Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ


Χάρη στην «αύρα», τον  ηλεκτρομαγνητισμό, ή όπως αλλιώς τον ονομάσαμε, ο άνθρωπος  εκτός από δέκτης είναι  και πομπός. Επειδή δε το δυναμικό και οι  συχνότητες που εκπέμπουν τα διάφορα μέλη του ή όργανά του, είναι διαφορετικές, ανιχνεύονται με διάφορα  κατάλληλα μηχανήματα- πέρα από τη μέθοδο «Κίρλιαν». Το γυμνό σώμα εκτός από θερμοκρασία που εκπέμπει με μορφή υπέρυθρων ακτίνων,  εκπέμπει στο περιβάλλον και ηλεκτρομαγνητική  ακτινοβολία.
    Ετσι είναι εύκολο να διαπιστωθεί πιο όργανο  ή μέλος πάσχει.  Η εκμετάλλευση της «αύρας» για το σκοπό αυτό έγινε πρώτα στη Ρωσία, κατόπιν στην Αμερική και ύστερα σε άλλες χώρες.

  
Η « αύρα»  σε φωτογραφημένο χέρι.


       Η μέθοδος «φωτογράφησης  Κίρλιαν» είναι πάντα η ίδια. Μόνο  που η εικόνα διαφέρει  κάθε φορά. Όταν το άτομο είναι ήρεμο, γύρω από τα δάχτυλά του  χεριού του εμφανίζεται ένα μπλε στεφάνι. Όταν το άτομο αρχίζει να αγχώνεται, το  στεφάνι  σπάει, μειώνεται η μπλε ακτινοβολία, και εμφανίζεται κόκκινη. Οσο πιο πολύ μεγαλώνει το κόκκινο, τόσο το άγχος αυξάνεται.
      Ένα τέτοιο πείραμα έγινε στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης από τους επιστήμονες Ανταμένκο και Ι Νέστορα-καθηγητής ψυχολογίας- με τη συμμετοχή  80 φοιτητών. Οι φοιτητές απάντησαν σ ένα ερωτηματολόγιο  που αφορούσε την ψυχολογική και σωματική τους κατάσταση. Στη συνέχεια αφέθηκαν να ηρεμήσουν. Και μετά φωτογραφήθηκαν τα δάχτυλά τους.

                              ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ   η    ΑΥΡΟΓΡΑΦΗΜΑ

    Θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να βγάλουμε ψυχογράφημα;
n Ισως στο μέλλον απάντησε ο δόκτωρ  Ανταμένκο. Προς το παρόν μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογία.
        Ωστόσο οι Αμερικανοί  ψυχίατροι  Μάϊκλ Τσάκτερ και Ντέϊβιντ Στάνκιν  στη Νέα  Υόρκη, εφαρμόζοντας τη μέθοδο «Κίρλιαν», παρατήρησαν ότι  οι ασθενείς που είχαν περάσει  σχιζοφρενικό επεισόδιο  δεν είχαν καθόλου (!)«αύρα»  στα δάχτυλά τους.
n  Θα μπορούσαμε, είπαν, να προβλέπουμε την αρχή τέτοιων επεισοδίων ελέγχοντας τις μεταβολές στη «στεμματόμορφη  εκκένωση των  δακτύλων. Προς το παρόν μπορούμε να επέμβουμε  στο στρες, τη μελαγχολία κλπ. να διαγνώσουμε και να συζητήσουμε με τον άρρωστο.

                    ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ  ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ  ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ

Στο παγκόσμιο Συνέδριο  Ψυχοφυσιολογίας  που έγινε  στη Χαλκιδική, ο δρ Δημήτρης  Παπακωστόπουλος (διευθυντής της επιστημονικής ομάδας του Ηλεκτροδιαγνωστικού   Κέντρου  του Νοσοκομείου Μπρίστολ Αγγλίας, παρουσίασε σύστημα ηλεκτροδιαγνωστικών εξετάσεων για την πρώϊμη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση  των νευροψυχικών διαταραχών.
n Η μέθοδος  αυτή διευκρίνισε, δίνει τη δυνατότητα  να μετράμε (ηλεκτρονικά)  όχι μόνο τη μορφολογική κατάσταση κάποιου οργάνου, αλλά και τη λειτουργική, γιατί σε πολλές ασθένειες, όπως η δυσλεξία, η κατάθλιψη, η σχιζοφρένεια, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η νόσος Πάρκινσον  και άλλες, υπάρχει διαταραχή της λειτουργίας και όχι της δομής.
    Στο ίδιο συνέδριο παρουσιάστηκε και μία   άλλη μέθοδος  που δείχνει με ακρίβεια ποια κέντρα του εγκεφάλου ελέγχουν και μεταβάλλουν την  ηλεκτρική  κατάσταση του δέρματος.

