Όλη η ομιλία του Robert_F_Kennedy Jr στο Βερολίνο 28_8_20 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Όλη η ομιλία του Robert_F_Kennedy Jr στο Βερολίνο 28_8_20 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Ο πόνος είναι μία από τις μεγαλύτερες φοβίες του ανθρώπου και αυτό είναι πολύ λογικό να συμβαίνει μιας και ο πόνος δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος από κανέναν πάνω στη γη. Όσο κι αν λέμε πως εμείς αντέχουμε στον πόνο όταν έρθει εκείνη η στιγμή όλοι λυγίζουμε σαν κλαράκια.
Ζούμε στον αφρό. Κυριολεκτικά.
Ζούμε στην επιφάνεια, βλέπουμε την επιφάνεια, σχετιζόμαστε με την επιφάνεια και μας ενδιαφέρει μόνο η επιφάνεια.
Μιλάω, κυρίως, για τη σχέση με το σώμα μας.
Τείνουμε να αγνοούμε τη φυσιολογία μας και το τι πληροφορίες μας δίνει -πέρα από το προφανές καμπανάκι κινδύνου, τον πόνο.
Τις φθορές που προκάλεσε η πυρκαγιά στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο χθες το βράδυ αποτυπώνουν φωτογραφίες. Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού οι περιοχές που επλήγησαν εντός του αρχαιολογικού χώρου είναι
Όλο και περισσότερες μελέτες περιγράφουν την ευρεία νευρολογική σημειολογία που σχετίζεται με κορωνοϊό. Με άρθρο τους στο επιστημονικό περιοδικό The Lancet Neurology 19(9);P713-715 (COVID-19 related stroke in young individuals) οι J.T. Fifi και J. Mocoo σχολιάζουν ειδικά την εμφάνιση οξέων εγκεφαλικών συμβαμάτων σε νέους ασθενείς με λοίμωξη COVID-19.
Γεια σου Πιτσιρίκο,
γέλασα σήμερα με τα διαφημιστικά φυλλάδια και την εφημερίδα και είπα να στο στείλω για να ευθυμήσετε και εσείς.
Όπως έλεγες και εσύ από τα μαρτυρικά ρεπορτάζ του Αιγαίου, ο έρωτας πάντα νικά. Έτσι και εδώ στο Βερολίνο, ο έρωτας νικά σε όλες τις ηλικίες. Δεν είναι μόνο οι νέοι που χαμουρεύονται στα κλαμπ του Βερολίνου εν μέσω πανδημίας, αλλά και οι ηλικιωμένοι.
Όπως διάβαζα σήμερα την εφημερίδα, έπεσε το μάτι μου στις αγγελίες αναζήτησης συντρόφων και είδα όχι μία, αλλά δύο 80χρονες γυναίκες να ψάχνουν για συντροφιά.
Η Χάιντι λοιπόν, είναι μια συμπαθητική χήρα 80 χρονών, μικρόσωμη, αδύνατη, που αγαπά την τέχνη, την μουσική και τα ταξίδια στις γύρω περιοχές και ψάχνει έναν -επιχειρηματικό συνεργάτη- για τον ελεύθερό της χρόνο!
Τι άλλο να πει κανείς για την Χάιντι; Τα είπε όλα μόνη της. Εκεί που όλος ο κόσμος τρελαίνεται και πάει κατά διαόλου, η Χάιντι με τα 80 χρόνια εμπειρίας της ψάχνει το μόνο πράγμα που αξίζει. Την συντροφιά ενός ανθρώπου, την αγάπη και την παρέα μέχρι το τέλος του ταξιδιού της σε αυτό τον κόσμο.
Ούτε ο μακαρίτης θα θιχτεί, ούτε τα παιδιά της, ούτε τα εγγόνια της. Και αν θιχτούν, στα παλιά της τα παπούτσια. Γιατί για την Χάιντι το μόνο που έχει σημασία είναι να περάσει καλά τα τελευταία χρόνια της ζωής της και όχι τα κοινωνικά ταμπού ή τα θέλω των άλλων.
Φυσικά, στην Ελλάδα η Χάιντι θα ήταν μια πουτάvα. Αλλά εδώ, όμως, η Χάιντι είναι ένας γλυκός άνθρωπος που έχει δικαίωμα ακόμα και στον έρωτα της τελευταίας στιγμής.
-- Αγνωστες πτυχές και πρώτη Γεωμυθολογική προσέγγιση των εκστρατειών του --
Τα «εμβόλια» γενετικού υλικού (DNA και RNA) για την COVID-19 είναι η αιχμή του δόρατος για την είσοδο σε μια «νέα εποχή» γενετικά τροποποιημένων «εμβολίων» υψηλού κινδύνου και σηματοδοτούν το πέρασμα από τον εφιάλτη των Γενετικά Μεταλλαγμένων Τροφίμων στην κόλαση των Γενετικά Μεταλλαγμένων Ανθρώπων που είναι πλέον μια εν διαμορφώσει πραγματικότητα.
Οι διάφορες ανατριχιαστικές εκφάνσεις της ναζιστικής «Επιχείρησης Aktion T-4 και της Τελικής Λύσης (με τη μορφή του ασύλληπτου εφιάλτη του Ολοκαυτώματος), που είχαν ως στόχο την παρανοϊκή επιδίωξη της «κάθαρσης και της βελτίωσης της Άριας φυλής», μέσω της εξόντωσης των «ζωών που ήταν ανάξιες να βιωθούν», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν υπό την υψηλή εποπτεία του Αδόλφου Χίτλερ και της «αυλής των τεράτων του», ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ με την «Επιχείρηση Κορωναϊός», μια πολυεπίπεδη εκστρατεία στρατιωτικού τύπου, με στόχο τη γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου είδους, την επιβολή μιας καθολικής συμμόρφωσης και τη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, υπό την υψηλή εποπτεία του Bill Gates και της δικής του «αυλής των τεράτων».
Το Μυστήριο της Βάπτισης είναι ένα από τα 7 μυστήρια του Χριστιανισμού.
του Alexander Khramchikhin ,
Deputy Director of the Institute for Political and Military Analysis
Μετάφραση Χωριανόπουλος Άγγελος
Στην διένεξη της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδας για, η οποία σχετίζεται με την διαχείριση των ενεργειακών πόρων, μία νατοϊκή χώρα όπως η Γαλλία φαίνεται να εμπλέκεται ενεργά στο πλευρό της Ελλάδας. Η χώρα αυτή είναι μια πυρηνική δύναμη και μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ωστόσο, είναι σαφές ότι το πυρηνικό δυναμικό αυτής της χώρας είναι άνευ σημασίας και δεν θα χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση. Αλλά οι συνήθεις δυνατότητες των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων έχουν, κατά συνέπεια, ακόμη και ανοιχτά αποδειχθεί.
Σε περίπτωση στρατιωτικής αντιπαράθεσης μόνο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, η Τουρκία φαίνεται να έχει το εξοπλιστικό πλεονέκτημα έναντι της Ελλάδας, η οποία (μετά τα γεγονότα με τα Τουρκικά υποβρύχια) δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη επιχειρησιακή κατάσταση. Η παρέμβαση της Γαλλίας αλλάζει ριζικά την κατάσταση.
Οι γαλλικές επίγειες δυνάμεις έχουν τη μικρότερη επιρροή σε αυτή την κατάσταση. Όσον αφορά τον αριθμό των αρμάτων μάχης και των συστημάτων πυροβολικού, είναι πολύ πιο αδύναμα από τα ελληνικά και τα τουρκικά. Η επίγεια στρατιωτική αεράμυνα είναι απολύτως ασήμαντη. Αποτελείται μόνο από Mistral MANPADS. Υπάρχουν ακόμα μερικά SAMR / T και Krotal συστήματα αεράμυνας, αλλά είναι μέρος της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΞΕΩΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ
Στις περισσότερες περιπτώσεις, το έμφραγμα του μυοκαρδίου προκαλείται από μία διάσπαση στο αγγειακό ενδοθήλιο, που σχετίζεται με μια ασταθή αρτηριοσκληρωτική πλάκα που διεγείρει το σχηματισμό ενός ενδοκοιλιακού θρόμβου, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα την απόφραξη ροής αίματος στεφανιαίας αρτηρίας. Εάν μια τέτοια απόφραξη επιμείνει για περισσότερο από 20 λεπτά, θα εμφανιστούν ανεπανόρθωτες βλάβες στο κύτταρο του μυοκαρδίου και κυτταρικός θάνατος.
Α.4.1 Εισαγωγή / Γενικά Στοιχεία
Οποιοσδήποτε τύπος μαζικής καταστροφής, ή συμβάματος, ή περιστατικού, με πολλαπλές απώλειες υγείας, πλήξει μία κοινότητα είναι πολύ πιθανό ότι θα επηρεάσει και τον παιδιατρικό πληθυσμό που εντάσσεται στην κοινότητα αυτή (Lyle et al. 2009).
Προκειμένου να τεκμηριωθεί επιστημονικά η διαπίστωση αυτή καθίσταται αναγκαία η καταγραφή γεγονότων σαν αυτά που αναφέρθηκαν. Απαραίτητη προϋπόθεση σε μία τέτοιου είδους προσπάθεια είναι η καταχώρηση στοιχείων αναφορικά και με την ηλικία των θυμάτων. Πρέπει ωστόσο να είναι σαφές ότι παράλληλα, πληθώρα λοιπών προαποφασισμένων στοιχείων πρέπει να καταγράφεται ώστε να καταστεί δυνατή η αξιοποίησή τους.
Περίπου το 27% του παγκόσμιου πληθυσμού ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 0-14 έτη. Σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη τα ποσοστά αυτά κυμαίνονται στο 20% και 15,5% αντίστοιχα (U.N Demographic and Social Statistics 2011).