Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Κορυφαίες τεχνικές για την αντιμετώπιση της επιθετικής οδήγησης

Οι οδηγοί στόλων περνούν πολύ χρόνο στους δρόμους και συναντούν εχθρικούς οδηγούς είναι ένας από τους κινδύνους της δουλειάς τους, οπότε η ύπαρξη τεχνικών για την ασφαλή αντιμετώπιση των επιθετικών οδηγών είναι απαραίτητη.

Κορυφαίες τεχνικές για την αντιμετώπιση της επιθετικής οδήγησης
Οι επιθετικοί οδηγοί μπορούν να βρεθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στους δρόμους, αλλά ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τις διακοπές, όταν οι δρόμοι είναι πιο συνωστισμένα με τους ταξιδιώτες. Οι αυξημένοι χρήστες του οδικού προγράμματος σημαίνουν περισσότερη επισκεψιμότητα και, ως αποτέλεσμα, πιο ερεθισμένες κινητήριες δυνάμεις. Πράγματι, μια έκθεση του Ιδρύματος AAA για την οδική ασφάλεια διαπίστωσε ότι σχεδόν το 80% των οδηγών των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι εξέφρασε σημαντικό θυμό, επιθετικότητα ή οδική οργή κατά την οδήγηση τουλάχιστον μία φορά το περασμένο έτος.
 

Μην δίνετε σημασία

Μερικοί επιθετικοί οδηγοί θα καταφεύγουν σε καταχρηστική γλώσσα και χειρονομίες, και ενώ αυτό είναι δυσάρεστο για όλους στο δρόμο, είναι η συμπεριφορά που παραβλέπεται καλύτερα. Μην κάνετε επαφή με τα μάτια και μην προσπαθείτε να συζητήσετε με τον οδηγό, καθώς αυτό μπορεί να κάνει την κατάσταση χειρότερη.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα