύπαρξη Πουθενά.

Η Ζωή Μου Μπορώ να Πω Ήταν Ένα Ταξίδι στην Κόλαση [Εξ Αιτίας της Παράξενης Συμπεριφοράς των Άλλων, Από Μικρό Παιδί Αυτό Θυμάμαι - οι Άνθρωποι Είναι Φοβισμένοι. Ο Κακός Ουσιαστικά Φοβάται... ] και Ένας Παράδεισος Ταυτόχρονα, Γιατί τις Ευκαιρίες Όλες και τις Ανώτερες Εμπειρίες Μου και τις Προϋποθέσεις] Τις Δημιούργησα Όλες Εγώ Από το Πουθενά. 

Ουσιαστικά Προσελκύουμε Ό,τι Χρειαζόμαστε για να Εξελιχθούμε ή Ως και για να Αφυπνίσουμε Μία Αποστολή. 

Αν Είχα Εκδικηθεί Όλους Αυτούς που Απλά Φοβόντουσαν την Καθαρότητα των Ματιών Μου που Καθρέφτιζαν το Εσωτερικό Τους Τέρας, την Ψυχή Μου  Μέσα στα Μάτια Μου που Τους Ξεγύμνωνε, Τώρα Θα Ήμουν Ίσως Μία Πολύ Άρρωστη Ψυχή. Όπως Αυτοί. Μπορεί και να Μη Ζούσα Αν Άφηνα το Σκοτάδι Τους να Με Πολιορκήσει και να Με Πείσει Ότι Είμαι Ίδια Με Αυτό.

Μπορεί να Μην Έχουν Όλοι Έναν Άγγελο, Πολεμιστή, Ποιητή, Αμαζόνα Μέσα Τους, Αλλά Ποτέ Δεν Είναι Αργά να ΓΙΝΟΥΝ! Σήμερα!

Κανείς Δεν Έχει Δικαίωμα στην Ύπαρξή Μας. Κανένας Δε Θέλει το Καλό Μας Όσο Εμείς. Αν Γνωρίζουμε Ποιο Είναι το Πραγματικό Ανώτερο Καλό Μας Έχουμε τη Βοήθεια του Όλου Φωτός που Ανάβει Μέσα Μας και Μας Καθοδηγεί για τα Πάντα.

Οικογένεια, Φίλοι, Όλα Έρχονται και Παρέρχονται και Μένει και Πάλι ο Εαυτός, η Ψυχή να Αναλογίζεται Πώς Πέρασαν τα Χρόνια, Γιατί Δεν Έκανα Μία Αγκαλιά στο Φίλο που Τελικά Έφυγε Από τη Ζωή Νωρίς, Γιατί Δε Ζήτησα Συγνώμη, Γιατί Δε Συγχώρεσα, Γιατί, Γιατί...

Ουσιαστικά στον Κόσμο Αυτό Είμαστε Μόνοι και Μαζί. Οικογένεια, Φίλοι, Κοινωνία. Όμως Μόνοι Είμαστε - Μόνοι Γεννιόμαστε Άλλωστε, Μόνοι Πεθαίνουμε -Αλλά Αυτό Δε Σημαίνει Κάτι Αρνητικό Απαραίτητα.

Αυτό το "ΜΟΝΟΙ" Καλό Είναι να Το Εκπαιδεύσουμε να Μπορεί να Υπάρχει Χωρίς Στηρίγματα, Ανάγκες Πληρωμένες Από Άλλους, Ψευδαισθήσεις Αγάπης Ανύπαρκτης ή Ανάγκες για Αναγνώριση Από Άλλους Έξω Από Εμάς...

Έχουμε 'Εναν Θεό Μέσα Μας. Είμαστε Ένθεοι. Το Εσωτερικό Φως της Θείας Αθάνατης Ψυχής Μας, Μας Δυναμώνει, Μας Καθοδηγεί. Δεν Είμαστε Μόνοι στην Ουσία.

Η Αξία που Μένει να Αναπτύξουμε Είναι η Κατανόηση Δια της Συγχώρεσης των Πάντων Δυσάρεστων. Η Έσω Κατανόηση Είναι η Φωνή της Καρδιάς που Συνδεδεμένη με το Θεό Κατανοεί Όσα η Νόηση Τα Ψάχνει Ακόμα...

Εμπιστοσύνη στη Διαδικασία.
Άφεση στη Ροή της Ζωής.

Όταν Είσαι Δίκαιος και Δεν Ενοχλείς Κανένα και Προσφέρεις, Μια Μέρα να Περιμένεις Θαύματα.

Έξω Από Ψυχαναγκαστικές Συναναστροφές και Κύκλους Νοητικές Φυλακές.

Οι Κύκλοι Σπάνε Όταν Έχουν Ολοκληρώσει το Σκοπό Ύπαρξής Τους.




Θέμα Φωτογραφίας / Ερμηνεία του Κβαντικού Ποιητή© - Φίλις Χρυσού:

"Ξεκουράζοντας τα Φτερά Μου"
[στη Δυαδικότητα]


Κύκλος του Μάτριξ / Ζωής στην 3η Διάσταση
Πώς ο Άγγελος [Άνθρωπος] Θα Τον Σπάσει και Θα Απελευθερωθεί...

Καλούμαστε να Αποδεχόμαστε Κάθε Τέλος, Κάθε Αρχή, Καθώς Τίποτα Δε Μένει Στάσιμο στην 3η Διάσταση, Δεν Υπάρχει Πουθενά το "Ποτέ" και το "Για Πάντα".

Καλούμαστε να Αποδεχόμαστε την Αλήθεια των Άλλων Όπως Θέλουμε να Γίνει Άκριτα Αποδεκτή και η Δική Μας. Γιατί Για Όλα Υπάρχει Ένας Ανώτερος Λόγος...

Δεν Είναι Τόσο Εφήμερη η Κάθε Στιγμή κι Αν Έτσι Φαίνεται, Η Αιωνιότητα Έχει Πάντα Χώρο για να Γραφτεί με Χρυσά Γράμματα η Ιερή Ιστορία Μας στη Γη. Ας Την Κάνουμε να Έχει Αξία, να Έχει Σημασία το Γεγονός Ότι Ζήσαμε...

Είναι Μεγάλης Αξίας το "Αέναο Τώρα" Μας - Τώρα Συμβαίνουν Όλοι οι Χρόνοι, οι Τόποι, Εμείς. 

Η Κβαντική Φυσική Άλλωστε Το Παραδέχεται. Είναι Μία Έκλαμψη Αλήθειας του Θεού Αυτή, Είμαστε Συμβάν, Γεγονός, Αθάνατες Ψυχές στο Παντού και στο Πάντα Παρούσες.

Αν Συναντηθούν Όλοι οι Χρόνοι Μπροστά Σου σε Μία Οθόνη Θα Ήθελες να Ντρέπεσαι με Αυτό που Θα Δεις;! Ή να Χαίρεσαι που Βελτιώθηκες Συνειδητά στη Διαδρομή;!. 

Γιατί Αυτή η Στιγμή της "Οθόνης" Θα Έρθει και Είναι Μετά το Τέλος του Κύκλου Σου στη Γη...



Δωρεάν Σεμινάρια Οντολογικής Ολοκλήρωσης. 

Από τη Φίλις Χρυσού
Συγγραφέας & Soul Coach©




Με Αγάπη


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα