Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΞΟΡΚΙΑ



ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΕΝΑ ΞΟΡΚΙ


ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ


Βασικές αρχές για αρχάριους.


  1. ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΗ. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε για να πετύχετε ένα ξόρκι είναι να έχετε απόλυτη πίστη σε αυτό που κάνετε. Αυτό σημαίνει ότι δεν αμφιβάλλουμε για το εάν θα πετύχουμε το ξόρκι ή όχι. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία στο τελικό αποτέλεσμα του ξορκιού. Πρέπει να είναι κάτι που  το θεωρείτε δεδομένο.
  2. ΟΔΗΓΙΕΣ. Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες που σας λέει το ξόρκι, τα υλικά που σας αναφέρει, καθώς και την ακριβή τους ποσότητα.
  3. ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΟΡΚΙ. Κάθε ξόρκι έχει συγκεκριμένες μέρες που πρέπει να ολοκληρωθεί. Για παράδειγμα σε ένα εννιαήμερο ξόρκι θα πρέπει να μην διακόψουμε την εργασία ούτε για ένα βράδυ μέχρι να συμπληρώσουμε τα εννιά βράδια.
  4. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. Δεν λέμε σε κανέναν για το ξόρκι που κάνουμε έως ότου έχουμε το αποτέλεσμα του ξορκιού που κάνουμε.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ


Γέμιση φεγγαριού. (Νέα σελήνη έως πανσέληνο)
Νέα σελήνη είναι η πρώτη μέρα που αρχίζει να γεμίζει το φεγγάρι έως την πανσέληνο που είναι το τελευταίο βράδυ της γέμισης. Σε αυτό το χρονικό διάστημα κάνουμε όλα τα θετικά ξόρκια (είναι τα ξόρκια που θέλουμε να πετύχουμε κάτι με θετικό αποτέλεσμα προς εμάς. Τύχη, αγάπη, χρήματα κ.τ.λ.).
Χάση φεγγαριού.
Η χάση φεγγαριού ξεκινάει την επόμενη μέρα της πανσελήνου έως την προηγούμενη της νέας σελήνης. Σε αυτό το χρονικό  διάστημα κάνουμε όλα τα αρνητικά ξόρκια (είναι τα ξόρκια που θέλουμε να διώξουμε κάτι αρνητικό. Λύσιμο μαγείας , καθαρισμό αρνητικής ενέργειας κ.τ.λ.).
Μονές ώρες – ζυγές ώρες.
Οι ώρες που κάνουμε τα ξόρκια είναι πάντα βράδυ εκτός και εάν το ξόρκι απαιτεί κάτι άλλο. Στην μαγεία η μέρα αλλάζει κάθε ξημέρωμα και όχι μετά τις 12:00 το βράδυ. Χρησιμοποιούμε πάντα τις μονές ώρες (21:00, 23:00, 01:00, 03:00, 05:00) για τα αρνητικά ξόρκια και τις ζυγές ώρες (22:00, 00:00, 02:00, 04:00) για τα θετικά ξόρκια. Άρα οι μόνες ώρες είναι για να διώχνουμε και οι ζυγές είναι για να φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν είναι απαραίτητο κάθε βράδυ να είναι  ίδιες ώρες που ξεκινάμε το ξόρκι, εκτός και εάν αυτό απαιτεί το ξόρκι.
*ΠΡΟΣΟΧΗ. 23:59 είναι ακόμα μονή ώρα.
Ξάστρισμα.
Πριν ξεκινήσουμε κάθε ξόρκι θα πρέπει να βγάλουμε έξω στο φεγγάρι όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για να πάρουν δύναμη και ενέργεια από αυτό. Έκτος και εάν το ξόρκι δεν μας ζητάει κάτι τέτοιο. Η διάρκεια του ξαστρίσματος είναι 3 βράδια  και τουλάχιστον για 2 ώρες κάθε βράδυ. Για όλα τα θετικά ξόρκια χρησιμοποιούμε ζυγή ώρα και για όλα τα αρνητικά μονή ώρα. Για παράδειγμα σε ένα θετικό ξόρκι θα πρέπει να βγάλουμε τα υλικά μας έξω στις 22:05 και μπορούμε να τα μαζέψουμε από τις 00:05 έως τις 00:59, διαφορετικά περιμένετε την επόμενη ζυγή ώρα. Από το πρώτο βράδυ που ξεκινάμε το ξάστρισμα δεν πρέπει να «δει» ξανά τα υλικά μας το φως της ημέρας. Οπότε τα φυλάμε κάθε βράδυ σε σκοτεινό μέρος, που δεν θα το ανοίξει κανείς την διάρκεια της ημέρας.
Ημέρες.
Κάθε ημέρα ανήκει σε έναν πλανήτη. Για όλα τα συναισθηματικά ξόρκια (επαναφοράς προσώπου, έρωτα, αγάπης κ.τ.λ.) προτιμούμε να τα ξεκινάμε ημέρα Αφροδίτης δηλαδή Παρασκευή, εκτός και εάν το ξόρκι απαιτεί άλλη μέρα. Για τα ξόρκια για τύχη στα οικονομικά και επαγγελματικά ανοίγματα προτιμούμε να τα ξεκινάμε ημέρα Δία δηλαδή Πέμπτη,εκτός και εάν το ξόρκι απαιτεί άλλη μέρα.
Κυριακή ημέρα Ήλιου
Δευτέρα ημέρα Σελήνης
Τρίτη ημέρα Άρη
Τετάρτη ημέρα Ερμή
Πέμπτη ημέρα Δία
Παρασκευή ημέρα Αφροδίτης
Σάββατο ημέρα Κρόνου

*ΠΡΟΣΟΧΗ. Ακόμα και εάν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες ενός ξορκιού, αλλά δεν έχετε την απόλυτη πίστη σε αυτό που κάνετε δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα