Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;


Ο Osho απάντησε.Κάνεις λάθος ερώτηση. Η σωστή ερώτηση είναι: "Πώς να αποφύγετε τον φόβο του θανάτου που προκαλείται από την επιδημία;"

Επειδή είναι πολύ εύκολο να αποφύγετε τον ιό, αντίθετα, είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε τον φόβο που υπάρχει μέσα σας και στον κόσμο. Οι άνθρωποι θα πεθάνουν περισσότερο από αυτόν τον φόβο παρά από την επιδημία.

Δεν υπάρχει ιός σε αυτόν τον κόσμο που να είναι πιο επικίνδυνος από τον φόβο. Καταλάβετε αυτόν τον φόβο, διαφορετικά θα γίνετε νεκροί πριν πεθάνει το σώμα σας. Δεν έχει καμία σχέση με τον ιό.


Η τρομακτική ατμόσφαιρα που βιώνετε σε αυτές τις στιγμές είναι μια συλλογική τρέλα.

Πολλοί άνθρωποι είτε λαμβάνουν βοήθεια είτε πεθαίνουν. Έχει ήδη συμβεί χίλιες φορές και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Και θα συνεχιστεί, εκτός αν καταλάβετε την ψυχολογία του πλήθους και τον φόβο.

Κανονικά συγκρατείτε τον φόβο σας, αλλά τη στιγμή της συλλογικής τρέλας, η συνειδητότητά σας μπορεί να χαθεί εντελώς. Δεν θα ξέρετε καν πότε έχετε χάσει τον έλεγχο του φόβου σας.

Τότε ο φόβος μπορεί να σε κάνει να κάνεις οτιδήποτε !!! Σε μια τέτοια κατάσταση, μπορείτε επίσης να τελειώσετε την ζωή σας ή να πάρετε τη ζωή κάποιου άλλου. Πολλά θα συμβούν στο εγγύς μέλλον: πολλοί άνθρωποι θα αυτοκτονήσουν και πολλοί θα σκοτώσουν άλλους.

Προσέχετε.
Μην κοιτάτε νέα που προκαλούν φόβο.

Σταματήστε να μιλάτε για την επιδημία - η επανάληψη του ίδιου πράγμα ξανά και ξανά είναι σαν αυτο-ύπνωση.

Ο φόβος είναι ένα είδος αυτο-ύπνωσης.
Αυτή η ιδέα θα προκαλέσει χημικές αλλαγές στο σώμα. Επαναλαμβάνοντας την ίδια ιδέα ξανά και ξανά, αυτή η χημική αλλαγή μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο δηλητηριώδης που μπορεί ακόμη και να σας σκοτώσει.

Κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας, η ενέργεια από όλο τον κόσμο γίνεται παράλογη. Ο διαλογισμός γίνεται τότε μια προστατευτική αύρα γύρω από τον αναζητητή, η οποία δεν επιτρέπει την είσοδο αρνητικής ενέργειας μέσα.

- Osho (περίπου 40 χρόνια πριν)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα