Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΦΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ



Η Γαλαξιακή εποπτεία φαίνεται ότι αλλάζει δίνοντας τα Ηνία  σ' έναν άλλον αστερισμό  που είναι γνωστός από την αρχαία Ελλάδα ως Ιερός Ιχθύς.
Το Συμπαντικό  αυτό μυστήριο  υπάρχει προφητικά  κωδικοποιημένο  στο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου :  "Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις", 
όπου  εδώ περιγράφει ο ποιητής  την  συγκεκριμένη κβαντική  μετάβαση που ευνοεί την άνοδο του Ελληνισμού ..... 

Ο στίχος- κλειδί, λοιπόν,  του ποιήματος που  ανιχνεύτηκε και αναλύεται λεξαριθμικά παρακάτω είναι :
ΚΑΙ ΚΑΜΑΚΩΝΕΙ ΤΟ θΕΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ"

ΚΑΙ ΚΑΜΑΚΩΝΕΙ ΤΟ θΕΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ = ΟΙ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ θΑ ΚΟΡΥΦΩθΟΥΝ = 3337
ΤΙ ΕΣΤΙΝ ΟΙ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ θΑ ΚΟΡΥΦΩθΟΥΝ = ΔΕΛΦΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = 4212
(Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 4212 = 4 χ 1053 ,  εδώ να υπογραμμίσουμε ότι το γινόμενο αυτό  ΔΙΝΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΠΛΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ)
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ : 1053 = Η ΑΛΗθΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

Δελφίν (Λατινικά: Delphinus, συντομογραφία: Del) είναι αστερισμός που σημειώθηκε στην αρχαιότητα από τον Πτολεμαίο και είναι ένας από τους 88 επίσημους αστερισμούς που θέσπισε η Διεθνής Αστρονομική Ένωση. Βρίσκεται στο Βόρειο ημισφαίριο πλην όμως είναι αμφιφανής στην Ελλάδα.
Στην αρχαία Ελλάδα ήταν επίσης γνωστός ως Ιερός Ιχθύς και υπήρξε το ουράνιο έμβλημα της φιλανθρωπίας, τόσο από τις κλασικές ιστορίες για το πρωτότυπό του, όσο και για την αφοσίωση των δελφινιών γενικά στα παιδιά τους. Το ουράνιο αυτό δελφίνι παριστάνει το είδος κήτους Delphinus delphis, συνηθισμένο στον Ατλαντικό και στη Μεσόγειο.
Ο Καίσιος (Caesius) θεώρησε ότι ο Δελφίν ήταν ο "Λεβιάθαν" της Παλαιάς Διαθήκης  και,  εδώ υπάρχει σχέση μιας και,  αυτές οι αστρικές κινήσεις άρχισαν τον Αύγουστο του 2012.  Δείτε  πως  ο Ελληνικός Λόγος  το επιβεβαιώνει :

ΛΕΒΙΑθΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = 3812
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = 3812
Κάτι τελευταίο,  "ΛΕΒΙΑθΑΝ" είναι  μια σύνθετη  "εβραϊκή"  λέξη,  που προέρχεται εκ του λεβιάθ και θαννέμ = «σύνολο δρακόντων», σημαίνουσα θαλάσσιο τέρας.
Στην Αγία γραφή αναφέρεται ο Λεβιάθαν ως το  μέγιστο φοβερό τέρας. Ο Ιώβ το παρουσιάζει ως κροκόδειλο και ο Ησαΐας ως όφι, «σκοτεινό δράκοντα».
Κατά την Καββάλα, την από στόματος παραδοθείσαν μυστηριώδη Ιουδαϊκή διδασκαλία, ο Λεβιάθαν είναι ένα από τα πνεύματα των τεσσάρων σημείων του ορίζοντα και κυβερνά την Θάλασσα εις το κράτος του Βεελζεβούλ . Με το όνομα Βεελζεβούλ  εδώ εννοεί το πατέρα των θεών ΖΕΥΣ.

 "Ομάς Ιωκή"
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Τα διψασμένα ερωτήματα αναζητούν αγωνιωδώς τις απαντήσεις τους και είναι το κίνητρο που ωθεί ελάχιστους να το κουράσουν βασανιστικά, και μέσω αυτού του βασάνου πλάθονται οι εγκεφαλικές συνάψεις που μετουσιώνουν τους άρρητους λόγους σε ρητούς. Τους ιχθεις καμακώνει ο ηνίοχος της τετρκτιας ολοκληρωμένης σωφροσύνης... Έκαστος άφρον περι παντός ξοδεύεται ανέξοδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.