Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Δύο Νόμοι Υγείας - Όταν η Ψυχή θεραπεύει...



Η ασθένεια είναι βασικά το αποτέλεσμα μιας δυσαρμονικής σχέσης των σωμάτων ή των οχημάτων με τη Ψυχή. Όταν τα φυσικά, συναισθηματικά και νοητικά σας σώματα δεν είναι σε αρμονία με τη δόνηση ή τη συχνότητα της Ψυχής, ανεξάρτητα από το τι κάνετε εξωτερικά, θα είστε άρρωστοι. Αυτός είναι ο πρώτος Νόμος της Υγείας.

Το σώμα ζει περισσότερο όταν είναι πλήρως συγχωνευμένο με τη Ψυχή και η ενέργεια της ζωής κυκλοφορεί μέσα σε αυτό χωρίς εμπόδια και τριβές. Φυσικά, αυτό δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί καθώς έχουμε πολλά χρόνια ή ζωές πίσω μας όπου ζούσαμε μια ζωή που δεν ήταν σε αρμονία με τη Ψυχή και έτσι για αιώνες δημιουργήσαμε αιτίες ασθενειών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να ελαχιστοποιήσει αυτά τα αίτια και τελικά να έχει ένα υγιές σώμα.

Μπορούμε επίσης να πούμε ότι η υγεία είναι η εκδήλωση της αρμονίας των πνευματικών πεδίων.

Ο δεύτερος Νόμος της Υγείας αναφέρει ότι μια ασθένεια είναι το αποτέλεσμα ενός αρχαίου σφάλματος. Πριν από πενήντα χρόνια μπορεί να είχατε χρησιμοποιήσει ναρκωτικά ή να εκθέσατε τον εαυτό σας σε μουσική που δημιουργήθηκε από ένα νοητικά άρρωστο και πνευματικά καθυστερημένο άτομο. Αυτά τα λάθη του παρελθόντος ίσως δημιούργησαν ωθήσεις που καταπιέστηκαν με διάφορα μέσα, αλλά μια μέρα μπορεί να επανέλθουν σε δράση και να δημιουργήσουν διαταραχές στο σύστημά σας. Μπορεί να είχατε διαπράξει νοητικά, συναισθηματικά και φυσικά εγκλήματα στο παρελθόν ή σε προηγούμενες ζωές· τελικά επιστρέφουν σε εσάς με τη μορφή ασθένειας ή συμφοράς.



Μεγάλοι Δάσκαλοι μάς δίδαξαν ότι μπορούμε να εξαλείψουμε τέτοια παρελθόντα σφάλματα ζώντας μια θυσιαστική ζωή, μια ζωή αγάπης και μια ζωή ανιδιοτελούς υπηρεσίας και αβλάβειας. Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι μια ζωή που τη ζει κανείς εις βάρος των άλλων θα τους φέρει έναν βαρύ φόρο και θα καθυστερήσει την εξέλιξή τους. Η ολική θεραπεία δεν μπορεί να επιτευχθεί προσπαθώντας να σβήσει τις μνήμες των παρελθόντων γεγονότων ή των παρελθόντων σφαλμάτων, αλλά στην πραγματικότητα να τα ξεπληρώσει με πράξεις αγάπης, θυσίας και υπηρεσίας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
New Dimensions in Healing 


Όταν η Ψυχή θεραπεύει...


Όταν η Ψυχή θεραπεύει, η θεραπεία διαρκεί δέκα ή δεκαπέντε ενσαρκώσεις. Όταν το νοσοκομείο σάς θεραπεύει, η θεραπεία έχει σύντομη διάρκεια. Είναι η Ψυχή που πρέπει να σας θεραπεύσει. Η Ψυχή είναι αυτή η Θεϊκή Παρουσία μέσα σας, ο Αγγελιοφόρος του Θεού μέσα σας.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
New Dimensions in Healing 

elenastral + elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα