Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι για να δώσετε λάμψη στα μαλλιά σας...και όχι μόνο!

Το λεμόνι ανήκει στην ομάδα των εσπεριδοειδών, μαζί με το πορτοκάλι, το μανταρίνι, το γκρέιπ φρουτ και άλλα. Είναι  φθηνό, διαθέσιμο και πολλαπλών χρήσεων. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν πρόκειται για την υγεία σας.
Αυτό το κίτρινο φρούτο περιέχει όχι μόνο βιταμίνη C, αλλά και άλλες βιταμίνες (βιταμίνη Β ριβοφλαβίνη), και μέταλλα, όπως κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο. Η σύνθεση του λεμονιού περιλαμβάνει πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.
πώς-να-χρήση-λεμόνι-to-ελαφρύνει-σας-τα μαλλιά
Η φλούδα του λεμονιού είναι πολύ χρήσιμη, επειδή είναι πλούσια σε βιταμίνη Ρ. 
Η φλούδα λεμονιού περιέχει αιθέρια έλαια που είναι χρήσιμα για: την ομαλοποίηση της πίεσης του αίματος, τη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης, την πρόληψη της αθηροσκλήρωσης, της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος, του πονοκέφαλο, της ναυτίας, της κόπωσης, της βελτίωσης της μνήμης και της συγκέντρωσης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεμόνι για τα μαλλιά σας. Αν είστε ξανθιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεμόνι για να δώσετε λάμψη στα μαλλιά σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώστε χυμό μισού λεμονιού στα μαλλιά σας και καθίστε για μια ώρα στον ήλιο. Αφού πλύνετε τα μαλλιά σας θα φανούν καθαρότερα, φρέσκα και φωτεινά.
Μερικά από τα πλεονεκτήματα των λεμονιών:
  • Όταν έχετε πονοκέφαλο, στύψτε λεμόνι στον καφέ σας.
  • Χρησιμοποιήστε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού για τα τσιμπήματα της μέλισσας για να ανακουφιστείτε από τον πόνο.
  • Το λεμόνι σταματάει την αιμορραγία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό αντισηπτικό για τις πληγές σας.
  • Το λεμόνι αναμεμιγμένο με ελαιόλαδο βοηθά στην μάχη κατά της χολολιθίασης.
  • Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η τακτική κατανάλωση φρέσκου λεμονιού μπορεί να είναι χρήσιμη εναντίον των πετρών στα νεφρά.
  • Το λεμόνι βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής. Αν έχετε λιπαρό δέρμα, βουρτσίζετε το πρόσωπό σας με χυμό λεμονιού δύο φορές την ημέρα. Το αφήνετε για 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.