Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ο Νόμος της Αλήθειας



Από το βιβλίο Theta Healing της Vianna Stibal που έχει μεταφραστεί από την Μαρία Τελίδου συμβούλου και εκπαιδεύτρια της μεθόδου

Επεξεργασία από το Ζάχο Σκαφίδα

Πήγα για ύπνο και βρέθηκα σε ένα παράξενο όνειρο. Πελώρια πρόσωπα αιωρούνταν στο σαλόνι μου. Ήταν τεράστια Είπαν «Βαιάννα έλα μαζί μας. Έχουμε κάτι να σου δείξουμε». Φυσικά βγήκα από το όνειρο τρομαγμένη και σηκώθηκα για το μπάνιο. Τα είδα τώρα στην πραγματικότητα μεγάλα τεράστια πρόσωπα που αιωρούνταν στο καθιστικό μου και αλλάζων συνεχώς μορφή. Ήταν σαν τεράστιες μπάλες ενέργειας και άλλοτε έπαιρναν πρόσωπα. Όλα μαζί είπαν «Βαιάννα έλα μαζί μας έχουμε κάτι να σου δείξουμε». Φοβισμένη προσευχήθηκα να φύγουν. 

Την εμπειρία μου αυτή την άλλη μέρα την είπα στην φίλη μου Κρίσι η οποία ενθουσιάστηκε και είπε « Ω Βάιάννα αυτό είναι θαυμάσιο την επομένη φορά που θα σε επισκεφτούν μη φοβηθείς να πας μαζί τους».

Όταν πήγα σπίτι εκείνο το βράδυ, έψαξα το σπίτι μου για να βεβαιωθώ ότι δεν υπήρχε τίποτα εκεί. Δεν περίμενα στην πραγματικότητα να βρω κάτι κι αισθανόμουν αρκετά σίγουρη ότι η εμπειρία δε θα συνέβαινε ξανά. Ξάπλωσα στο κρεβάτι κι ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ. Αλλά, πριν με πάρει ο ύπνος, επέστρεψαν. Ήταν ψηλότερα από εμένα, και τέσσερα από αυτά ενοποιήθηκαν αρχικά σε μια μορφή, μετά σε μια άλλη. Μου μίλησαν κι είπαν «Βαϊάννα, έλα μαζί μας».

Η σκέψη που ήρθε στο νου μου ήταν ότι ήμουν δεσμευμένη από την υπόσχεση που είχα δώσει στην Κρίσι. Επιστρατεύοντας το θάρρος μου σκέφτηκα «Ποιο είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί; Να πεθάνω;». Είπα στον εαυτό μου «Εντάξει, καλώς. Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή. Τι έχω να χάσω; Δεν πρόκειται να με αφήσουν ήσυχη, οπότε ας πάω να δω τι θέλουν».

Τότε ήταν που μεταφέρθηκα στο μέρος όπου είδα κάτι το οποίο έμοιαζε σε πολλές σειρές από δέματα σανό. Αυτά τα δέματα κρέμονταν από άγκιστρα. Οι οντότητες μού είπαν να αγγίξω ένα από αυτά. Όταν το έκανα, απορούσα να δω το βαθύτερο και πιο σκοτεινό μυστικό καθενός από τους πελάτες μου. Ξαφνικά, μπορούσα να δω το βαθύτερο και πιο σκοτεινό μυστικό κάθε προσώπου στη ζωή μου.

 Ήταν τρομερό! Είδα μια γυναίκα που είχε έρθει στο μαγαζί και διαισθανόμουν ότι έχει σεξουαλικά προβλήματα. Παρενοχλούσε τα δύο παιδιά της, ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών. Καθώς μεταφερόμουν από δέμα σε δέμα, αγγίζοντας το καθένα, ανακάλυπτα κάθε κακό μυστικό που αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να κρύψουν από τον κόσμο. Το όραμα περιελάμβανε οποιονδήποτε μιλούσα μαζί του, όλους τους γείτονές μου και κάθε πελάτη που είχα. Ήταν μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της ζωής μου. Για την ακρίβεια, είναι η αιτία που εγκατέλειψα τον δεύτερο σύζυγό μου. Ήμουν σε αυτό το όραμα για το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας κι όταν είδα το βαθύτερο και πιο σκοτεινό μυστικό του συζύγου μου, αποδεσμεύτηκα από αυτό.

 
Ήμουν τρομοκρατημένη κι αναστατωμένη. Είχα παρατηρήσει έναν άντρα που φρόντιζε ανάπηρα παιδιά να τα παρενοχλεί σε ένα φορείο. Είχα δει ανθρώπους να ψεύδονται. Είχα δει ανθρώπους να κάνουν πράγματα που ήταν απλώς απαράδεκτα. Την επόμενη ημέρα, σηκώθηκα κι αποφάσισα ότι θα έπαιρνα τα παιδιά μου και το αυτοκίνητό μου, και θα πήγαινα στη Μοντάνα. Θα έβρισκα μια μικρή πόλη να εγκατασταθώ και θα μιλούσα στους ανθρώπους όσο το δυνατόν λιγότερο. Αισθανόμουν ότι όλη η ανθρωπότητα ήταν φρικτή.

Μετά, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα αρκετά χρήματα για να εγκατασταθώ στη Μοντάνα. Έπρεπε να πάω σε κάποια δουλειά για να βγάλω χρήματα. Το σχέδιό μου εκείνο το πρωί ήταν απλό: θα έπαιρνα τα παιδιά μου από τη Γιούτα και, μόλις είχα αρκετά χρήματα, θα πήγαινα στη Μοντάνα.

Έφτασα στη δουλειά κουρασμένη κι απογοητευμένη. Η Κρίσι με συνάντησε εκεί και της είπα την εμπειρία μου. Εκείνη ενθουσιάστηκε κι άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις. Όταν της είπα τα βαθύτερα και πιο σκοτεινά μυστικά της, τα επιβεβαίωσε.

Ακόμα και με αυτή την επιβεβαίωση, ωστόσο, επέτρεψα σε αισθήματα αμφιβολίας να τρυπώσουν. Μήπως τα είχα ονειρευτεί όλα αυτά; Μήπως είχα δίκιο μόνο για την Κρίσι; Μήπως έκανα λάθος για όλους τους υπόλοιπους; Κι εάν δεν είχαν συμβεί όλα εκείνα τα πράγματα; Εάν τα είχα φανταστεί όλα αυτά;

Αποφάσισα ότι χρειαζόμουν μια δεύτερη επιβεβαίωση. Ο Θεός πρέπει να ήταν μαζί μου εκείνη την ημέρα, γιατί τελικά έλαβα την επιβεβαίωση που ζητούσα. Για την ακρίβεια, ο Θεός μού έστειλε επτά ανθρώπους που ήταν στο όραμά μου.

Η γυναίκα που είχε παρενοχλήσει τα παιδιά της ήταν η πρώτη που ήρθε στο μαγαζί. Οι λέξεις απλώς βγήκαν από το στόμα μου. Είπα «Παρενόχλησες σεξουαλικά τα ίδια σου τα παιδιά».

Κατέρρευσε στα πόδια μου κι άρχισε να κλαίει. Με παρακαλούσε να τη συγχωρέσω. Το θέαμα ήταν τρομερό. Ένιωσα νεκρωμένη, γιατί τώρα είχα επιβεβαιώσει αυτό που είχα δει κι η ίδια τρομερή αλήθεια ίσχυε για όλους τους πελάτες που ήρθαν εκείνη την ημέρα.

Όταν τελείωσα με τους πελάτες μου, ήταν σκοτεινά και δεν είχα χρόνο να οδηγήσω τέσσερις ώρες ως τη Γιούτα, να πάρω τα παιδιά μου και μετά να οδηγήσω έξι ώρες προς τη Μοντάνα. Έτσι, επέστρεψα σπίτι και πήγα για ύπνο.

Όπως την προηγούμενη φορά, τα τεράστια πρόσωπα ήρθαν ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά, είχαν περισσότερες εκπλήξεις. Με πήγαν εκεί που αργότερα έμαθα πως ήταν τα Επίπεδα της Ύπαρξης. Ανέβηκα μέσα από τα Έξι Επίπεδα, μέχρι που έφτασα στον Νόμο της Αλήθειας. Από αυτό το ψηλό επίπεδο καθαρότητας, μπορούσα να δω όλα τα επίπεδα ύπαρξης

Που αποτελούσαν τη ζωή μου και τις ζωές όλων των ανθρώπων στον κόσμο. Από αυτή τη θέση είδα τα βαθύτερα και πιο σκοτεινά μυστικά της ζωής μου. Είδα όλα όσα είχα κάνει στη ζωή μου.

 
Επίσης, τα τεράστια πρόσωπα έκαναν κάτι που δεν κατανόησα πλήρως εκείνην τη στιγμή: όταν με οδήγησαν ψηλά και μου έδειξαν τη ζωή μου, συνειδητοποίησα ότι εγώ είχα πάρει κάθε απόφαση που με έχει οδηγήσει σε αυτό που είμαι τώρα κι ότι εγώ ήμουν υπεύθυνη για όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη ζωή μου.Βλέπετε, είχα μεγαλώσει σε ένα σπίτι καλών Χριστιανών. Η άποψή μου ήταν ότι ο Θεός μού έδινε δοκιμασίες για να αποδείξω τη δύναμή μου και την ικανότητά μου να μαθαίνω. Επειδή πίστευα ότι μπορούσα να είμαι πιο κοντά στον Θεό μέσα από δοκιμασίες, είχα δημιουργήσει πραγματικά περίεργες εμπειρίες. Τα πρόσωπα μού έδειξαν ότι εγώ τις είχα δημιουργήσει.

Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου ήμουν με ένα άτομο με το οποίο δεν ήμουν ερωτευμένη, σε ένα μέρος που δεν ήθελα να ζω κι αντιμετώπιζα το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αφήσω το μαγαζί μου, γιατί δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τις οικονομικές υποχρεώσεις. Καθώς τα έβλεπα συνειδητοποίησα το εξής: εγώ τα είχα δημιουργήσει.

Μετά, ο Νόμος της Αλήθειας είπε «Κοίτα! Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανέβεις πάνω και να είσαι σε αυτό τον χώρο. Τώρα κοίτα κάτω τον εαυτό σου Βαϊάννα, την ενέργεια της ζωής σου, και δώσε την εντολή να αλλάξει και θα γίνει».

Μετάφραση Μαρία Τελίδου 



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα