Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Η ενέργεια της ευλογίας

ΑΣΤΡΟ: H τελετουργία της ευλογίας

Η ευδαιμονία ή ευλογία, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ροή ενέργειας που προέρχεται από τον Πυρήνα σας. Κάθε άνθρωπος έχει αυτήν την δεξαμενή ενέργειας που ονομάζουμε ευλογία γιατί ο καθένας μας είναι ένας Σπινθήρας του Θεού. Η ενέργεια του Παντοδύναμου που δημιούργησε ολόκληρο το Σύμπαν και τον Κόσμο βρίσκεται μέσα σε όλους μας.

Αυτή η ενέργεια της ευλογίας διατρέχει ορισμένους ανθρώπους περισσότερο από άλλους. Το μυστικό τους είναι ότι την χρησιμοποιούν και άλλοι δεν την χρησιμοποιούν. Γιατί μερικοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν αυτήν την ενέργεια; Αντί να ευλογούν τους ανθρώπους και τα γεγονότα, αντί να βλέπουν τη ζωή από την άποψη της ευλογίας, την καταριούνται. Δημιουργούν νοητικές στάσεις και πράξεις που διαχωρίζουν, διαστρεβλώνουν, καταστρέφουν και σταματούν τη ροή των ενεργειών της ευλογίας. Η ηλεκτρική ενέργεια της ευδαιμονίας διακόπτεται από το μίσος, το φόβο, το θυμό, τη ζήλια, την εκδίκηση, την συκοφαντία και το κουτσομπολιό. Η αρνητική σκέψη και η απελπισία σταματούν τη ροή της ηλεκτρικής ενέργειας. Και επειδή το 80% των ανθρώπων βρίσκονται σε αυτές τις αρνητικές στάσεις, συναισθήματα και καταστάσεις συνείδησης, δεν αφήνουν το ρεύμα της θεϊκής ενέργειας να ρέει από αυτούς.

Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας έτσι ώστε να μπορούμε να αυξήσουμε την ενέργεια της ευλογίας στη ζωή μας. Τι θα ευλογείτε; Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε το πείραμα της ευλογίας στα λουλούδια σας. Οι άνθρωποι έχουν κάνει αυτό το τεστ ευλογώντας πολλές γλάστρες με ανθισμένα φυτά και αφήνοντας αρκετές άλλες γλάστρες χωρίς ευλογία. Τα ευλογημένα φυτά μεγάλωσαν και άνοιξαν τα λουλούδια τους, ενώ τα υπόλοιπα ήταν ακόμα μπουμπούκια.

Μπορείτε να ευλογείτε τα λουλούδια, τα δέντρα σας, ακόμη και τα χρήματά σας. Ευλογήστε τα χρήματα που σας δίνονται είτε διανοητικά είτε με τα χέρια σας, και θα δείτε τη διαφορά. Μπορείτε να ευλογείτε τα ρούχα και το φαγητό σας. Πριν πιείτε ένα ποτήρι νερό, ευλογήστε το. Πριν χρησιμοποιήσετε το κρεβάτι σας, πριν πάρετε οποιοδήποτε έπιπλο στο σπίτι σας, μπορείτε να το ευλογήσετε. Και προτού σφίξετε τα χέρια σας με κάποιον, ευλογήστε τα χέρια του.



Γιατί να το κάνουμε αυτό; Οι άνθρωποι και τα πράγματα είναι γεμάτα με αρνητικά συναισθήματα και αρνητικό ηλεκτρισμό, ειδικά τα χρήματα! Τόσος ερεθισμός, τόσο μίσος, εκδίκηση, αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις συνδέονται με τα χρήματα, που δεν πρέπει να τα βάζετε στην τσέπη σας, εκτός αν είναι ευλογημένα πρώτα.

Αυτά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αλλά αν τα κάνετε θα δείτε ότι μια ενέργεια αρχίζει να ρέει μέσα σας, μέσα από τα χέρια σας. Η ενέργεια ρέει μέσα από τις παλάμες, ειδικά,  επειδή υπάρχουν δύο κέντρα εκεί. Οι ενορατικοί μπορούν να δουν ένα γαλάζιο φως που ακτινοβολεί από τις παλάμες κάποιου που κάνει μια ευλογία.


