Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν σημάδια ότι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος ...

BENJAMIN FULFORD 22/6/2020

ΗΕταιρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που τώρα διανύει τον τέταρτο μήνα χρεοκοπίας της, γίνεται όλο και πιο δυσλειτουργική και σπαράζεται από εσωτερικές διαμάχες. Αυτό άφησε κενό ισχύος σε όλο τον κόσμο και εγείρει τη σκιά ξεσπάσματος πολλών τοπικών πολέμων.
Εντωμεταξύ, οι διαπραγματεύσεις Ανατολής-Δύσης για αντικατάσταση της Εταιρίας ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον με κάτι πιο λειτουργικό, έχουν κολλήσει καθώς οι εκπρόσωποι των Ασιατών προσποιούνται τους «ασθενείς» για να αποφύγουν νέες συζητήσεις. Μέλη της στρατιωτικής τάξης ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ προειδοποιούν πως κάτι τέτοιο θα είχε πιθανό αποτέλεσμα τη συνδυασμένη από ΗΠΑ, Ινδία, Ιαπωνία και Ρωσία επίθεση εναντίον της Κίνας, αν παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα ανεπιτήρητη.
Η έγερση των διεθνών εντάσεων έρχεται καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποσύρει τώρα ή μειώνει τη στρατιωτική της παρουσία στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Ισραήλ, τη Γερμανία και αλλού. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ το κάνει εξ αιτίας ενός συνδυασμού αποτυχημένων εκστρατειών, απομονωτισμού και έλλειψης κονδυλίων.
Η μεγαλύτερη πτώση από την αποδιοργάνωση των ΗΠΑ συνεχίζει να φαίνεται στη Μέση Ανατολή, όπου η μείωση της στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ οδηγεί σε μια πολυμέτωπη προσπάθεια επανεγκαθίδρυσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η Τουρκία τώρα διεξάγει κατακτητικούς (επανακτητικούς;) πολέμους στο Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη και την Υεμένη.
Τουρκικές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν πως επιτεύχθηκε συμφωνία με το Ιράν να μοιραστεί η Μέση Ανατολή. Το Ιράν θα πάρει τα τμήματα των Σία (Shia) του Ιράκ και της Συρίας. Ωστόσο, η Τουρκία εμπλέκεται εμμέσως σε έναν πόλεμο ενάντια στο Ιράν στην Υεμένη, με πραγματικό έπαθλο τον έλεγχο των πετρελαιοπαραγωγικών εκτάσεων της Σαουδικής Αραβίας στις ως επί το πλείστον περιοχές των Σία που συνορεύουν με την Υεμένη. Οπότε η Τουρκία τώρα εκ των πραγμάτων ζητάει τον έλεγχο της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου, της Λιβύης και του Ισραήλ, λένε οι πηγές.

Αυτό το μεγάλο σχέδιο φαίνεται να ξεδιπλώνεται επί εδάφους. Στο Ιράκ, η Τουρκία αντέδρασε άμεσα στην ανακοίνωση απόσυρσης των ΗΠΑ προχωρώντας σε μεγάλη εισβολή στο Κουρδιστάν. Ο τελικός σκοπός είναι η κατάληψη όλων των τμημάτων των Σούνι (Sunni) στο Ιράκ, λένε οι πηγές από την Τουρκία.
Οι Τούρκοι επίσης εκδίωξαν τον πολέμαρχο Χαλίφα Χαφτάρ από την περιφέρεια της Τρίπολης στη Λιβύη και τώρα στοχεύουν την ιδιαίτερη πατρίδα του στην Ανατολική Λιβύη, όπου βρίσκεται το 70% των αποθεμάτων του εθνικού πετρελαίου.
Εφόσον η οικονομία της Γαλλίας εξαρτάται κατά μεγάλο μέρος από το Λιβυκό πετρέλαιο (πληρωμένο με ψευδο-Ερώ), ένα πολεμικό πλοίο της Γαλλίας προσπάθησε να σταματήσει τουρκικό σκάφος που μετέφερε ανεφοδιασμό των τουρκικών δυνάμεων στη Λιβύη την περασμένη εβδομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν τα τουρκικά μαχητικά πλοία να απειλήσουν τρεις φορές με πυραυλική επίθεση το αντίστοιχο γαλλικό, πριν οι Γάλλοι αποσυρθούν. Το γεγονός πως οι δύο υποτιθέμενοι νατοϊκοί σύμμαχοι σχεδόν ενεπλάκησαν σε ναυτική μάχη, δείχνει πόσο η απουσία των ΗΠΑ εκ των πραγμάτων αποσταθεροποιεί την κατάσταση. Η Γαλλία ζήτησε τη βοήθεια του ΝΑΤΟ αλλά δεν είναι σαφές αν το ΝΑΤΟ ενδιαφέρεται να βοηθήσει τη χώρα αυτή να συνεχίσει να κλέβει το λιβυκό πετρέλαιο.
Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας  Σεργκέι Σοϊγκού ήθελαν να στείλουν μια αντιπροσωπεία αξιωματούχων στρατού και ασφάλειας στην Τουρκία, αλλά “καθότι δεν αναμενόταν να γίνει καμία πρόοδος μέσω οποιουδήποτε τρόπου διαπραγμάτευσης σε αυτό το στάδιο, λήφθηκε η απόφαση να αναβληθεί η επίσκεψη των Ρώσων Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας στην Τουρκία”, ανακοίνωσε στα τουρκικά ΜΜΕ ένας ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος. Με άλλα λόγια, η Τουρκία επέλεξε πόλεμο και υπέθεσε πως η Ρωσία θα υποχωρήσει.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου η Αίγυπτος είναι η μόνη χώρα στη Μέση Ανατολή με στρατό αρκετά μεγάλο ώστε να σταματήσει την Τουρκία. Η Αίγυπτος έχει ήδη απειλήσει να επέμβει στη Λιβύη εναντίον της Τουρκίας. Τα τουρκικά κρατικά ΜΜΕ αντέδρασαν λέγοντας  “Η απειλή του Aιγύπτιου Προέδρου Αμπντέλ Φατάχ ελ Σίσι για στρατιωτική παρέμβαση είναι «απαράδεκτη» και «ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου.»”
Η Αίγυπτος είναι στην 9η  θέση παγκοσμίως σε στρατιωτική δύναμη σε σύγκριση με την Τουρκία που είναι στην 11η θέση, οπότε οποιαδήποτε μάχη μεταξύ αυτών των χωρών για τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πόλεμο μετά τον 2ο ΠΠ.
Το Ισραήλ, παρεμπιπτόντως, βρίσκεται στη 18η θέση σε στρατιωτική δύναμη, οπότε, τώρα που δεν έχει πια την υποστήριξη του στρατού των ΗΠΑ, θα πρέπει να σκύψει το κεφάλι στο νικητή αυτής της σύγκρουσης. Φυσικά, οι αλαζόνες Σιωνιστές πυροβολούν το ίδιο τους το πόδι (αν όχι το κεφάλι τους) σχεδιάζοντας να προσαρτήσουν τη Δυτική Όχθη. Το καλύτερο γι΄αυτούς, αν ήξεραν ποιο είναι, θα ήταν να συμμαχήσουν με τον κρυφο-Εβραίο Sisi εναντίον της Τουρκίας.
Τα πράγματα είναι ακόμη πιο περίπλοκα για την Αίγυπτο επειδή η γειτονική Αιθιοπία χτίζει φράγμα κατά μήκος του Μπλε Νείλου, απειλώντας την οδό επιβίωσης της Αιγύπτου. Ρώσοι αναλυτές πιστεύουν πως ο πόλεμος μεταξύ Αιγύπτου και Αιθιοπίας (κάθε χώρα διαθέτει πληθυσμό γύρω στα 100 εκατομμύρια) είναι αναπόφευκτος.
Η Μέση Ανατολή δεν είναι η μόνη περιοχή με αναταραχές. Υπάρχει επίσης μια πολύ πραγματική πιθανότητα πολέμου με εμπλοκή του Πακιστάν και της Κίνας εναντίον Ινδίας. Οι σφοδρές συνοριακές συγκρούσεις μεταξύ Ινδίας και Κίνας από το 1960 βρίσκονται στις ειδήσεις εδώ και αρκετές εβδομάδες. Την περασμένη εβδομάδα μπήκε και το Πακιστάν στη συμπλοκή βομβαρδίζοντας την Ινδία. Φαίνεται πως το Πακιστάν και η Κίνα στοιχηματίζουν πως οι ΗΠΑ δεν θα συμμετέχουν σε μια μάχη για το Κασμίρ και για αμφισβητούμενες περιοχές των Ιμαλαΐων, σύμφωνα με την ανάλυση της ΜΙ6.
Η Ινδία, από την πλευρά της, θα πρέπει να συμπεριλάβει τη Σρι Λάνκα και το Μπαγκλαντές, για να αντισταθμίσει την κινεζική επιρροή στην περιοχή, λέει η ανάλυση της ΜΙ6.
Η στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ φαίνεται να συγκεντρώνει τις δράσεις της τώρα στην Κίνα  και τη Νότια Αμερική, αφήνοντας την Ευρώπη, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή στη Ρωσία και σε όποιον άλλο θέλει να συμπληρώσει το κενό.
Στη Νότια Αμερική, το καθεστώς των ΗΠΑ απέτυχε να αρπάξει τα μεγαλύτερα παγκοσμίως πλεονάσματα πετρελαίου στη Βενεζουέλα, καθώς η Κίνα, η Ρωσία, το Ιράν και η Κούβα πρόσφεραν προστασία.
Εφόσον η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ δε μπορεί να πάρει το βενεζουελάνικο πετρέλαιο, τριπλασίασε την παραγωγή κολομβιανής κοκαΐνης ώστε να βρει το σκληρό νόμισμα που απεγνωσμένα χρειάζεται. Κάποιο είδος συντονισμένης κίνησης από την Κολομβία και τη Βραζιλία στη Βενεζουέλα είναι ακόμη δυνατόν, αλλά όχι ιδιαίτερα πιθανό.
Το αληθινό πεδίο μάχης, φυσικά, είναι η Κίνα και η Άπω Ανατολή. Οι ΗΠΑ έστειλαν τρεις ομάδες μάχης του αμερικανικού ναυτικού στη Νότια Θάλασσα της Κίνας ενώ η Κίνα έχει ξεκινήσει σοβαρές προκλήσεις κατά της συμμάχου των ΗΠΑ Ταϊβάν.
Ωστόσο, κάποια μυστική αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών του βαθέως κράτους έκανε ένα τεράστιο στρατηγικό λάθος όταν έδωσε εντολή στους Νοτιοκορεάτες πράκτορες να χρησιμοποιήσουν ενεργειακό όπλο αμερικανικής τεχνολογίας για να «δηλητηριάσουν» αποτελεσματικά τον ισχυρό άνδρα της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν όταν συναντήθηκε με τον Τραμπ, γιατί αυτό απέκλεισε έναν πιθανό σύμμαχο. Αν οι Αμερικανοί γνώριζαν τι είναι καλό γι΄αυτούς, θα τιμωρούσαν τους δολοφόνους του Κιμ για να κόψουν την ουρά της σαύρας και να προσπαθήσουν να σχηματίσουν μια αντι-κινεζική συμμαχία με την Ιαπωνία και τη χερσόνησο της Κορέας. Οι Ιάπωνες, που ιστορικά ποτέ δεν υπήρξαν κομμάτι της Κίνας, θα χαιρετούσαν μια τέτοια κίνηση. Οι Κορεάτες επίσης ανησυχούν μήπως γίνουν επαρχία της Κίνας. Οι Κινέζοι, εντωμεταξύ, κοιτάζουν να καταλάβουν την Ινδονησία και την Αυστραλία, σύμφωνα με πηγές από την Ασιατική Μυστική Κοινωνία. Αυτό φαίνεται από την πολύ πρόσφατη κυβερνοεπίθεση, με την υποστήριξη του κράτους, κατά της αυστραλιανής κυβέρνησης. Οι πηγές από τη CIA στη Νοτιοανατολική Ασία λένε πως περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Κινέζοι πράκτορες έχουν διεισδύσει στην Ινδονησία τα τελευταία χρόνια.
Φυσικά, η Ινδονησία επίσης αποτελεί κλειδί για οποιουδήποτε είδους επανεκκίνηση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, το οποίο και είναι το αντικείμενο των υπό εξέλιξη διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ανατολής και της Δύσης. Η γραμμή που συμφωνήθηκε μέχρι στιγμής προβλέπει το συνδυασμό του παραδοσιακού ασιατικού χρυσού και άλλους θησαυρούς με το εδώ και τώρα παρόν ψευδο-οικονομικό σύστημα που ελέγχεται από τη Δύση.
Ο Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης των ΗΠΑ  Μάικ Πομπέο ήταν την περασμένη εβδομάδα στην Ινδονησία σε μυστική αποστολή, σε μια προσπάθεια να πάρει τον έλεγχο του ινδονησιακού χρυσού, σύμφωνα με πηγές από τους P3 Ελευθεροτέκτονες. Ωστόσο, επέστρεψε με άδεια χέρια. Πηγές από τις Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών με επίπεδο πρόσβασης υψηλότερο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ λένε πως “Ζητήθηκε από τον κ. Τραμπ και τον κ. Πομπέο να κάνουν πίσω, καθώς λαμβάνει χώρα «διπλωματικό χειρουργείο».”
