Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Πώς να υπνωτίσετε κάποιον σε πέντε λεπτά

Ταχεία εκγύμναση, Μάθημα Ύπνωσης.  Πως επιλέγουμε το κατάλληλο υποκείμενο. Τι συμβαίνει κατά την διάρκεια της γρήγορης ύπνωσης. Γρήγορη ύπνωση για φίλους. Το βίντεο Υπνωτίζοντας Την Chani Natasha Να Νομίζει Ότι Είμαι Ένα Φλυτζάνι Καφές. Το βίντεο Υπνωτισμός on stage



Συλλογή επεξεργασία από το Ζάχο Σκαφίδα

Από τον Sean Jankowski

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται σαν ύπνωση για θεατρικά σόου. Πιστεύω ότι εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την ύπνωση πρέπει να χρησιμοποιηθεί με διακριτικότητα. Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια του υπνωτισμένου ατόμου όταν τον έχετε σε μια κατάσταση έκστασης.
Βιώνουμε καταστάσεις έκστασης κάθε μέρα στη ζωής μας. Όταν είστε σε κατάσταση ονειροπόλησης, σε βαθιά σκέψη ή ακόμα και βλέποντας τηλεόραση, βρίσκεστε σε έκσταση. Όταν πρόκειται να κοιμηθείτε τη νύχτα, είστε σε έκσταση. Η κατάσταση Trance ανιχνεύεται από την επιστήμη παρατηρώντας την  δραστηριότητα των εγκεφαλικών κυμάτων. Αυτά τα κύματα αλλάζουν όταν ο εγκέφαλος ενός ατόμου χαλαρώνει. Μια έκσταση μπορεί να είναι ελαφριά ή πολύ βαθιά σαν το βαθύ ύπνο.

Οι διαφημιστές χρησιμοποιούν αυτή την γνώση εδώ και καιρό. Προσελκύουν την προσοχή μας και στη συνέχεια μας τραβούν με λέξεις-κλειδιά και κατάλληλα μηνύματα που εισέρχονται στο υποσυνείδητο, παρακάμπτοντας τα διανοητικά μας φίλτρα. Ακόμη και αν το διαβάσετε αυτό, το μυαλό σας επικεντρώνεται στις λέξεις που διαβάζετε και δεν έχετε επαφή με τον κόσμο γύρω σας. Έτσι η έκσταση είναι μια πολύ φυσική κατάσταση του νου και δεν αισθάνεστε διαφορετικά από αυτό που συχνά αισθάνεστε κάθε μέρα.

Να είσαι αξιόπιστος!

Χρησιμοποιήστε με διακριτικότητα με αυτές τις τεχνικές. Χρησιμοποιήστε τις μόνο αν έχετε εκπαιδευτεί ή είστε πολύ εξοικειωμένοι με τεχνικές ύπνωσης!

Πώς να υπνωτίζω κάποιον σε πέντε λεπτά

  1. Να είστε παρατηρητικοί. Κοιτάξτε τα μάτια του άλλου ατόμου και αποκαταστήστε την εμπιστοσύνη τους.
  2. Δημιουργήστε μια κατάσταση όπως "τι ωραία που είναι εδώ" ακολουθούμενη από μια ενισχυτική κίνηση σαν να θαυμάζετε τον εαυτό σας. Όταν μιλάτε, βεβαιωθείτε και κρατήστε τη φωνή σας μονότονη αλλά σίγουρη.
  3. Ζητήστε από το άτομο να σταθεί ενώνοντας τα  πόδια του.
  4. Αφήστε τους να βλέπουν στα μάτια σας.
  5. Πάρτε το χέρι τους και κατεβάστε το γρήγορα προς τα κάτω, (μην χρησιμοποιείτε υπερβολική δύναμη).
  6. Δώστε του την εντολή, κοιμήσου

Ταχεία εκγύμναση, Μάθημα Ύπνωσης

Περισσότερα βήματα για να εργαστείτε στην ύπνωση

Είσαι σε ένα πάρτι. Όλοι τρώνε σνακ με και πίνουν ποτά. Στηρίζεστε σε έναν τοίχο, διπλώνετε τα χέρια και εισπνέετε καθώς κοιτάτε το πλήθος. Μπορείτε να σαρώσετε το δωμάτιο όπου οι άνθρωποι μιλούν ενώ η μουσική παίζει στο παρασκήνιο. Ψάχνετε μόνο το σωστό άτομο που αισθάνεστε ότι θα είναι το πιο ευαίσθητο. Μόλις έχετε τη λεία σας, ήρθε η ώρα να δουλέψετε, και έτσι κάνετε.
  
  1. Εάν βρίσκεστε σε μια ομάδα ανθρώπων, να είστε ευχάριστοι. Κοιτάξτε στα μάτια των άλλων καθώς σας μιλάνε. Ακούστε τον τρόπο που μιλούν και τι λένε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης με αυτό τον τρόπο με κάθε άτομο και θα δείτε την προσωπικότητά τους. Παρακολουθήστε τους μορφασμούς στις εκφράσεις του προσώπου και τη γλώσσα του σώματος για να ανιχνεύσετε τη συναισθηματική τους κατάσταση και το πώς αισθάνονται σωματικά. Έχετε υπόψη ότι το 93% όλων των επικοινωνιών είναι μη λεκτικές. Παρατηρώντας μπορείτε να δημιουργήσετε μια γέφυρα εμπιστοσύνης με το πρόσωπο που θέλετε να βάλετε σε ύπνωση.

  1. Αγκαλιάστε τον και ξεκινήστε να δίνεται λεπτές, κρυφές εντολές. Δημιουργήστε δηλώσεις όπως: "αυτό θα γίνει χωρίς βιασύνη", ακολουθούμενη από κινήσεις που ενισχύουν τη σωματική χαλάρωση όπως το χασμουρητό. Παρακολουθήστε πώς αντιδρούν στην πρότασή σας και αναζητήστε ερωτήσεις στη γλώσσα του σώματος και στις εκφράσεις του προσώπου. Σε μια ομάδα ανθρώπων, αυτό μπορεί να σας δώσει ενδείξεις σχετικά με το ποιος είναι το καλύτερο υποκείμενο.

  1. Προσέξτε το άτομο που είναι σε μια ομάδα φίλων. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε ότι είναι διατιθέμενοι να σε ακούσουν. Χρησιμοποιήστε τις μικρές κοινωνικές σας ικανότητες και συζητήστε με την ομάδα. Μόλις αισθανθείτε ότι αποκτήσατε εμπιστοσύνη και κάποια σύνδεση, προχωρήστε και ρωτήστε εάν θέλουν να δουν ένα κόλπο. Τις περισσότερες φορές θα πουν ναι.

  1. Εάν το άτομο δεν πέσει αμέσως σε ύπνωση, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε διάφορες υποβολές για να τον βάλετε σε μια ύπνωση. Πείτε κάτι όπως: "Θα αισθάνεσαι τέλεια. Τώρα αισθάνεσαι σαν να κοιμάσαι".

  1. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να καθοδηγήσετε το βλέμμα του κάτω καθώς μιλάτε. Χρησιμοποιήστε φράσεις όπως "Δεν θα ήθελες να συμβεί αυτό τώρα, έτσι;" Το υποσυνείδητο μυαλό απορρίπτει  αρνητικές εκφράσεις όπως (δεν θα ήθελες) και αναγνωρίζει μόνο τις λέξεις κλειδιά όπως (θέλεις, αυτό να συμβεί, τώρα). Στρέψτε το βλέμμα τους στα μάτια σας για να κερδίσετε την εστίασή τους.

  1. Το άτομο θα σωριαστεί αμέσως και ίσως πέσει πάνω σας. Είναι σημαντικό να τους φέρνετε κοντά σε σας και να τους καθοδηγείτε στον ώμο σας, γυρίζοντας το κεφάλι τους για να ξεκουραστούν άνετα. Είναι σημαντικό να μην τους αφήσετε να τραυματιστούν πέφτοντας πάνω σας. Τώρα τρίψτε την πλάτη τους και πείτε: "Νιώθεις τέλεια, Νιώθεις τέλεια, τώρα χαλάρωσε, νιώσε τον εαυτό σου, χαλάρωσε”. Με καθησυχαστικό τρόπο δώστε τους την αίσθηση ότι όλα είναι εντάξει. Είναι μια πολύ καλή ιδέα να έχετε ένα άτομο να σας βοηθήσει αν χρειαστεί να τοποθετήσετε κάποιον σε μια καρέκλα ή να τον βάλετε σε κρεβάτι ή καναπέ.

Αν δεν θέλετε να είναι όρθιο το άτομο, βάλτε το σε καρέκλα ή δώστε του εντολή να κοιμηθείς ενώ θα στέκεται σταθερά στα δυο του πόδια. Αντί να του τραβήξετε το χέρι με μπορείτε να κτυπήσετε το μέτωπο ανάμεσα στα φρύδια με σιγουριά καi πεποίθηση ή να περάσετε το χέρι μπροστά από τα μάτια του με ταχύτητα. Το αν θα πέσει σε ύπνωση ή όχι εξαρτάται από την σιγουριά σας ότι μπορείτε να το κάνετε και από το σωστό υποκείμενο.

  1. Μόλις το άτομο βρίσκεται στην κατάσταση ύπνωσης και βρίσκεται σε ασφαλή θέση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του λόγου για τον υπνωτισμένο. Για παράδειγμα, μπορείτε να τους πείτε ότι όταν μετρήσετε ως το τρία θα ανοίξουν τα μάτια τους αλλά ότι δεν θα θυμούνται το όνομά τους. Στη συνέχεια, μετρήστε ως το τρία και πείτε τους να ανοίξουν τα μάτια τους. Όταν τα μάτια τους είναι ανοιχτά, ζητήστε τους να σας πει το όνομά τους. Θα εκπλαγούν ότι δεν μπορούν να θυμηθούν το όνομά τους.

  1. Η αφύπνιση του υποκειμένου είναι τόσο εύκολη όσο η επαναφορά του σε κατάσταση έκστασης με την εντολή ύπνου. Κοιτάξτε τους στα μάτια πάλι, πείτε τους να κοιμηθούν και τοποθετήστε τους πίσω στην καρέκλα. Τότε πείτε τους ότι θα μετρήσετε ως το πέντε και ότι θα ξυπνήσουν και θα αισθάνονται καλά και ανανεωμένοι. Στη συνέχεια, μετρήστε ως πέντε και πείτε με  έντονη φωνή, Ξύπνα!

        
    Πως επιλέγουμε το κατάλληλο υποκείμενο

    Όταν επιλέγετε ένα άτομο για να το υπνωτίσετε, προσέξτε τη γλώσσα του σώματός του. Ένα πρόσωπο που κάνει καλή επαφή με τα μάτια του, που χαμογελάει, όταν χαμογελάς ή νεύει όταν το κάνεις, είναι ένα καλό σημάδι. Ένα άτομο με τα χέρια διπλωμένα ή παρακολουθώντας με προσοχή ή  φαίνεται σκεπτικό, και αρκετά μορφωμένο, δεν είναι καλός υποψήφιος. Οι άνθρωποι που αμφισβητούν τα πάντα δεν θεωρούνται επιρρεπείς και είναι απίθανο να υπνωτιστούν.

    Για την επιλογή του ατόμου σε θέατρο χρησιμοποιείται η μέθοδος του μπλεξίματος των χεριών. Λέμε στο ακροατήριο να μπλέξουν τα δάκτυλα των χεριών τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι όταν τελειώσουμε το μέτρημα ως το πέντε δεν θα μπορέσουν να τις ξεχωρίσουν. Τα άτομα που δεν θα μπορέσουν να ξεμπλέξουν τις παλάμες είναι τα σωστά υποκείμενα για την ύπνωση. Η μέθοδος έχει διάφορες παραλλαγές όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο «Υπνωτισμός on stage»

    Τι συμβαίνει κατά την διάρκεια της γρήγορης ύπνωσης

    • Ένα άτομο που βρίσκεται σε υπνωτική έκσταση δεν θα κάνει τίποτα που κανονικά δεν θα έκανε όταν έχει ξυπνήσει.

    • Η ταχεία επαγωγή σε ύπνωση έχει πολλά να κάνει με την ύπαρξη σε κοινωνική κατάσταση. Όταν βρισκόμαστε σε μια ομάδα τεσσάρων ή περισσότερων, συνήθως μειώνουμε την προσοχή μας και είμαστε περισσότερο δεκτικοί.

    • Η ταχεία επαγωγή χρησιμοποιείται συχνότερα στη φάση ύπνωσης.

    Γρήγορη ύπνωση για φίλους

    1. Να στέκεστε ή να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο. Κοιτάξτε στα μάτια του ατόμου. Πείτε στο άτομο να τοποθετήσει τη παλάμη του πάνω από την παλάμη σας. Πείτε στο υποκείμενο σας να συνεχίσει να σας βλέπει στα μάτια μέχρι να του πείτε να σταματήσει. Σταματήστε και πείτε στο υποκείμενο ότι θα μετρήσετε ως το τρία και ότι στο τρία θα πρέπει να πέσει στο χέρι σας και ότι θα τον κρατήσετε να μην πέσει. Εξηγήστε του ότι αυτά που αισθάνεται είναι η ενέργειά σας. Τότε τους δώστε εντολή να ακούσει τις οδηγίες σας.

    1. Καθώς μετράτε ως το τρία και το πρόσωπο πέφτει πάνω στο χέρι σας, διατηρήστε την αντίσταση σε χαμηλό επίπεδο στην αρχή και στη συνέχεια αρχίστε να πιέζετε σιγά-σιγά πιο σκληρά κόντρα στο χέρι τους. Πείτε τους να πιέσουν πιο σκληρά. Καθώς νιώθετε την πίεση που πιέζει προς τα κάτω, σηκώστε το άλλο χέρι σας και τοποθετήστε το επάνω στα μάτια τους με μια προς τα κάτω κίνηση που χαϊδεύει το φρύδι τους σιγά-σιγά.

