Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ - ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥ(Γ)-ΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

Απελευθερώσου από αρνητικά συναισθήματα & ζήσε στο εδώ και τώρα ...

Είχαμε πει ότι το 2020 θα κυριαρχεί το χάος και ότι εμείς πρέπει να μένουμε στο κέντρο μας, όπου εκεί υπάρχει η ησυχία και η ακινησία, και η σωστή παρατήρηση όλων των συμ-περιφορών του περιβάλλοντος μας.
Παρακάτω θα δώσουμε πέντε βασικές συμβουλές που εάν τις ακολουθήσετε,
θα σας εστιάσουν στο κεντροσημείο σας, στον αληθινό, αιώνιο πυρηνικό εαυτό σας.
Έτσι, μένοντας στο κέντρο μας, θα έχουμε μια ειρήνη στο χάος,
όπως η ησυχία που υπάρχει στο μάτι ενός κυκλώνα.
Οι συμβουλές αυτές χρειάζονται το δικό σας έργο, και την δική σας θέληση για να έρθουν τα αποτελέσματα των ενεργειών που εσείς θα ασκείτε μέσα από αυτές.
Αυτό θα λέγαμε, απαιτεί να δημιουργήσετε χρόνο για εσάς, ή να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις "καραντίνας".
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν θέλουμε να πιάσουμε τις απαιτούμενες δονήσεις που θα μας επιτρέψουν την ομαλή επιβίωση στη γη και την αποφυγή της αναβάθμισης μέσω της ολικής καταστροφής αυτής της ανθρωπότητας, θα πρέπει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων να έχει κάνει αυτές τις εσωτερικές διεργασίες.
Οι άνθρωποι που δεν έχουν ολοκληρώσει μέσα τους αυτές τις εσωτερικές εργασίες,
δεν θα είναι και εφικτό να περάσουν στην ανώτερη βαθμίδα εκδήλωσης μας στη γή.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο 1
ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΟΛΩΝ!
Μην περιμένετε συγνώμη ή την μετάνοια ή να δουν το λάθος τους, ή και να τιμωρηθούν οι υπόλοιποι άνθρωποι για να δικαιωθείτε εσείς.
Εμπιστευτείτε τον συγχρονισμό, ακόμη και αν φαινομενικά φαίνεται μια αδικία.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο 2
ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ !
Να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας για συμπεριφορές, σκέψεις, πράξεις, συναισθήματα, τα οποία μας δημιουργούσαν μέσα μας, ενοχή και κατάκριση, απαξίωση και μη αποδοχή. Γνωρίστε τον κάθε αρνητικό ρόλο που μπορεί να υιοθετήσετε, και δείτε τι όφελος είχατε και αν ακόμη σας βοηθά.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο 3
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Μην παρατείνετε το παρελθόν σας στο μέλλον. Κάθε τώρα δεν χρειάζεται να είναι περιορισμένο από τις εμπειρίες του παρελθόντος.
Το παρελθόν το παρατηρούμε επιστημονικά γιατί το μόνο που κρατάμε είναι το βίωμα και το μάθημα που μας δημιουργεί την εμπειρία να φτιάξουμε έναν νέο ρόλο, και να αφήσουμε στον χωροχρόνο τους όλα αυτά που πλέον δεν χρειάζονται να τα κουβαλάμε μαζί.
Τίποτα στην πραγματικότητα δεν φεύγει, τίποτα δεν θεραπεύεται.
Απλά εμείς τα αφήνουμε στο χρόνο τους συνειδησιακά.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο 4
Ο ΝΕΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Είμαστε ικανοί μέσω της φαντασίας να συνδεθούμε με το μέλλον και να έλξουμε πληροφορίες για το νέο εαυτό μας. Ο νέος εαυτός δεν θα χαρακτηρίζεται από το παρελθόν, αλλά θα χαρακτηρίζεται από το μέλλον, από το ιδανικό πρότυπο και την πρόοδο που ήδη υπάρχει σε μια παράλληλη πραγματικότητα που εμείς αποκαλούμε μέλλον.
Παίζοντας το ρόλο, και ομοιάζοντας με τον μελλοντικό εαυτό μας, μέσω των τωρινών πράξεων μας, ομοιοκραδαστικά, οι ίδιες συχνότητες, θα ενωθούν και έλξουμε το μελλοντικό παράλληλο εαυτό μας μέχρι να έρθει στο τώρα.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο 5
ΖΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Για να μάθουμε να ζούμε στο εδώ και τώρα, πρέπει να είμαστε ολικοί και αληθινοί.
Στο εδώ και τώρα μόνο ο μαγνητισμένος νους μπορεί να εστιαστεί.
Για να ζούμε στο εδώ και τώρα πρέπει να είμαστε σε ενθουσιασμό με αυτό που είμαστε και όταν όλα μέσα μας λειτουργούν σε αρμονία, με μια ευκολία στη δράση, ανεξάρτητα εάν θέλει έργο, δημιουργούμε σαν ανώτερος εαυτός τη ζωή και την βιώνουμε σαν προσωπικότητα, χωρίς αντιστάσεις να διασπούν την εκπλήρωση της ενέργειας μεταξύ του συνειδητού και ολικού εαυτού μας.
Ακολουθούμε την δύναμη και τη Ροή του Ολικού εαυτού μας,
με την παράδοση της προσωπικότητας στην βούληση του ολικού εαυτού μας.
Έτσι έρχεται μια εμπιστοσύνη, μια συμ-φωνία των μερών μας και είμαστε πάντα το πιο αντιπροσωπευτικό όχημα που εκδήλωσε η ψυχή για να λειτουργεί εμμέσως στον κόσμο των μορφών.
Είναι σίγουρο ότι όποιος καταφέρει να εκτελέσει αυτές τις ενέργειες από τις συμβουλές που σας δίνω, η ζύμωση και η αλλαγή της δόνησης του, θα τον κάνει να περάσει όλη την εντροπική ενέργεια του 2020 και 2021 με την λιγότερη αντίσταση, τη μέγιστη κατανόηση και τον ελάχιστο πόνο.
ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα