Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΤΟ ΝΗΡΟΝ ΥΔΩΡ-ΝΕΑΡΟΝ ΥΔΩΡ- ΝΕ(Α)ΡΟ ΝΕΡΟ



ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΥΔΑΤΟΣ;


Το μυστικό στο ύδωρ είναι η κίνηση. Η Φύση χρησιμοποιεί καταλλήλως εκείνο τον μηχανισμό και τον τύπο κίνησης του ύδατος γιανα ανοικοδομεί και να αναζωογονεί τα συστατικά της Σήμερα η τεχνολογία  χρησιμοποιεί μονάχα την κίνηση τηςαποσύνθεσης, όμως έτσι μεταμορφώνεται σε νεκρή τεχνολογία. Η επικρατούσατεχνολογία χρησιμοποιεί αυτές τις λανθασμένες μορφές κίνησης. Οι μηχανές μαςκαι οι μέθοδοι μας…διοχετεύουν τα στοιχεία της Φύσης, όπως τον αέρα, το νερόκαι τα άλλα υγρά αέρια, σε έναν τύπο κίνησης που η Φύση τον χρησιμοποιεί μονάχαγια να αποσυνθέτει και να διαλύει την ύλη. Μια καταστροφική τεχνολογία τελικά…μολύνειμε τον έναν ή τον άλλο τρόπο…όλο και πιο επικίνδυνα το φυσικό μας περιβάλλον.
Αν όμως εμείς οι άνθρωποι χρησιμοποιήσουμε την αναζωογονητική αρχή τηςΦύσης…δηλαδή την «κυκλωτική σπειροειδή κίνηση»…τότε θα διακρίνουμε την εσωτερικήθεραπευτική δύναμη του ύδατος, όπου το ύδωρ γίνεται πιο χρηστικό και χρήσιμο…όταντελικά μπορούμε να το διοχετεύουμε  κατάτην διάρκεια της νύχτας μέσα από τα αρδευτικά κανάλια, ώστε να μπορέσει να μας δώσειπολύ μεγαλύτερη σοδειά από τα γειτονικά χωράφια που αρδεύονται διαφορετικά.

Εάν π.χ. πάμε σ’ ένα βουνό και παρατηρήσουμε προσεχτικά  το νερό που τρέχει από μια βουνίσια πηγή, θαδιαπιστώσουμε ότι βρίσκεται στην μεγαλύτερη πυκνότητα του….δηλαδή…στο « σημείοομαλότητας» του,  ακριβώς στους +4  C, που είναι φυσικά και η υψηλότερη ποιότητατου. Τυχαίο είναι  που τα ψάρια…όπωςείναι οι σολομοί και οι πέστροφες που πηγαίνουν πάντοτε προς αυτές τις πηγές,όπου υπάρχει πιο πλούσια και πιο ωραία βλάστηση;
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το ύδωρ ανταποκρίνεται πάντοτε στη σκιά και μέσαστο δάσος. Οι περισσότεροι ίσως νομίζουν ότι το νερό κυλά με φυσικές ροές…όμωςυπάρχει μια τέτοια ροή νερού που σχηματίζεται από περιστροφικές καμπύλες και συνάμασχηματίζονται σκιερές όχθες που είναι συνήθως σκεπασμένες με διάφορα δέντρα καιθάμνους…κι αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Προσέξτε…το νερό τελικά θέλει να κυλάει μ’ αυτόν τον τρόπο, διότι έτσι φτιάχνει αυτές τις σκιερές όχθες για ναπροστατεύεται από το άμεσο φως του ήλιου…! Δηλαδή…η χαμηλή θερμοκρασία και ηφυσική ροή του ύδατος είναι οι καταστάσεις….που είναι απαραίτητες για το εάν τούδωρ διατηρήσει τις δυνάμεις του. Εάν δείτε και παρατηρήσετε πιο προσεχτικά  την ροή του ύδατος….θα διαπιστώσετε μια παράξενησυμπεριφορά περιστροφών μέσα στο νερό που έρχεται από τις πηγές. Έτσιπαρατηρούμε π.χ. ότι η μεγάλη πέστροφα στέκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο, τελείωςακίνητη, για όση ώρα το επιθυμεί, ακόμη και στο πιο δυνατό αντίθετο ρεύμα. Αντρόμαζε, μπορούσε να εκσφενδονιστεί με απίστευτη ταχύτητα ενάντια στο ρεύμα,αντί να αφεθεί στο ρεύμα για να παρασυρθεί στη ροή του….που άλλωστε θα ήταν καιτο πιο φυσικό. Τελικά όμως γιατί να συμβαίνει αυτό το φαινόμενο;
Ξέρουμε ότι ένα βουνίσιο ρυάκι είναι πιο ψυχρό…όταν είναι ακριβώς κοντά στηνπηγή του και γίνεται όλο και πιο θερμό…όσο απομακρύνεται μακριά του. Δηλαδή μεαπλά λόγια…η θερμοκρασία του ύδατος έχει άμεση σχέση με την συμπεριφορά της όποιας…πέστροφας…ηοποία πλέει κάτω από την κωνική δίνη του ύδατος…χορεύοντας με μια άγριαπεριστροφική κίνηση και πετάγεται έξω από αυτήν την περιστροφή και επιπλέειακίνητη προς τα επάνω. Όταν λοιπόν φτάνει πλέον στο χείλος του καταρράκτη, μεένα απότομο τίναγμα της ουράς της χάνεται…αντίθετα στο ρεύμα…όλο και πιο πέρα.Τι συμβαίνει τελικά στην πέστροφα;
Μήπως τελικά…η φυσική ροή νερού επιτρέπει τη φυσική κίνηση και δημιουργεί τηνκατάλληλη ενέργεια που ρέει στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν του νερού; Μήπωςτην ενέργεια αυτή την χρησιμοποιεί η πέστροφα;