Σύμφωνα με αυτές τις πηγές:
“Προβλέπουμε η μελλοντική υπηρεσία σχεδιασμού να στεγάζει τα κεντρικά της γραφεία τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Τόκιο, με ευθυγράμμιση Δύσης και Ανατολής για διευκόλυνση της διαρκούς διαχείρισης. Εάν τα πράγματα διευθετηθούν, θα παρέχουμε ένα μπάτζετ επιχειρήσεων και τότε θα μπορέσουμε να περάσουμε σε αναλυτικές πληροφορίες.
Αυτή τη στιγμή τα ασιατικά χρήματα δεν είναι σε ρευστότητα και θα πρέπει να εκτελέσουν συναλλαγή για να τα απελευθερώσουν και να ενταχθούν στο Ψευδονόμισμα. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ τώρα ελέγχεται από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, οπότε οι αμερικανικές Υπηρεσίες θα πρέπει να εμπλακούν. Θα εργαστούμε μαζί τους πάνω στη Five Eyes ώστε να το κοιτάξουμε. Πιθανώς γι΄αυτόν το λόγο να έκανε κίνηση ο κ. Πομπέο.”
Από τη στιγμή που θα εξασφαλιστεί η μελλοντική υπηρεσία σχεδιασμού, η δυσλειτουργική κυβέρνηση των ΗΠΑ θα αντικατασταθεί, από τη ρίζα ως τα κλαδιά, σύμφωνα με πηγές από το Πεντάγωνο. Το στρατιωτικό των ΗΠΑ, ως το μόνο λειτουργικό τμήμα της μηχανής, θα βοηθήσει στην επίβλεψη ολόκληρου του κεφάλαιου 11 της αναδιοργάνωσης της εταιρίας των ΗΠΑ. Θα μπορούσε να εμπλέκει ή και όχι μία συγχώνευση των ΗΠΑ με τον Καναδά, λένε οι πηγές.
Αν λάβει χώρα μια τέτοια συγχώνευση, “ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια” δεν θα αναλάμβανε κάποιο ρόλο “ο Ιησουίτης, τρελοσατανιστής, ιρανικού τύπου Κάστρο” Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό, σύμφωνα με τη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙ6.
Πιθανώς να υπάρχουν περισσότεροι λόγοι ανησυχίας για το νεαρό Κάστρο, αν σχηματιστεί η φημολογούμενη διαμαρτυρία των 5000 ατόμων στην Αμερικάνικη Πρεσβεία της Οττάβα την 1η Ιουλίου, με επίσημη απαίτηση να ερευνηθούν από το FBI και την Εθνική Αστυνομία του Μεξικού «τα εγκλήματα του Τζάστιν Τρουντό και η ανεξέλεγκτη διαφθορά στον Καναδά καθώς και της Καναδικής Βασιλικής Αστυνομίας του τομέα 27.5 της  USMCA (Συμφωνία ΗΠΑ-Μεξικού-Καναδά) που την ίδια εκείνη ημέρα θα μπει σε λειτουργία.»
Εντωμεταξύ, οι πηγές από τους P3 Ελευθεροτέκτονες λένε πως τόσο η φατρία των Ροκφέλερ όσο και των Ρόθτσιλντ έχουν συμφωνήσει να παραδοθούν και να βοηθήσουν με το νέο σύστημα. Το πρόβλημα είναι πως οι Γνωστικοί Ιλουμινάτι εξακολουθούν να αντιτίθενται σε οποιαδήποτε συμμετοχή αυτών των ολιγαρχικών γενεαλογιών. Οι P3 προσπαθούν να μεσολαβήσουν.
Με τέτοιες επιπλοκές, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να μην ολοκληρώνονται πριν το φθινόπωρο, σύμφωνα με τις εμπλεκόμενες πηγές. Όταν όμως ολοκληρωθούν, προσθέτουν οι πηγές, προβλέπεται να σκάσει ένα τεράστιο πάρτι διασημοτήτων που θα περιλαμβάνει μουσικούς, και θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα στο νέο σύστημα.
Μέχρι τότε προετοιμαστείτε για ένα μακρύ καυτό καλοκαίρι, ειδικά στις ΗΠΑ. Η αναρχία εκεί αναμένεται να επιδεινωθεί, αλλά ο αμερικανικός στρατός θα εξασφαλίσει την αποφυγή μεγάλης αιματοχυσίας ή μεγάλης κλίμακας εμφύλιου πολέμου. Οποιεσδήποτε εκλογές το Νοέμβριο θα απαιτήσουν την πλήρη στρατιωτική παρέμβαση για να εξασφαλιστεί η ψηφοφορία μέσω ψηφοδελτίων εν μέσω ελευθερίας του Τύπου.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα