Αν βάλεις τα φρούτα και τα λαχανικά στο φούρνο μικροκυμάτων, χάνεται η θρεπτική τους αξία;
Ναι, το μαγείρεμα λαχανικών, όπως το σπανάκι, μειώνει τις βιταμίνες Β που περιέχουν.
Σε ό,τι αφορά, ωστόσο, στις ντομάτες, αυτή η διαδικασία βοηθά το σώμα σου να απορροφήσει το β-καροτένιο.
Βέβαια, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες.
Φρόντισε
να καταναλώνεις φρούτα και λαχανικά σε κάθε παραλλαγή (ωμά, ψημένα, σοταρισμένα στα μικροκύματα ή τον ατμό).
Όσο δεν τα ψήνεις μέχρι να μαυρίσουν, θα ωφελείσαι από τις ευεργετικές ιδιότητές τους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.