    1. Τώρα πείτε: “Τώρα που έχεις πέσει στο χέρι μου, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι τα βλέφαρά σου να γίνονται βαρύτερα, βαρύτερα, βαρύτερα. Αισθάνεσαι ότι κάθεσαι στο σαλόνι είναι αργά το βράδυ και βλέπεις μια παλιά ασπρόμαυρη ταινία στην τηλεόραση. Αισθάνεσαι τα μάτια σου να κλείνουν καθώς παλεύεις να μείνεις ξύπνιος”, (Στο μυαλό σας μετρήστε ως το τρία.), λες  "Τώρα κλείσε τα μάτια σου"(Στο μυαλό σας μετρήστε ως το τρία), λες με έμφαση "Κοιμήσου" Τράβηξε γρήγορα το χέρι σου από αυτόν και σπρώξτε τον προς τα εμπρός απαλά. Θυμηθείτε να τους καθοδηγείτε στον ώμο σας, τοποθετώντας το κεφάλι τους προς τα έξω στο λυγισμένο αγκώνα σας. Ζητείστε βοήθεια αν χρειάζεται και στη συνέχεια τους βάζετε σε μια καρέκλα σε όρθια θέση άνετα. Σε αυτό το σημείο, το άτομο βρίσκεται σε έκσταση και δέχεται υποβολές.

    1. Θυμηθείτε ότι αυτό είναι πραγματικό και όχι ένα τέχνασμα. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ισχυρά εργαλεία της υποβολής, μπορείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους με διάφορα προβλήματα. Εάν είναι καταθλιπτικοί ή στρεσαρισμένοι, μπορείτε να τους κάνετε να αισθάνονται πιο άνετα. Μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον να χαλαρώσει πριν από μια δημόσια ομιλία. Μπορεί να  θεραπεύσει και να βοηθήσει στην εξουδετέρωση εθισμών και κακών συνηθειών όταν χρησιμοποιείται με άλλα εργαλεία. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που πρέπει να χρησιμοποιείται η ύπνωση.

    1. Η ύπνωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες καταστάσεις, αρκεί το άτομο που κάνει την υπνωτική επαγωγή να έχει την κατάλληλη εκπαίδευση. Μην εμπιστεύεστε οποιοδήποτε ξένο που συναντάτε! Θυμηθείτε: Χρησιμοποιήστε αυτές τις τεχνικές υπεύθυνα και μόνο αφού έχετε εκπαιδευτεί στην ύπνωση.
     Πηγή:



                


                 


    Αναλύσεις και επεξηγήσεις

    Πολλά λέγονται για την ύπνωση θετικά και αρνητικά, ένα πράγμα να ξέρετε, είναι η καλύτερη μέθοδος για θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων, συνεπώς για θεραπεία ψυχοσωματικών ασθενειών που είναι περίπου το 80% των ασθενειών. Είναι η ασφαλέστερη και συντομότερη μέθοδος για μυστικιστικές εμπειρίες όπως, ξύπνημα κουνταλίνης, Σαμάντι, φώτιση, συμπαντική ένωση, εξερεύνηση προηγουμένων ζωών, απόκτηση ιδιοτήτων όπως αυτές που είδατε στο βίντεο και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στο άρθρο: Ταξιδέψτε σε άλλες ζωές, σε ψυχικά πεδία και αποκτήστε ψυχικές ικανότητες .

    Όσο αφορά σωματικά προβλήματα όπως χρόνιοι πόνοι, χρόνιες ασθένειες κλ ή χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, επέρχεται μια πρόσκαιρη βελτίωση και μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα το άτομο επανέρχεται στην προηγουμένη κατάσταση. Για τα χρόνια ψυχολογικά προβλήματα χρειάζεται αρκετή επιμονή και υπομονή.

    Οι υποβολές που δίνονται στο υποκείμενο θετικές ή αρνητικές κατά τον ίδιο τρόπο δεν έχουν μακρά επίδραση, εκτός αν επανειλημμένα τίθενται στο υποκείμενο. Πχ η υποβολή, το τσιγάρο είναι σαν να ρουφάς καπνό από μια καμινάδα και σε πνίγει, έχει επίδραση για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά όχι μόνιμο. Γι΄ αυτό κανείς δεν πρέπει να φοβάται για μόνιμες αρνητικές επιδράσεις εσφαλμένων μεθυπνωτικών εντολών.

    Και λίγο γέλιο

    Σκεφτήκατε ποτέ ότι ένας υπνωτιστής μπορεί να κάνει έναν άντρα από τη μέση και κάτω γυναίκα και το ανάποδο. Αν δεν το πιστεύεται κλείστε ένα ραντεβού να το βιώσετε!

           





    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα