Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Προτού πεθάνουμε πρέπει να γίνουν ορισμένες προετοιμασίες

Θάνατος & χαρά: Μπορούμε να πεθάνουμε & να ζήσουμε; | xristianos.gr

Πριν πεθάνει κάποιος, θα είναι καλύτερο γι' αυτόν εάν καθαρίσει όλα τα χρέη και τα αρνητικά του συναισθήματα με τους ανθρώπους, αν κάνει ειρήνη μαζί τους και δημιουργήσει καλές σχέσεις και φιλία. Δεν πρέπει να μεταφέρουμε τις έχθρες μας στον υποκειμενικό κόσμο και, όσο το δυνατόν περισσότερο, τα πράγματα πρέπει να διορθωθούν εδώ στο αντικειμενικό πεδίο.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να προσέξουμε τις ευθύνες μας και να μην πεθάνουμε προτού ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας απέναντι σε όλους εκείνους που είναι κοντά μας.

Όταν η καρδιά εξαγνιστεί, οι άγγελοι θα σας υποδεχτούν στον Λεπτοφυή Κόσμο και θα διακοσμήσουν το μονοπάτι σας με λουλούδια και μουσική.

Είναι επίσης πολύ ωφέλιμο να επιλύσετε τις εντάσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, νεκρούς ή ζωντανούς, προτού εισέλθετε στον Λεπτοφυή Κόσμο. Οι σκέψεις των ανθρώπων, ζωντανών ή νεκρών, επηρεάζουν έντονα τη ζωή σας στον Λεπτοφυή Κόσμο. Εάν είναι γεμάτοι καλοκάγαθο πνεύμα και αγάπη, θα έχετε λιγότερα εμπόδια στην πορεία σας στον Λεπτοφυή Κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πιο χρήσιμο να έχετε φίλους μαζί σας από το να έχετε εκείνους που πληγώσατε.



Φυσικά, θα έχετε τους εχθρούς σας στον αντικειμενικό και υποκειμενικό κόσμο, αλλά δεν θα είναι σε θέση να σας βλάψουν ή ακόμη και να σας επηρεάσουν εάν δεν είχαν πληγωθεί από εσάς πραγματικά. Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει έναν εχθρό ακόμη και με το να είναι όμορφος, επιτυχημένος και δίκαιος. Τέτοιοι εχθροί μπορούν να ενισχύσουν μόνο τις ενέργειές σας και να σας βοηθήσουν να ανεβείτε ψηλότερα.

Αλλά αν έχετε άτομα γύρω σας τα οποία χρησιμοποιήσατε για τους εγωιστικούς σας σκοπούς και τα πληγώσατε, ή των οποίων την εξέλιξη εμποδίσατε και τα οποία τελικά κάνατε εχθρούς σας, οι σκέψεις τους θα σας επηρεάζουν και πρέπει να εκκαθαρίσετε τον λογαριασμό σας μαζί τους προτού μπορέσετε να ταξιδέψετε με πλήρη ταχύτητα.

Γι 'αυτό η Διδασκαλία μας λέει ότι προτού πεθάνουμε πρέπει να γίνουν ορισμένες προετοιμασίες. Σε ορισμένες χώρες ή παραδόσεις, όταν οι άνθρωποι περνούν την ηλικία των πενήντα πέντε ή εξήντα, αποσύρονται από τη ζωή και περνούν το υπόλοιπο της ζωής τους στα βουνά, στα μοναστήρια, σε διαλογισμό και στοχασμό, ή αφιερώνοντας τη ζωή τους σε μια εθελοντική υπηρεσία για τους ανθρώπους. Νομίζουν ότι ζώντας μια ζωή διαλογισμού και υπηρεσίας πληρώνουν όλα τα γνωστά και άγνωστα χρέη που είχαν έναντι ενός συγκεκριμένου αριθμού ανθρώπων. Εάν αυτοί οι άνθρωποι είναι πλούσιοι, συχνά διανέμουν ένα μεγάλο μέρος του πλούτου τους στις οικογένειες, τους φίλους και τους ξένους και εισέρχονται συστηματικά σε μια ζωή πειθαρχίας, απάρνησης, σιωπής ή αφοσιωμένης υπηρεσίας.

Κάποιος μπορεί να δει τη βαθιά σοφία πίσω από τέτοιου είδους πειθαρχίες που υπόσχονται σε αυτό το άτομο καλύτερες συνθήκες στον υποκειμενικό κόσμο.

Όταν οι συνθήκες στον υποκειμενικό κόσμο είναι σωστές, ο άνθρωπος δεν θα χάνει χρόνο εκεί και θα συγκεντρώσει μεγάλη σοφία και θα πάρει καλύτερες αποφάσεις για τη μελλοντική του ζωή στη γη.

Μας έχει ειπωθεί ότι το μονοπάτι εκείνων που αφιέρωσαν τη ζωή τους για την ανθρωπότητα και διέδωσαν την αγάπη, τη χαρά, τις ευλογίες, τη σοφία και την ομορφιά, είναι διακοσμημένο με αρωματικά λουλούδια, φώτα και μουσική. Τέτοια άτομα περνούν σε υψηλότερα επίπεδα του αστρικού πεδίου και απολαμβάνουν υπέροχες ομορφιές εκεί.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Thought & the Glory of Thinking


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα