Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Σαλάτα κατά της αναιμίας

Σαλάτα κατά της αναιμίας 


  • 1/2 κιλό βολβοί παντζαριών
  • 2 - 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. λάδι καρύδας ή λινέλαιο
  • 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ατμοβράστε τα παντζάρια για 20 - 30 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια ψιλοκόψτε τους βολβούς ή περάστε τα από ένα τρίφτη. 
  3. Αλέστε τις σκελίδες σκόρδου και προσθέστε τις στη σαλάτα παντζαριών.
  4. Σε ένα σέικερ, "χτυπήστε" αλύπητα για 1/2 λεπτό το λάδι μαζί με το λεμόνι.Έπειτα λούστε τη σαλάτα σας.
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και καθίστε με ηρεμία στο τραπέζι, να απολαύσετε μια σαλάτα που αυξάνει τα ερυθρά αιμοσφαίρια, τον αιματοκρίτη και τις αποθήκες σιδήρου. 

 spartacus

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.