Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Πως να θεραπεύσετε την Λεύκη με Παστινάκια



Παστινάκια (Ελαφόβοσκο το Ήμερο)

Μια κουταλιά της σούπας τριμμένα φύλλα ή μισό κουταλάκι γλυκού σπόροι κοπανισμένοι, βράζουν για δέκα λεπτά σε 2 ποτήρια νερό και το αφήνουμε μέσα για δυο ώρες.


Πίνουμε απ' αυτό ένα κρασοπότηρο 3 φορές την ημέρα προ του φαγητού επί ένα τρίμηνο.

Ελαφόβοσκο το Ήμερο


175080-1



Φυτό με τρυφερούς βλαστούς, που λέγεται επίσης και «παστινάκι» και ανήκει στο είδος "Pastinaca sativa".
Είναι χειμερινό λαχανικό, με σχήμα παρόμοιο με του καρότου και χρώμα μπεζ.
Η γεύση του είναι πολύ ιδιαίτερη και γλυκιά (ειδικά όταν είναι ώριμο και μαγειρεμένο) και έχει βουτυρώδη υφή στο στόμα.  Οι βλαστοί τρώγονται ως σαλάτα και η γογγυλώδης ρίζα του μαγειρευτή, συνήθως σε σούπα ή σε πουρέ. Σερβίρεται επίσης και ψητό. 
Επιλέξτε μικρά ή μεσαίου μεγέθους λαχανικά του είδους και αποφύγετε τα μεγάλα.
Πλένεται και καθαρίζεται όπως ένα καρότο.  Μαυρίζει εύκολα μόλις έρθει σε επαφή με τον αέρα, οπότε μαγειρέψτε το σύντομα, αλλιώς φροντίστε να το διατηρήσετε για λίγο σε νερό με χυμό λεμονιού.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.