Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

Σταμάτα πια να κλαις με μαύρο δάκρυ κάθε φορά που καθαρίζεις κρεμμύδια.


Για να αποφύγεις τους ερεθισμούς, χρειάζεσαι κάτι που να προστατεύει τα μάτια σου από τις θειούχες ενώσεις, που απελευθερώνονται όταν το κρεμμύδι κόβεται σε φέτες. 

Προσπάθησε να τις περιορίσεις βάζοντας από πριν τα κρεμμύδια στο ψυγείο. 

Αυτό θα επιβραδύνει τις χημικές αντιδράσεις που προκαλούν την απελευθέρωση των αναθυμιάσεων. 

Επίσης,
μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν ανεμιστήρα, ο οποίος θα απομακρύνει τις βαριές οσμές πριν φτάσουν στα μάτια σου ή να κόψεις τα κρεμμύδια μέσα σε ένα μπολ με νερό. 

Τέλος, δεν είναι κακή ιδέα να πειραματιστείς με διαφορετικές ποικιλίες κρεμμυδιού. 

Τα πιο γλυκά κρεμμύδια δεν έχουν έντονη επίδραση στα μάτια, καθώς απελευθερώνουν λιγότερο έντονη μυρωδιά και σου επιτρέπουν να μαγειρέψεις χωρίς χαρτομάντιλα.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.