Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΙΟΣ

Mαρτυρίες αυτών που νίκησαν τον κορονοϊό στην Ελλάδα: Ύπουλος και ...

Όπως λοιπόν και κάθε άλλος ιός... έτσι ο νέος ιός... έχει χαμηλή δόνηση με κλειστή ηλεκτρομαγνητική δομή κυκλώματος... με μία συχνότητα συντονισμού.... περίπου 5,5-14,5 Hz. Στα πιο υψηλά εύρη συχνοτήτων... δεν είναι ενεργός και από το εύρος των 25,5 Hz και άνω... ο ιός πεθαίνει.
Έτσι για έναν άτομο που ζει σε υψηλές συχνότητες... δηλαδή ας πούμε στην Υπερσυνειδητότητα (Πνεύμα), ο ιός δεν είναι πιο επικίνδυνος... από οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις, επειδή το σώμα ενός υγιούς Ανθρώπου που «δονείται» στα πιο υψηλά εύρη συχνοτήτων, μόνο περιστασιακά και για διάφορους λόγους, πέφτει σε χαμηλότερες συχνότητες. Τέτοιοι λόγοι μπορεί να είναι διάφορες διαταραχές... στην ενεργειακή ισορροπία, π.χ. σωματική κούραση, συναισθηματική εξάντληση, υποθερμία, χρόνιες ασθένειες, υπερένταση κλπ.
Από τη φύση του ο ιός... δεν είναι ανθεκτικός... εκτός του σώματος, επειδή η μέση συχνότητα συντονισμού... στο σύνολο της Γαίας... είναι πλέον 150 Hz (και όχι 27,5 Hz... όπως εσκεμμένα αναφέρουν πηγές) και συνεπώς θα ήταν καταστροφική για τον ιό... ωστόσο υπάρχουν μέρη... όπου αυτή η συχνότητα μειώνεται... όπως για παράδειγμα οι γεωπαθητικές ζώνες (στις ζώνες αυτές... παρατηρούνται ασυνήθιστες τιμές / ανωμαλίες του μαγνητικού πεδίου) είτε φυσικές, είτε τεχνητές, νοσοκομεία, φυλακές, υπόγειες γραμμές ηλεκτροδότησης και δημόσια ηλεκτροκίνητα οχήματα, εμπορικά κέντρα, γραφεία, μπαρ κλπ.... όπου οι δονήσεις πέφτουν... κάτω από τα 20 Hz.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ... Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ:

Ιοί και υπερπληθυσμός


Νικόδημος

1. Ασφαλώς πολλοί διαβάσατε το «Πρότυπο ανάπτυξης, πληθυσμός και ιοί» της Σώτης Τριανταφύλλου το οποίο αναδημοσιεύσαμε στο ιστολόγιό μας.

Είναι ένα μίγμα καλών ιδεών και πολυμασημένων κακών αντιλήψεων. Αν μάλιστα κάνετε τον μικρό κόπο να το ξανακοιτάξετε θα δείτε ένα εξαιρετικό σχόλιο από τον συνεργάτη μας Πύλαρο και μια δική μου ανταπόκριση στο σχόλιο.

Πολλά από αυτά που γράφει η Σώτη Τριανταφύλλου μένουν μετέωρα και αμφισβητήσιμα. Πολύ ορθά γράφει για «γενικευμένη εθελοτυφλία» μα όχι ορθά για το «γνωστικό χάσμα ανάμεσα στους επιστήμονες και στον γενικό πληθυσμό» σε μια πρόταση. Διότι και οι επιστήμονες πάσχουν από άγνοια καθώς συχνότατα παίρνουν αποτελέσματα ως αιτίες. Ολόκληρος ο υλικός τεχνητός κόσμος του ανθρώπου είναι ένα αποτέλεσμα, ένα αποκύημα διανοητικών διεργασιών και ακόμα περισσότερο, επιθυμιών. Ο υπερπληθυσμός τον οποίο προτάσσει ως αιτία είναι κι αυτός αποτέλεσμα.

2. Πολύ ορθά γράφει επίσης πως «οι σωστές σκέψεις οδηγούν στις σωστές πράξεις». Επίσης πως «έχουμε αρκετές γνώσεις για να κάνουμε σωστές σκέψεις». Μα υπάρχουν «γνώσεις» και «γνώσεις».

Ας κοιτάξουμε γοργά το θέμα «γνώσεις και γνώσεις». Ναι, E=mc2 είναι γνώση, δηλαδή - ενέργεια είναι μάζα πολλαπλασιασμένη με την ταχύτητα του φωτός. Και αναμφίβολα είναι πολύ χρήσιμη στους φυσικούς. Μα τι χρησιμότητα έχει για τον πολιτικό, τον δικηγόρο, τον γιατρό, τον επιχειρηματία και τον κοινό άνθρωπο όπως εμείς;

Ακόμα και η γνώση πως το νερό κοχλάζει στους 100 βαθμούς Κελσίου δεν έχει πολλή χρησιμότητα για μένα και δισεκατομμύρια πολίτες: το βλέπουμε να χοχλάζει και αυτό αρκεί.

Πρότυπο ανάπτυξης, πληθυσμός και ιοί


Σώτη Τριανταφύλλου

Τα αντανακλαστικά μας είναι αργά και συντηρητικά. Αν δεν καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται, δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση που εγείρουν οι ιοί.

Τα βιοχημικά εργαστήρια αναζητούν υπερεντατικά το καινούργιο εμβόλιο που θα μας προστατεύει στο εξής από τον καινούργιο ιό. Πράγματι, στο σημείο όπου βρισκόμαστε, έχουμε ανάγκη από ένα αντι-ικό σκεύασμα για να θεραπεύσουμε τους ήδη ασθενείς κι από ένα εμβόλιο για να εμποδίσουμε τη διασπορά. Αλλά, εκτός του ότι δεν αρκούν τα φαρμακευτικά προϊόντα από μόνα τους –οι υγειονομικοί θεσμοί, οι ανθρώπινοι πόροι, τα συστήματα έχουν συγκεκριμένη χωρητικότητα και αντοχή– στη φύση υπάρχει τεράστια ποικιλία ιών. Οι ειδήμονες τους υπολογίζουν σε 1,67 εκατομμύριο, εκ των οποίων περίπου 600.000, ή και 800.000 μπορούν να μεταφερθούν στον άνθρωπο. Ακόμα κι αν δεν είναι όλοι οι ιοί παθογόνοι ή θανατηφόροι –αν ήταν, η ανθρωπότητα θα είχε ήδη εξαφανιστεί– μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε κάτι βαθύτερο και πιο μακροπρόθεσμο από μια φάμπρικα εκατοντάδων χιλιάδων εμβολίων;

Νομίζω ότι τα αντανακλαστικά μας είναι αργά και συντηρητικά. Ίσως σφάλλω, ίσως τα εκτιμώ με το μέτρο της συντομίας της ατομικής ζωής. Πάντως, με αυτή την οπτική, φαίνεται ότι τα συνοδεύει γενικευμένη εθελοτυφλία και αβυσσαλέο γνωστικό χάσμα ανάμεσα στους επιστήμονες και στον γενικό πληθυσμό. Στον γενικό πληθυσμό προστίθενται οι περισσότερες πολιτικές ηγεσίες: αν κατάλαβα καλά από τις επίσημες δηλώσεις, οι ιοί παρουσιάζονται σαν μικρόβια εξυπνότερα από τα υπόλοιπα: κάτι σαν το πλασμώδιο της ελονοσίας ή τον βάκιλο της φυματίωσης. Αλλά αν δεν καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται, δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση που εγείρουν οι ιοί.

Πιστεύεις στον Χριστό; Παρελθόν παρόν μέλλον

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά ηλίου και κοντινό πλάνο

Με ρωτάει η άλλη..αφού πιστεύεις στην μετενσάρκωση άρα πιστεύεις στην αθάνατη ζωή, αλλά αλήθεια θα ήθελα να σε ρωτήσω πιστεύεις στον Χριστό;

Εννοείται ότι πιστεύω στον Πανάγαθο Θεό Ζωή και Φως. Αυτό δεν είπε ο Χριστός; Εγώ Είμαι η Ζωή και το Φως, όποιος θέλει ας με ακολουθήσει. Ποιος είναι ο Χριστός; ο Υιός Λόγος του Ανθρώπου δεύτερου Θεού Ζωή και Φως. Η Κεντρική Ακτίνα του. Σ'αυτόν τον κόσμο είσήλθε ο Ανθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως, μέσα ΣΤΗΝ ΚΤΙΣΤΉ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΤΡΙΞ.

Ο Πανάγαθος Θεός δεν βρίσκεται μέσα σ'αυτόν τον κόσμο, αλλά ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, μαζί με τις δικές του μονάδες τις ανθρώπινες ψυχές, όπου ενώθηκε με το κτιστό εκπεσών πνεύμα μηχανή.

Αν γουστάρετε το σώμα σας τότε γουστάρετε την Μηχανή οπότε περαστικά σας.

Εγώ γουστάρω την Νόηση διότι είναι Αθάνατη είναι Άμορφη άρα ΔΕΝ είναι Ύλη, Άϋλη, είναι Αόρατη, η Αλήθεια, η Ζωή.

Χωρίς την Νόηση σε τίποτα δεν θα διαφέρετε από το υπόλοιπο ζωϊκό βασίλειο της Γης, διότι τα ζώα οδηγούνται από το κτιστό πνεύμα συλλογικά όπως ΕΣΕΙΣ, διότι ΔΕΝ έχετε ελεύθερη επιλογή, αλλά ακολουθείτε πιστά τους έγκυρους δημοσιοκάφρους και τα Έγκυρα ΜΜΕ.

Οι Μαζάνθρωποι όπως και τα Ζώα κάνουν το ίδιο ακριβώς, ακολουθούν τον ΤΣΟΠΑΝΗ.

Ο Άνθρωπος όμως κάνει την διαφορά όταν λογίζεται διανοείται τις Ιδέες που κατεβάζει η Νόηση από τον Αδιαίρετο Νου ο οποίος είναι Ομοούσιος με το Αναρχο Πανάγαθο Φως.

Οι συνέπειες της ήττας του Ανάλατου και της απώλειας του Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Επιβίβαση αγωνιστών σε λέμβο
Carl Wilhlelm von Heideck - 1831 

του Στέφανου Μίλεση

Πού ακούστη εννιά χιλιάδες Έλληνες πεζούρα και καβαλλαρία, να τους πάρουν ομπρός πεντακόσιοι Τούρκοι; Και να τους κυργέψουν όλα τα πόστα και κανόνια;». 
(Ιωάννης Μακρυγιάννης)


Η καταστροφή της ήττας του Ανάλατου της 24ης Απριλίου 1827, πέρα από τους νεκρούς, τραυματίες και αιχμαλώτους που άφησε πίσω της, προξένησε φόβο και ταραχή σε όλους τους Έλληνες οπουδήποτε κι αν αυτοί είχαν στρατοπεδεύσει στην Αττική γη.  

Η ήττα, επέφερε τη άτακτη φυγή του συνόλου του ελληνικού στρατεύματος προς τη θάλασσα, και όχι μόνο των δυνάμεων που είχαν εμπλακεί στη μάχη όπως πολλοί πιστεύουν. Η σωτηρία διαμέσου της θάλασσας, έκανε τους αγωνιστές να εγκαταλείπουν τα χαρακώματα, και χωρίς να το συλλογιστούν ότι διέτρεχαν μεγαλύτερο κίνδυνο τρέχοντας άτακτα, άφηναν το τούρκικο ιππικό να τους σφάζει ανενόχλητα άνευ ουδεμίας αντίστασης μέχρι κάτω στα φαληρικά και στα πειραϊκά παράλια. Μόνο όσοι πρόλαβαν να διαφύγουν προς τα πλοία διασώθηκαν. 

Ενώ η μάχη του Ανάλατου διήρκεσε μια ώρα, η σφαγή των καταδιωκόμενων Ελλήνων που έτρεχαν ανεξέλεγκτα διήρκεσε τρεις ώρες ακόμα! Μεταξύ των απελπισμένων που έτρεχαν να σωθούν ήταν και ο Κόχραν ο οποίος λέγεται ότι εισήλθε στη θάλασσα μέχρι τον λαιμό προκειμένου να φτάσει σε λέμβο. Πολλοί πνίγηκαν κολυμπώντας για να φτάσουν στα καράβια. Η Τούρκοι ιππείς (Ντελήδες) θα μακέλευαν και τους Έλληνες στην παραλία αν δεν τους προστάτευαν οι κανονιοβολισμοί των πλοίων που τους κρατούσαν σε απόσταση. 

Η αγωνία όλων των Ελλήνων ήταν να «εμβαρκαρισθούν», να μπουν δηλαδή στις βάρκες της σωτηρίας, όπως έγραψε ο Παναγής Πούλος στα «ιστορικά ημερολόγια», ενώ ο Μακρυγιάννης έγραψε ότι αντί να πολεμάνε τους Τούρκους, πολεμούσαν να μπαρκαριστούν και περιγράφει χαρακτηριστικά:

«Μένω σπίτι και θεραπεύομαι…» - Διαλογιστικές Αναπνοές


"Η αιωνιότητα, είναι μια εικόνα του θεού.
Ο κόσμος είναι μια εικόνα της αιωνιότητας.
Ο ήλιος είναι μια εικόνα του κόσμου.
Ο άνθρωπος είναι μια εικόνα του ήλιου"
Άϊβανχωφ


Αναπνέοντας τον Ήλιο.
Ο Ήλιος είναι ζωοδότης και μια αστείρευτη πηγή ενέργειας. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να αυξήσουμε την δική μας ζωτική ενέργεια με τον εξής τρόπο: Κλείνεις τα μάτια και αρχίζεις να αναπνέεις από τη μύτη επιτρέποντας στην αναπνοή σου να γεμίσει όλο το σώμα σου. Χαλαρώνεις και αφήνεσαι σε αυτό το απαλό εσωτερικό χάδι της αναπνοής σου...


Όταν νιώσεις ότι το σώμα σου χαλάρωσε και το μυαλό σου δεν αντιστέκεται τότε άνοιξε τα μάτια και κοίταξε τον Ήλιο. Άρχισε να εισπνέεις και να φαντάζεσαι ότι η χρυσή του ενέργεια με την εισπνοή σου μπαίνει μέσα στο σώμα σου...
Νιώσε την δύναμη του να σε τυλίγει και αφέσου στο να συνδέεσαι μαζί του αναπνέοντάς τον...
Σταδιακά οδηγείς με την εισπνοή σου τη χρυσή αυτή ενέργεια χαμηλά στην κοιλιά σου όπου βρίσκεται το κέντρο της ζωτικής σου ενέργειας. Κλείσε τα μάτια και δες με την εσωτερική σου ματιά να υπάρχει εκεί ένας μικρότερος χρυσός ήλιος που τροφοδοτείται με τη χρυσή ενέργεια του ζωοδότη Ήλιου…

Η ιστορία των αδελφών (JORGE BUCAY)



Όταν μιλάω για την αγάπη και τον ανταγωνισμό μεταξύ αδελφών, θυμάμαι πάντα, ευτυχώς, την ιστορία του γαιοκτήμονα και της διαθήκης του.
Λένε πως ο γερο-Νικάσιο, με τον πρώτο πόνο που ένιωσε στο στήθος, τρόμαξε τόσο πολύ που έστειλε να φωνάξουν τον συμβολαιογράφο για να του υπαγορεύσει την διαθήκη του.
Ο ηλικιωμένος άνθρωπος είχε διατηρήσει στη μνήμη του την πίκρα που ένιωσε από την φοβερή κατάσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σ’ εκείνον και στ’ αδέλφια του όταν πέθανε ο πατέρας τους. Υποσχέθηκε τότε στον εαυτό του ότι δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο ανάμεσα στους δυο του γιους, τον Φερμίν και τον Σαντιάγο. Ζήτησε γραπτώς, μόλις πεθάνει, να έρθει στον κάμπο ένας τοπογράφος και να μετρήσει τα κτήματα με το χιλιοστόμετρο. Αφού τα καταγράψει, να τα μοιράσει σε δύο ακριβώς ίσα αγροτεμάχια και να δώσει εκείνο που βρισκόταν στην ανατολική πλευρά στον Φερμίν που ήδη έμενε εκεί, σ’ ένα σπιτάκι, με τη γυναίκα και τα δυο του παιδιά. Το άλλο μισό να το δώσει στον Σαντιάγο, ο οποίος, αν και εργένης, περνούσε κάποιες νύχτες στο παλιό σπίτι που βρισκόταν στη δυτική πλευρά του κάμπου. Η οικογένεια χρωστούσε την ύπαρξή της σ αυτά τα κτήματα και δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι τα χτήματα που τους άφηνε ήταν αρκετά για να τους εξασφαλίσουν οικονομικά το μέλλον τους.
Μια νύχτα, μερικές εβδομάδες μετά την υπογραφή της διαθήκης, και αφού είχε ανακοινώσει την απόφασή του στα παιδιά του, ο Νικάσιο πέθανε.

Και οι άνθρωποι κοιμούνται ακόμα και ψάχνουν αποδείξεις



Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ??? ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑ !!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση!
Σάλος με πρόβλεψη του νέου Ποινικού Κώδικα

Ερωτηματικά και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κατάργηση της διάταξης περί κατάχρησης πληρεξουσιότητας στον νέο Ποινικό Κώδικα.
Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, καταργείται το άρθρο 151, το οποίο τιμωρούσε -σε περίπτωση εθνικής βλάβης- με κάθειρξη πρόσωπα που εκπροσωπούσαν τη χώρα σε διαπραγματεύσεις με ξένη κυβέρνηση, όπως στη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο περί «Κατάχρησης πληρεξουσιότητας» του 1951, το οποίο βαίνει προς κατάργηση.
Το εν λόγω άρθρο έχει έρθει στο προσκήνιο και στο παρελθόν από αντιπολιτευόμενους βουλευτές, αναφορικά με τη διαπραγμάτευση του Γιάνη Βαρουφάκη το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τόνισε, πάντως, ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το άρθρο 151 «είναι ένα άρθρο, που δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι στιγμής».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για α