Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

SOS! Οι υφασμάτινες μάσκες είναι άκρως επικίνδυνες για τα παιδιά


Σύγχρονοι Ηρώδηδες, παιδοκτόνοι της κυβέρνησης, του ιατρικού κατεστημένου και των συστημικών ΜΜΕ, τρέξτε να βρείτε σπηλιές για να κρυφτείτε όταν ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής και της οργής του Λαού και του Θεού!

Διότι μπορεί μεν, εν τη πωρώσει της συνείδησής σας ή λόγω εκ γενετής βλακείας, εσείς να πιστεύετε ότι Νέμεσις δεν υπάρχει και ότι τα παγκοσμίως κυρίαρχα αφεντικά σας θα σας προστατέψουν, αλλά πλανάστε πλάνην οικτράν!

Θα υποστείτε νομοτελειακά τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεων ή παραλείψεών σας. Τα ΟΥΑΙ που εξαπέλυσε ο Χριστός προς τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους της εποχής του, τα εξαπολύει σήμερα το Πνεύμα του εναντίον σας εις το μυριαπλάσιον.

"Ανακρούσατε πρύμναν", λοιπόν, προτού συμβούν τα χειρότερα και μην ξεχνάτε ότι ισχύει και το αξίωμα "Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα". Δεν θα θέλατε να πληρώσουν τα αθώα παιδιά σας για τις αμαρτίες σας. Έτσι δεν είναι, ανόητα ανθρωπάκια;



====================================

Κείμενο από το video που ακολουθεί:

Προσοχή!

Σχετικά με τις υφασμάτινες και χειρουργικές μάσκες στα σχολεία, θα σας δείξω παρακάτω κάποιους Έλληνες ειδικούς να μιλούν γι’ αυτές. Για τα παιδιά σας όμως είστε οι μόνοι υπεύθυνοι. Είστε οι μόνοι που τα αγαπάτε και οι μόνοι που πρέπει να τα προσέχετε εν ριπή οφθαλμού. Κανένας άλλος δεν τα αγαπάει για να τα προσέχει.

Σε μια πισίνα, λόγου χάριν, ή στην θάλασσα πρέπει οι αισθήσεις σας να βρίσκονται απόλυτα στο παιδί σας ανά πάσα στιγμή για να μην πνιγεί και ας υπάρχει ναυαγοσώστης εκεί.
Το ίδιο ισχύει και για τις μάσκες στα σχολεία. Ενεργοποιήστε τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου σας και τον πανελλαδικό σύλλογο και συζητήστε τα θετικά και τα αρνητικά για τις μάσκες.

Υπάρχουν γονείς που είναι γιατροί, δικηγόροι, ψυχολόγοι και γενικά από όλους τους κλάδους εργασίας, που ο καθένας θα αποφανθεί στο κατά πόσο θα είναι τα παιδιά σας ασφαλή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και διαλειμμάτων.

Κανένας εκπαιδευτικός δεν θα τα προσέχει ένα προς ένα. Κανένας απ’ αυτούς που πήραν την απόφαση για να φορέσουν μάσκες τα παιδιά δεν θα βρίσκεται εκεί να τα προσέχει. Οι μόνοι υπεύθυνοι είστε εσείς.
Τα παιδιά έχουν ιδιαιτερότητες και είναι ατίθασα. Κάποια θα μασάνε τις μάσκες, κάποια άλλα θα τις βγάζουν και θα τις βάζουν. Σε κάποια άλλα θα πέσει η μάσκα κάτω και θα την ξαναφορέσουν. Ίσως την φορέσουν λάθος και μπορεί να πνιγούν είτε με την ίδια τη μάσκα ή ακόμη και με το διοξείδιο που θα αναπνεύσουν. Τα μικρόβια που θα σχηματιστούν μέσα στις μάσκες από τα σαλάκια τους ή και από τις μιξούλες τους μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις του αναπνευστικού.
Γονείς!

Ενεργοποιηθείτε και πάρτε αποφάσεις συλλόγων γονέων πανελλαδικά.
===========



Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι οι υφασμάτινες μάσκες πραγματικά προστατεύουν. Υπάρχουν μάλιστα σοβαρές μελέτες που λένε ότι αν η υφασμάτινη μάσκα φορεθεί για αρκετή ώρα – και το τονίζω αυτό και είμαι επαγγελματίας υγείας και ξέρω πώς να τη φοράω –  έχω 13 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πάθω λοίμωξη του αναπνευστικού απ’ ό,τι αν φοράω χειρουργική μάσκα και 8 φορές από το να μη φοράω καμία μάσκα.

Πριν λίγο καιρό, τα επίσημα όργανα της επιστήμης, το Center for Disease Control …  o Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, δεν λέγανε για υφασμάτινες μάσκες. 