Στα παλιά χρόνια, το να ευλογούνται τα παιδιά θεωρούνταν πολύ σημαντικό, και τα παιδιά ακόμα και τσακωνόντουσαν μεταξύ τους για το ποιο θα λάμβανε την ευλογία του πατέρα. Και ένας γάμος που είναι ευλογημένος είναι ένας διαφορετικός γάμος από έναν που δεν είναι. Οι πατέρες και οι μητέρες πρέπει να ευλογούν τα παιδιά τους κάθε μέρα. Πρέπει να βάζουν τα χέρια τους στο κεφάλι τους και να κάνουν μια σπουδαία ευχή, "Σήμερα μέχρι να επιστρέψεις θα είσαι υγιής, χαρούμενος, δημιουργικός, δυνατός, θαρραλέος και τολμηρός. Θα είσαι ένα όμορφο αγόρι, ένα όμορφο κορίτσι." Αλλά δεν το κάνουμε αυτό. Είμαστε πολύ απασχολημένοι για να ευλογήσουμε τα παιδιά μας.

Αυτή η ευλογία σιγά-σιγά διεισδύει στα παιδιά μας επειδή λαμβάνουν πέντε τοις εκατό, έξι τοις εκατό, δέκα τοις εκατό, διακόσια τοις εκατό. Τελικά γίνεται φύση τους. Εδραιώνεται μέσα στη φύση τους. Το αγόρι ή το κορίτσι που λαμβάνει αυτήν την ενέργεια ευλογίας γίνεται ένας διαφορετικός μαθητής, ένας διαφορετικός άνδρας ή γυναίκα στον κόσμο. Αλλά συμβαίνει σταδιακά, αργά, όχι σε μια στιγμή, επειδή η ενέργεια της ευδαιμονίας είναι πραγματικά ενέργεια, είναι πολύ υψηλή συχνότητα και δεν μπορεί να αφομοιωθεί αμέσως. Χρειάζεται χρόνος και διεισδύει στη φύση μας σιγά σιγά.

Κατόπιν πρέπει να ευλογείτε, φυσικά, το φαγητό σας. Είμαστε πλέον συνηθισμένοι στο γρήγορο φαγητό. Πηγαίνουμε και το καταπίνουμε χωρίς ευλογίες. Αλλά οι ευλογίες είναι πολύ σημαντικές για το φαγητό, επειδή το φαγητό προετοιμάζεται από τόσους πολλούς ανθρώπους που έχουν ρυπαρά συναισθήματα, ρυπαρές σκέψεις, ρυπαρές νοοτροπίες και όλες οι πράξεις μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ηλεκτρικές. Αυτό το συναίσθημα είναι ηλεκτρικό, αυτός ο νους είναι ηλεκτρικός, αυτή η πράξη είναι ηλεκτρική. Όταν αντιμετωπίζουμε το φαγητό με μίσος, ζήλια, εκδίκηση, φόβο, θυμό, ερεθισμό, το φαγητό αφομοιώνει αυτήν τη μόλυνση. Το φαγητό αφομοιώνει τις κακές μας σκέψεις. Εάν τα πιάτα είναι πολύ όμορφα, οι διακοσμήσεις είναι πολύ όμορφες και αρχίζουμε να τρώμε χωρίς ευλογίες, τρώμε τα συναισθήματα, τις σκέψεις εκείνων των ανθρώπων που ετοίμασαν αυτό το φαγητό.

Θα ευλογείτε την συζυγό σας, τον σύζυγό σας κάθε πρωί. Θα ευλογείτε τα μωρά που δεν έχουν γεννηθεί ακόμη, ώστε να έρθουν με αυτήν την ευλογία.


Είναι δυνατόν να ζήσουμε ως μια μονάδα ευλογίας; Πώς μπορούμε να ευλογούμε τους ανθρώπους; Πρώτα απ 'όλα, η παρουσία σας πρέπει να είναι μια ευλογία. Ένας υγιής, δημιουργικός, ταλαντούχος και συμπονετικός άνθρωπος είναι μια ευλογία για τους άλλους. Οι άνθρωποι που έχουν ενέργεια, χρόνο και χρήματα για να θυσιάσουν για την πρόοδο των άλλων είναι ευλογία. Μπορείτε να είστε ευλογία για τους άλλους μέσω των δωρεών σας σε ευεργετικά ιδρύματα και άτομα, μέσω του δημιουργικού σας έργου και με το να μοιράζεστε όσα γνωρίζετε. Ένας φωτισμένος άνθρωπος είναι μια μεγάλη ευλογία για όσους έρχονται σε επαφή μαζί του. Σας διδάσκει και το χαμόγελό του είναι ευλογία.

Δεν είναι μόνο τα χέρια σας που μπορούν να μεταδώσουν ευλογίες, αλλά και τα μάτια σας και η παρουσία σας συνολικά. Η φωνή σας μπορεί να είναι ευλογία ή ερεθισμός στους άλλους ανθρώπους, ανάλογα με το τι μεταφέρει. Η φωνή ορισμένων ανθρώπων σε κάνει να θέλεις να αποδράσεις αμέσως επειδή δεν υπάρχει καμία ευλογία οποιουδήποτε είδους στις φωνές τους. Υπάρχει μόνο μίσος, χωριστικότητα, ζήλια και φόβος.

Το χαμόγελο, το περπάτημα, οι τρόποι σας, ολόκληρη η ύπαρξή σας και οι εκφράσεις σας μπορούν να ευλογούν τους ανθρώπους, επειδή κάθε δράση είναι μια πηγή που εκδηλώνει την εσωτερική σας δεξαμενή ενέργειας. Ό, τι κι αν κάνετε, διαδίδετε ενέργεια. Έτσι θα γίνετε μια ευλογία στον κόσμο - γιατί καθώς γίνεστε μια ευλογία, είστε ευλογημένοι. Δίνετε ευλογίες για να λάβετε περισσότερες ευλογίες.

Μπορείτε να δείτε τις ευλογίες που έχετε;  Ή λέτε, "Δεν έχω αυτό, δεν έχω εκείνο. Βρέχει, χιονίζει και θέλω ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν μπορώ να αγοράσω." Βρίσκουμε ένα εκατομμύριο πράγματα για να παραπονεθούμε. Το πρώτο βήμα για να καταστρέψετε τον μαγνητισμό και τον ηλεκτρισμό σας είναι να παραπονιέστε, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν είστε ευγνώμονες στον Θεό ή στο Σύμπαν που σας έχει δώσει τα πάντα.

Η ευλογία είναι πολύ ωραία. Αντί να γίνεστε ξινοί κάθε πρωί και να έχετε μίσος και θυμό, ευλογείτε τα πάντα και γίνετε ευλογία. Αυτός είναι ο στόχος κάθε ανθρώπου.

Η ενέργειας της ευλογίας αλλάζει τα γονίδια. Αυτό είναι ένα από τα μυστήρια που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί στους γιατρούς. Η ευλογία αλλάζει τον χαρακτήρα των γονιδίων και τα αντικαθιστά με πιο υγιή και υπερφυσικά γονίδια.

Η ευλογία δημιουργεί στο αίμα εκείνους τους παράγοντες που πηγαίνουν και επιτίθενται σε εκφυλιστικά κύτταρα και τα αντικαθιστούν με αναπαραγωγικά κύτταρα.

Η ενέργεια της ευλογίας πρέπει να διερευνηθεί βαθιά από την επιστήμη για να βρεθεί πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ευλογίες σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις. Να είστε ευλογημένοι. Να ευλογείτε τους άλλους.

*****

Ε: Πώς γίνονται οι ευλογίες;

Α: Εάν ευλογείτε με το χέρι σας, οραματίζεστε ένα φως στην παλάμη σας που φλέγεται στο κεφάλι αυτού του ατόμου. Το κέντρο της κεφαλής φορτίζεται. Αυτό είναι για να δώσει ενέργεια.

Μπορείτε να θεραπεύσετε μεταδίδοντας ενέργεια στο μέτωπο.

Εάν ευλογείτε με τη φωνή σας, ψιθυρίζετε και στέλνετε την ευλογία μέσω της φωνής σας.

Εάν ευλογείτε με τη σκέψη σας, φανταστείτε το άτομο και περιβάλλετέ το με βιολετί ενέργεια.



-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Prayer


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα