Κόλλησε το φαγητό στο τηγάνι ή στην κατσαρόλα; Δεν χρειάζεται να τρίβεις με τις ώρες. Όλοι μας το έχουμε πάθει κάποια στιγμή της ζωής μας :-)
Βάλε στον πάτο του σκεύους νερό, όσο να καλυφθεί η καμμένη επιφάνεια. Βάλτο στο μάτι της κουζίνας.
Ρίξε τώρα, 1 φλυτζάνι ξύδι. Μόλις αρχίσει να βράζει, κατέβασέ το από την φωτιά, και ρίξε δύο κουταλιές σόδα. Να περιμένεις ότι θα αφρίσει.
Με ελάχιστη προσπάθεια τώρα, τρίψε το σκεύος, και αν η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, επανέλαβε!
Αν τώρα, παραμείνουν κάποια πεισματάρικα σημάδια, κάνε μια πάστα από νερό και σόδα, και βάλε πάνω στα σημάδια. Άφησε για λίγο, και καθάρισε!
Τόσο εύκολα.
diyself
toftiaxa
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Βάλε στον πάτο του σκεύους νερό, όσο να καλυφθεί η καμμένη επιφάνεια. Βάλτο στο μάτι της κουζίνας.
Ρίξε τώρα, 1 φλυτζάνι ξύδι. Μόλις αρχίσει να βράζει, κατέβασέ το από την φωτιά, και ρίξε δύο κουταλιές σόδα. Να περιμένεις ότι θα αφρίσει.
Με ελάχιστη προσπάθεια τώρα, τρίψε το σκεύος, και αν η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, επανέλαβε!
Αν τώρα, παραμείνουν κάποια πεισματάρικα σημάδια, κάνε μια πάστα από νερό και σόδα, και βάλε πάνω στα σημάδια. Άφησε για λίγο, και καθάρισε!
Τόσο εύκολα.
diyself
toftiaxa
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.