Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Η θεραπευτική εμπειρία του ανθρώπου που καταφέρνει να συνδέσει το πέος του με την καρδιά του αντιπροσωπεύει ένα εξελικτικό άλμα για την ανθρωπότητα.

 


Ο άνδρας στην πραγματικότητα, καταπιέζεται, για να ανακαλύψει το σώμα του πέρα από το πέος του. Ό, τι σχετίζεται με την αφή, τη στοργή, την απαλή και ευαίσθητη διέγερση θεωρείται μέρος του γυναικείου σύμπαντος και ''απαγορεύεται'' για τους άνδρες. Αυτό τον κάνει να δημιουργεί μια σχέση εξάρτησης με το πέος του.

Το πέος του, σε ασυνείδητο επίπεδο, γίνεται η μόνη πηγή σωματικής σύνδεσης με την ευχαρίστηση και έχει σαν αποτέλεσμα ο ανδρικός οργασμός να είναι περιορισμένος.
Η ταυτότητά του συνδέεται με το μοναδικό μέρος του σώματός του που του επιτρέπει να βιώσει όχι μόνο ευχαρίστηση αλλά και την δύναμη που αυτή περικλείει.
Ο οργασμός είναι μια ολοκληρωτική εμπειρία και συνδέεται με κάθε κύτταρο του σώματος
Αν ο άνδρας συνδέσει το πέος του με το υπόλοιπο σώμα θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει ότι η απόλαυση του θα ξεπερνά κατά πολύ την μέχρι τώρα ευχαρίστηση του και ότι υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο εκστατικό σύμπαν που δεν περιορίζεται σε ότι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια του.
Η θεραπευτική εμπειρία του ανθρώπου που καταφέρνει να συνδέσει το πέος του με την καρδιά του αντιπροσωπεύει ένα εξελικτικό άλμα για την ανθρωπότητα.
@hombresdetantra


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.