                                                  « ΚΙΡΛΙΑΝ  75»

      Ο βιοφυσικός ιατρός Β. Ιννούσιν  υποστήριξε  πριν από καιρό, ότι τα κύτταρα που έχουν προσβληθεί από καρκίνο, προδίδονται διότι δίνουν πολύ θαμπές φωτογραφίες «Κίρλιαν».  Και χάρις  στον ανιχνευτή  «Κίρλιαν  75»   που κατασκεύασε  θα μπορούμε στο μέλλον να διαγνώσουμε – χωρίς βιοψίες – τον καρκίνο σ ένα αρκετά πρώϊμο στάδιο  και να τον καταπολεμούμε. Αλλά χρειάζεται δουλειά ακόμη  για να χρησιμοποιηθεί με ακρίβεια 100%  στους  περισσότερους τύπου καρκίνου . Συγκρίσεις πάντως που έγιναν με άλλες μεθόδους  παρουσίασαν επιτυχία.

                            ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

  Η ηλεκτροφωτογραφία Κίρλιαν  εφαρμόζεται  και στη γεωργία ( ο ίδιος έσωσε μια σιτοφυτεία στο Κουμπάν-  ηλεκτρισμό έχουν και τα φυτά . Αλλά εφαρμογές βρίσκει στη θεραπεία  των αλκοολικών, των τοξικομανών, στη μεταλλουργία, στην εγκληματολογία – κατάφεραν να ξεχωρίσουν αν ένα άτομο λέει την αλήθεια και αλλού.
    Οι επιστήμονες που ασχολούνται με την  «αυρογραφία»  πιστεύουν  ότι  σε λίγο θα μπορούν να λένε με βεβαιότητα: « Θα πάθεις γρίπη σε λίγο…» , ή « θα αντιπαθήσεις τον τάδε…»  ή  «θα ερωτευθείς…»  και άλλα.

                             ΣΤΟΠ   ΣΤΟ   ΚΟΚΚΙΝΟ

       Κι εδώ η ανθρώπινη  «αύρα» σ όλο της το μεγαλείο.  Ο Σκωτσέζος  επιστήμονας  δόκτωρ Χιού  Σίμψον ανακάλυψε πριν από χρόνια μια συσκευή που θεωρήθηκε επαναστατική για τον έλεγχο των γεννήσεων.
        Ηταν ένα «σουτιέν με λαμπάκια» που άναβαν κόκκινα τις ημέρες της γονιμότητας της γυναίκας, χάρις σ ένα μικρό ηλεκτρονικό υπολογιστή που εκμεταλλευόταν την  «αύρα»  του στήθους. Επιτυχής εφεύρεση που δεν «περπάτησε», διότι αποδείχτηκε δύσχρηστη.

                          ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ

   Η βιοθεραπεία είναι  ένα γεγονός. Ακόμα και το πιο απλό χάδι, είναι βιοθεραπεία. Η ακόμη και το πιάσιμο ενός χτυπημένου σημείου του σώματός μας.  Την ανθρώπινη «αύρα» τους, συχνά  πολύ ισχυρή, εκμεταλλεύονται πολλοί  βιοθεραπευτές για κάνουν καλά διάφορους ασθενείς. Όμως ποιος είναι ειλικρινής και ποιος τσαρλατάνος;

                            ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ  Η  ΣΚΕΨΗ  ΜΑΣ

    Για να κατασκευαστεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής  με  τις δυνατότητες του ανθρώπινου εγκέφαλου  θα χρειαζόταν ένα δεκαώροφο κτίριο  με έκταση  4 φορές μεγαλύτερη  εκείνης της Ελλάδας.
    Είναι το πολυπλοκότερο όργανο  του γνωστού μας Σύμπαντος. Αυτό βέβαια  αν όλες οι διεργασίες γίνονται μέσα στα 100 δισεκατομμύρια κύτταρά του. Γιατί είναι πιθανό πολλές να γίνονται και έξω από αυτόν.
   Ειδικά μηχανήματα έχουν αναπτυχθεί για να παρακολουθούν  τη λειτουργία του καθώς και τη λειτουργία  των τρισεκατομμυρίων νευρώνων.
   Το πιο θαυμαστό   μηχάνημα του είδους είναι το pet scan.   Παρακολουθεί τις χημικές διεργασίες  του εγκέφαλου και φωτογραφίζει τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας τη στιγμή που γεννιούνται. Με αυτό επιβεβαιώθηκε ότι  με τη σκέψη ασχολείται το αριστερό ημισφαίριο  και με τα συναισθήματα  το δεξιό. Με την όραση ασχολείται ένα τμήμα του πίσω μέρους του εγκεφάλου, και με τα χρώματα ένα διαφορετικό.
    Ομάδα νευροφυσιολόγων του Πανεπιστημίου Τζων Χόπκινς  των ΗΠΑ, που έκανε καταγραφή  της  σκέψης, είπε ότι αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά παράλληλα και επικίνδυνο, γιατί μπορεί να γίνει παραβίαση της ατομικότητας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα