Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΜΑΥΡΟ VS ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ


Και τα δύο είναι ευεργετικά για τον οργανισμό. Ποιό είναι όμως το καλύτερο;
«Παρόλο που και οι δύο τύποι περιέχουν πολλές βιταμίνες και μέταλλα, το μαύρο ρύζι περιέχει ανθοκυανίνες, δηλαδή αντιοξειδωτικά που μπορούν να περιορίσουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και διαφόρων τύπων καρκίνου» υποστηρίζει ο Zhimin Xu, αναπληρωτής καθηγητής επιστήμης τροφίμων στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας. 
Μια άλλη σημαντική διαφορά είναι ότι
το μαύρο ρύζι έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε αρσενικό, τοξίνη που εντοπίζεται σε ανησυχητικές τιμές στο καστανό. 
Αν θες να περιορίσεις τον κίνδυνο του αρσενικού, ξέπλυνε καλά το ρύζι με νερό κι άσε το να βράσει με αναλογία νερού-ρυζιού 6:1. 
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσεις τα επίπεδα του αρσενικού, σύμφωνα με Αγγλους ερευνητές.
Αναδημοσίευση από menshealth
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.