Αν παρατηρήσει κάποιος σ’ ένα σχηματισμένοκαταρράκτη, μπορεί να διαπιστώσει και να δει αυτή τη ροή…αυτής της ενέργειας….σανένα κανάλι από φως μέσα στη ροή του νερού. Έτσι στην προκειμένη περίπτωση η πέστροφαψάχνει αυτή την ενεργειακή ροή και αφήνει πίσω της να την παρασύρει προς τα επάνω…σανμια ανάποδη ρουφήχτρα. Είναι σαν το νερόφιδο…που μπορεί και κινείται στο νερό…χωρίςνα έχει πτερύγια, σχηματίζοντας μια σειρά από σπειροειδείς περιτυλίξεις. Αυτόςο μοναδικός τύπος κίνησης…που μπορεί και υπερνικά τη δύναμη της βαρύτητας…μήπωςτελικά είναι ένα είδος κίνησης…που ακόμα δεν ξέρουμε και δεν έχουμε μελετήσειεπακριβώς …έως σήμερα; Τελικά το ύδωρ είναι εκτεθειμένο στις ακτίνες του ήλιου…και απλά «κοιμάται», αλλά ειδικά τη νύχτα…και ειδικά στο φως του φεγγαριού…είναιφρέσκο και ζωντανό.
Εμείς οι άνθρωποι στον πλανήτηΓΗ….έως τώρα…προσπαθήσαμε αρκετά να κατανοήσουμε, αλλά και να αντιγράψουμε τη «μάνα»Φύση…..μιας και η ίδια η Φύση είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος μας.
Η διαφορά είναι ότι το νερό δενείναι απλά υδρογόνο και οξυγόνο, αλλά είναι τελικά ένας ζωντανός οργανισμός πουαπαιτεί εκ μέρους μας απόλυτα  σεβασμό.Το ότι το ύδωρ έχει μνήμη….αυτό πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα και ναπροσέξουμε τα δάση μας…ώστε να μην καίγονται και υλοτομούνται απερίσκεπτα…καθώςαλλάζει το νερό των ποταμών, η ζωή των ζώων και των φυτών και όλο γενικά τοοικοσύστημα.
Όταν το ύδωρ χάνει τις ιδιότητεςτου…τότε εκτρέπεται με αφύσικο τρόπο από τη φυσική του ροή ή ακόμη αν θέλετε…ταδιάφορα φράγματα που χρησιμοποιούνται για τέτοιους σκοπούς δεν είναι ειδικάσχεδιασμένα…από « φιλικά» προς το νερό υλικά…δηλαδή…όπως το ξύλο και η πέτρα…καιτότες διαπιστώνουμε πλέον…ότι υπάρχουν αλλαγές στη Φύση μας…που επηρεάζουνέμμεσα ή άμεσα το περιβάλλον.
Η φυσική κυκλοφορία του ύδατος…μας δείχνει τον τρόπο στο φυσικό τοπίο και η οποιαδήποτεαλλαγή της ροής του ύδατος επηρεάζει άμεσα την ποιότητα και την υγεία του νερούμας. Η στροβιλοειδείς ελισσόμενη κίνηση του ύδατος έχει σημαντικές επιδράσειςστο «μεταβολισμό» του. Έτσι οι « αρνητικές» και οι « θετικές» αλλαγές στηθερμοκρασία του ύδατος είναι πολύ σημαντικές για το ίδιο το νερό.
Οι «θετικές» επιτυγχάνονται όταντο νερό πλησιάζει τους +4 βαθμούς Κελσίου…όπου σ’ αυτή τη θερμοκρασία, η «φυγόκεντροςκυκλωτική σπειροειδής κίνηση» του νερού αυξάνεται. Έτσι  δημιουργείται ένα υγιές και ζωντανό συνεχώςνέο(νεαρό) ύδωρ που ονομάζεται «γαλάκτωση»…δηλαδή…όταν το οξυγόνο δεσμεύεται μετο υδρογόνο.
Στις δε «αρνητικές»θερμοκρασίες…πάνω από τους +4 βαθμούς Κελσίου…υπάρχει μειωμένη ενέργεια καιμειωμένη βιολογική ποιότητα. Το υδρογόνο τελικά δεσμεύεται από το οξυγόνο κιαυτό οδηγεί στην αργή αποσύνθεση του νερού, χάνει τη ζωογόνο δύναμη του καιαυτή η κατάσταση ενθαρρύνει τα παθογόνα βακτήρια.

Οι Πρόγονοί μας…το πόσιμο νερό το διοχέτευαν μέσα από ξύλινους σωλήνες κατά μήκοςτων φυσικών καναλιών από πέτρα. Αργότερα… οι πόλεις μεγάλωναν και οι ανάγκεςγια νερό αυξάνονταν περισσότερο και έγινε η ατυχής επιλογή…να διοχετευθείπόσιμο νερό…σε μεταλλικά κανάλια. Φυσικά υπάρχουν αρχαίες υδροκατασκευές πολύμεγάλου ενδιαφέροντος, όπου τα υπόγεια αρδευτικά κανάλια κατασκευάστηκαν π.χ. στοανατολικό Τουρκεστάν και ήταν λειτουργικά ακόμη και μέχρι το 1700 και τααπομεινάρια τους μελετήθηκαν από τον θρυλικό εξερευνητή τον «Σβεν Χέντιν». Τονερό λοιπόν…έτρεχε σε μεγάλο βάθος σ’ αυτά τα κανάλια και έρεε στο σκοτάδιμέχρι τις περιοχές που έπρεπε να αρδευτούν. Η  μέθοδος αυτή της μεταφοράς του νερού στοσκοτάδι και σε χαμηλές θερμοκρασίες ήταν και ο κύριος λόγος για τη γονιμότητατου εδάφους που ήταν το χαρακτηριστικό των οάσεων του ανατολικού Τουρκεστάν. Οιδιάφορες ιστορικές παρατηρήσεις…μας έδειξαν…ότι οι άνθρωποι του παλιού καιρούείχαν μεγαλύτερη κατανόηση για τον αληθινό χαρακτήρα του νερού, από ότι οισύγχρονοι άνθρωποι. Εμείς σήμερα έχουμε ασέβεια στη Φύση και στα ζώα και με μιαμεγάλη αλαζονεία….η οποία είναι ύβρις.
Τελικά τα όποια τοιχώματα των σωλήνων του πόσιμου νερού…παίζουν έναν πολύ σημαντικόρόλο και πρέπει να είναι έτσι φτιαγμένα….ώστε να ενθαρρύνουν τη ροή του νερού…όπωςακριβώς συμβαίνει και στην Φύση. Δηλαδή…ο σωλήνας είναι ένας κακός αγωγός τηςθερμότητας…ενώ το υγιές ξύλο είναι  καλόςαγωγός. Το υγιές και σωστά χρησιμοποιημένο ξύλο είναι τόσο γερό στην πάροδο τουχρόνου…όσο ακριβώς και το σίδερο. Επιπλέον, οι σωλήνες πρέπει να περνούν μέσααπό μαλακό αμμώδες έδαφος. Αν η υδρορροή διευθετηθεί με έναν φυσικά σωστότρόπο, με τη μορφή της διπλής περιστροφής, όπως ακριβώς συμβαίνει και στιςελεύθερες πηγές και τα ποτάμια…τότε το νερό που θα διοχετεύεται στα σπίτια μας,θα είναι δροσερό, φρέσκο, γεμάτο ενέργεια και θα περιέχει λιγοστά αέρια.Επίσης…τα παθογόνα βακτήρια θα εξαφανίζονται μέσα σε τέτοιους σωλήνες.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε…ότιτο ύδωρ πρέπει να αφήνεται και να ωριμάζει στο δικό του φυσικό περιβάλλον…που ανάμεσασε άλλα πράγματα…προϋποθέτει φυσικά ένα αναπτυγμένο δάσος, όπου περιέχει πολλώνειδών δέντρα. Η κάθε εκτροπή του νερού με αφύσικο τρόπο και κάθε καταστροφή τουδάσους θα πρέπει να σταματήσουν επιτέλους…πριν είναι πολύ αργά. Όλες οιυδρορροές, από τα μικρά ρυάκια μέχρι τους μεγάλους ποταμούς, πρέπει να έχουνόχθες με δέντρα και θάμνους για να τους παρέχουν φυσική σκιά. Οι υδροκατασκευέςθα πρέπει να είναι αρμονικές με τις ανάγκες του νερού και δεν πρέπει νααλλάζουν τις φυσικές μορφές της κίνησής του νερού. Οι σωλήνες του νερού…καιόλες οι άλλες μέθοδοι μεταφοράς νερού…θα πρέπει να είναι σχεδιασμένοι μετέτοιον τρόπο και από τέτοια υλικά, που να προωθούν τη διατήρηση και τηνανάπτυξη της ιδιαίτερης βιολογικής ποιότητας του νερού.
Στο τέλος βλέπω …θα μας «φάει» ητεχνολογία. Κάποτε λεγόταν ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ….και η λέξη με αναγραμματισμό…μετατράπηκεσε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ…! Τα συμπεράσματα δικά σας…!

Η κάθε μορφή κίνησης πουδημιουργείται, αναπτύσσεται, εξαγνίζει και μεγαλώνει καθώς η «υπερβολικήσπειροειδής κίνηση», που εξωτερικά είναι φυγόκεντρη…εσωτερικά όμως κινείταιπρος το κέντρο. Αυτήν λοιπόν την κίνηση τη συναντούμε μέσα στη Φύση, στιςσπείρες των νεφελωμάτων του διαστήματος, στην κίνηση του ηλιακού μαςσυστήματος, στον σχηματισμό του Γαλαξία, στη φυσική ροή του νερού, στηνκυκλοφορία του αίματος μας, στα ρεύματα του αέρα. Από την άλλη, η καταστροφικήκαι διαλυτική μορφή κίνησης στη Φύση έχει την αντίθετη φορά, από το κέντρο προςτα έξω, προς την περιφέρεια…σε ευθείες γραμμές. Τα στοιχεία  λοιπόν εξαναγκάζονται να κινηθούν έξω από τοκέντρο. Το μέσο πρώτα αδυνατίζει και έπειτα διαλύεται και καταστρέφεται. Έτσι ηπεριστροφική κίνηση προς τα μέσα, η υπερβολική σπειροειδής κίνηση, είναισυνώνυμη με την πτώση της θερμοκρασίας, τη συστολή, και τη συγκέντρωση. Η αντίστροφηκίνηση είναι συνώνυμη με την άνοδο της θερμοκρασίας, τη θερμότητα, τη διαστολή,την επέκταση, την έκρηξη.
Ολόκληρη λοιπόν η σύγχρονη τεχνολογία μας…βασίζεται στην ιδέα τηςκατάρρευσης, στο μέσο της θερμότητας, της ανάφλεξης, της έκρηξης, της προέκτασης.
Άρα τα ζημιογόνα και τα φτωχά αποτελέσματα της σύγχρονης τεχνολογίαςπροέρχονται από την αντίσταση της Φύσης στην επιθυμία του άπληστου ανθρώπου….γιακαταστροφή και αποσύνθεση. Τα προβλήματα των μεγάλων θερμοκρασιών, η αντίστασητου αέρα, το φράγμα του ήχου, είναι επιβεβαιώσεις ότι ο άνθρωπος βρίσκεται σ’ έναλάθος…«μονοπάτι». Η τεχνολογία αργά ή γρήγορα….μας οδηγεί στον βέβαιο θάνατο. Οπόλεμος σήμερα γίνεται για την ενέργεια και τους φυσικούς πόρους….όπου σπαταλούνταιαδιάκριτα κάρβουνο και πετρέλαιο, τα οποία έχουν σημαντικούς οικολογικούςρόλους από το να καίγονται σε ανόητες μηχανές, που καταστρέφουν τα υλικά καιπου δηλητηριάζουν και μολύνουν όλο μας το περιβάλλον. Η διάσπαση του ατόμου καιη ανάπτυξη της πυρηνικής ενέργειας μας οδηγεί προς στην απόλυτη καταστροφή.
Και θέλω να κάμω εδώ μία διαπίστωση….όχι για το ότι είναι Εβραίος ο Αϊνστάιν…..καιτον έχουν προωθήσει οι «μασόνοι»…αλλά οι θεωρίες του Αϊνστάιν για την απόκτησηενέργειας από τη διάσπαση του ατόμου είναι….μια προσβολή απέναντι στη Φύση. Μπορούμεσήμερα…να κάνουμε απλά…τη χρήση της ατομικής ενέργειας μέσω της βιοτεχνολογίαςτης σύντηξης…
Τελικά….θέλουμε την ενέργεια να είναι βιοηλεκτρική και καταστροφική για τοπεριβάλλον μας ή βιομαγνητική και αναζωογονητική για εμάς τους ίδιους.



ΥΔΩΡ
Υ=ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ
Δ=ΔΥΝΑΜΗΣ-ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ
Ω=ΩΟΕΙΔΗΣ
Ρ=ΡΟΗΣ

(Ε.Ι.)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.