Υπάρχει σοβαρή μελέτη που είναι εναντίον της χρήσεως και υπάρχει στο Διαδίκτυο μελέτη που μαζεύει τα αποτελέσματα απ’ όλες τις μελέτες που έχουν γίνει, που αφορούν  όμως κυρίως τις χειρουργικές μάσκες, που λέει ότι το όφελος είναι μάλλον μικρό.

Είναι επικίνδυνο πράγμα κατά την ταπεινή μου άποψη – δεν είμαι μέλος καμίας επιτροπής … - και λέω ότι η υφασμάτινη μάσκα, ακόμη και αν δεν είναι επικίνδυνη, πρέπει να έχω καμιά δεκαριά μάσκες, που θα την φοράω για λίγο, αμέσως να την βγάζω να την πετάω ( να την βάζω δηλαδή σε μία τσάντα και μετά να την πλένω), μετά να βάζω τη δεύτερη μάσκα, και μόνον έτσι δεν θα κινδυνέψω να νοσήσω.

Πρέπει να καταλάβουμε κάτι: οι μάσκες αυτές, όλος ο κόσμος νομίζει ότι η λοίμωξη είναι πολύ μεγάλο σταγονίδιο που βγάζουμε όταν εκπνέουμε που θα το συγκρατήσει η υφασμάτινη μάσκα. Αυτό νομίζουμε. Ωστόσο ό,τι νομίζουμε λογικά δεν σημαίνει ότι αποδεικνύεται και επιστημονικά. 

Η μάσκα η υφασμάτινη που δεν την δοκίμασαν στο εργαστήριο συγκρατεί μόνο το 3% των σωματιδίων που μπορεί να κολλήσουν έναν άνθρωπο. Άρα πολύ περισσότερο όταν νοσήσει.

Ήθελα λοιπόν να δώσω ως συμβουλή στους συνανθρώπους μου να πάρουν πολλές τέτοιες μάσκες, όχι μία. Το χειρότερο πράγμα είναι να έχω μία, να την βγάζω, να την βάζω και να την βάζω στην τσέπη… 

Αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν είναι απλά προστασία. Είναι επικίνδυνο!

==============
"Καλούνται επίσης οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά την επιλογή προστατευτικών μασκών. Σύμφωνα με τις συστάσεις τις Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, η κατάλληλη προστατευτική μάσκα για το ευρύ κοινό είναι η απλή χειρουργική μάσκαΣε ό,τι δε αφορά άλλα είδη μασκών (χάρτινες, μάσκες με φίλτρα, κτλ), αυτά δεν εμπίπτουν στις συστάσεις και δεν εξυπηρετούν τα μέτρα προφύλαξης ατομικής υγιεινής". (pio.gov.cy)
"3) Όλες οι υπόλοιπες μάσκες, όπως καλύμματα προσώπου, υφασμάτινες μάσκες, χειροποίητες μάσκες κλπ., δεν εμπίπτουν σε καμία από τις δύο πιο πάνω κατηγορίες και που για την κατασκευή τους δεν ακολουθούνται οποιεσδήποτε καθορισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση διαδικασίες εκτίμησης της συμμόρφωσης. Αρμόδια Αρχή για τον έλεγχο αυτών των προϊόντων είναι η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας.Τονίζεται ότι τα προϊόντα που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, δεν προσφέρουν ατομική προστασία στο χρήστη. Τέτοια προϊόντα πιθανόν να προσφέρουν μερική προστασία στα άτομα που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του χρήστη..." (consumer.gov.cy)
"Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η χειρουργική μάσκα δεν προστατεύει τους ανθρώπους που δεν νοσούν από τους ιούς, συνεπώς και από τον COVID-19. Αυτό ισχύει λόγω των δομικών χαρακτηριστικών της ίδιας της μάσκας. (...)
Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου δεν είναι ιατροτεχνολογικά προϊόντα και δεν πρέπει να διατίθενται ως τέτοια στην αγορά. Το συνηθέστερο υλικό κατασκευής τους είναι το βαμβάκι ή κάποιο συνθετικό ύφασμα που παρασκευάζεται από συνδυασμό βαμβακιού και πολυμερούς και συνήθως χαρακτηρίζονται ως επαναχρησιμοποιούμενες. Βάσει μελετών που έχουν γίνει, οι μάσκες αυτές δεν προστατεύουν από ιούς λόγω του μεγέθους των πόρων τους που κυμαίνονται από 80 έως 500 μm, ένα μέγεθος πολύ μεγαλύτερο από το μέγεθος των πόρων των χειρουργικών μασκών. Ο αριθμός των πόρων τους ανά επιφάνεια δεν είναι σταθερός και μπορεί να είναι από 10 έως 50. Κατά τη χρήση τους το ύφασμα διαστέλλεται με αποτέλεσμα οι πόροι να παραμορφώνονται και το μέγεθος τους να αυξάνει". (insuranceworld.gr)

 seferou

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα