Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ο χυμός που αποτρέπει τους θρόμβους στο αίμα και μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου!

Ο χυμός ακτινίδιου είναι κάτι που δεν πρέπει να παραλείπετε από την καθημερινή διατροφή σας.
Είναι πλούσιος σε υγιεινά θρεπτικά συστατικά που μπορούν να ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό το σώμα σας.

ακτινίδιο-φυσικά-θεραπεία-για-πολλά-ασθένειες-Επιλεγμένα1
Είναι ένα ιδανικό όπλο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη χοληδόχο κύστη και την άμμο στα νεφρά.
Αυτός ο χυμός θα σας εφοδιάσει με μια μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών και καλίου τα οποία μπορούν να σας προφυλάξουν από καρδιακές επιπλοκές.
Εδώ είναι μια ματιά στα σημαντικά οφέλη από τα ακτινίδια, καθώς και το πώς να προετοιμάσετε το σιρόπι ακτινίδιου.
Ο χυμός ακτινίδιου δρα στο ανθρώπινο σώμα με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Καθαρίζει τα νεφρά και τη χοληδόχο κύστη από άμμο και πέτρες
  • Αποτρέπει τις καρδιαγγειακές παθήσεις
  • Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου
  • Εμποδίζει την πήξη του αίματος
  • Επαναφέρει το σώμα
  • Διαφυλάσσει τη ζωτικότητα των κυττάρων
  • Προωθεί την καλή όραση και αποτρέπει τις ασθένειες των ματιών, όπως ο καταρράκτης, η επιπεφυκίτιδα και η νόσος του εκκολπώματος
  • Προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών
  • Ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Αποτοξινώνει τον οργανισμό
  • Αποτρέπει τον σχηματισμό των λιπαρών καταθέσεων
  • θεραπεύει την κυτταρίτιδα
  • Ανακουφίζει τα συμπτώματα των διαφόρων αναπνευστικών ασθενειών, όπως της βρογχίτιδας και του χρόνιου βήχα, τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.
  • Βελτιώνει την μνήμη
  • Συμβάλλει στην υγεία του δέρματος

Είναι σκόπιμο να μην υπερβαίνετε τα 2 φλιτζάνια αραιωμένου χυμού ακτινίδιου σε μια ημέρα, καθώς μπορεί να προκαλέσει αλλεργία.
Συνταγές για χυμό ακτινίδιου
Συστατικά:
  • 1.5 κιλό νωπό ακτινίδιο
  • 1-2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1,5 λίτρα νερού
Κατεύθυνση:
Αφού ξεφλουδίσετε το ακτινίδιο, το ψιλοκόβετε και το βάζετε στο μπλέντερ.
Στη συνέχεια, το στραγγίζετε μέσα από ένα πυκνό σουρωτήρι. Αυτό θα σας δώσει περισσότερο χυμό.
Στη συνέχεια, βράζετε το νερό και το αφήνετε να κρυώσει.
Προσθέτετε το δροσερό νερό και το μέλι στον στραγγισμένο χυμό ακτινίδιου. Ανακατεύετε για περίπου 20 λεπτά έως ότου το μέλι να διαλυθεί πλήρως. Βάζετε το χυμό σας σε καθαρά γυάλινα μπουκάλια και τον διατηρήτε στο ψυγείο.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε αραιώσει το χυμό πριν από την κατανάλωση.
Ο χυμός ακτινίδιου είναι πλούσιος σε βιταμίνες A, C, E, και συμπλέγματος Β, καθώς και σε ασβέστιο, σελήνιο, φώσφορο, σίδηρο, καροτενοειδή, χλωροφύλλη, φλαβονοειδή, λουτεΐνη, και υδατάνθρακες. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικός για χρήση σε διατροφή βρεφών, καθώς και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.