Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκλονιστική Εξομολόγηση του Michio Kaku στην Τηλεόραση: Το HAARP είναι Υπεύθυνο για την πρόσφατη Έξαρση των Τυφώνων!

Ο Παγκοσμίου φήμης φυσικός Δρ Michio Kaku έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση ζωντανά στην τηλεόραση κατά την οποία παραδέχτηκε ότι το HAARP έχει την ευθύνη για την πρόσφατη έξαρση των τυφώνων.
Σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε από το CBS, ο Δρ Kaku παραδέχθηκε ότι οι πρόσφατοι «τεχνητοί» τυφώνες είναι το αποτέλεσμα ενός κυβερνητικού προγράμματος τροποποίησης του καιρού στο οποίο οι ουρανοί ψεκάστηκαν με νανοσωματίδια και οι καταιγίδες στη συνέχεια «ενεργοποιήθηκαν» μέσω της χρήσης των «λέιζερ ».
Στη συνέντευξη (κάτω), ο Michio Kaku συζητά την ιστορία της τροποποίησης του καιρού, πριν τον σταματήσουν οι δημοσιογράφοι του CBS.
Το High-Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ως μέρος ενός ερευνητικού προγράμματος της ιονόσφαιρας που χρηματοδοτήθηκε από την Πολεμική Αεροπορία, το Ναυτικό των ΗΠΑ, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκα Fairbanks, και την Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA).
Σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους, το HAARP επιτρέπει στο στρατό να τροποποιεί και να μετατρέπει σε όπλο τον καιρό, προκαλώντας σεισμούς, πλημμύρες και τυφώνες.
Η βάση μετάδοσης του HAARP βρίσκεται στη Gakona, Αλάσκα, όπου ένα δίκτυο 180 κεραιών είναι στραμμένο στον ουρανό και δρα ως ένας ισχυρός πομπός ραδιοσυχνοτήτων υψηλής συχνότητας ικανός να παράγει 10 μεγαβάτ ηλεκτρικής ενέργειας προκαλώντας την αλλαγή της σύνθεσης του στρώματος της ιονόσφαιρας 50 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης.


Το 1999, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρεται ότι το Πρόγραμμα HAARP χειρίζεται το περιβάλλον για στρατιωτικούς σκοπούς.


Το 2002, το ρωσικό κοινοβούλιο παρουσίασε στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, μια έκθεση που υπογράφηκε από 90 βουλευτές από τις επιτροπές Διεθνών και Αμυντικών Σχέσεων όπου ισχυρίζεται ότι το Πρόγραμμα HAARP είναι ένα νέο "γεωφυσικό όπλο" ικανό να χειριστεί τη χαμηλή ατμόσφαιρα της γης
         Το Anongroup.org αναφέρει: Μια λεπτομέρεια από μια πληθώρα επιστημονικών εργασιών και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σχετικά με την αλλαγή του καιρού με ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και αγώγιμα σωματίδια στη στρατόσφαιρα, έρευνα που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών θεωρεί ότι οι «ακτίνες λέιζερ» μπορούν να δημιουργήσουν κανάλια πλάσματος στον αέρα, προκαλώντας πάγο για να τα σχηματίσουν. 
Σύμφωνα με τον καθηγητή Wolf Kasparian:
«Υπό συνθήκες μιας τυπικής θύελλας, στην οποία ο πάγος και το πολύ παγωμένο νερό συνυπάρχουν, δεν θα μπορούσε να ανιχνευθεί κάποια άμεση επίδραση από τα κανάλια πλάσματος όσον αφορά τις διεργασίες σχηματισμού πάγου ή κατακρήμνισης.
Υπό συνθήκες τυπικές για τα λεπτά θυσανόμορφα παγωμένα νέφη, ωστόσο, τα κανάλια πλάσματος προκαλούν μια εκπληκτικά ισχυρή επίδραση του πολλαπλασιασμού του πάγου.
Μέσα σε λίγα λεπτά, η δράση λέιζερ οδηγεί σε μια ισχυρή ενίσχυση της συνολικής πυκνότητας του αριθμού των σωματιδίων πάγου στο θάλαμο μέχρι ένα συντελεστή 100, ακόμη και αν μόνο ένα 10-9 κλάσμα του όγκου θαλάμου εκτίθεται στα κανάλια του πλάσματος.
Τα προσφάτως σχηματισμένα σωματίδια πάγου ελαττώνουν γρήγορα την πίεση του ατμού του νερού σε κορεσμό πάγου, αυξάνοντας έτσι το οπτικό πάχος του μεγέθους του συννέφου έως τρεις τάξεις.»
Για να καταλάβουμε πραγματικά τη γεωμηχανική, οι ερευνητές έχουν εντοπίσει ότι εταιρείες όπως η Raytheon, BAE Systems,  και General Electric σε μεγάλο βαθμό ασχολούνται με τη γεωμηχανική. Σύμφωνα με τον Peter A. Kirby, η Μασαχουσέτη ήταν ανέκαθεν ένα κέντρο έρευνας γεωμηχανικής.
Με τους μη φυσιολογικούς τυφώνες σήμερα να μαστίζουν την Αμερική, τις πλημμύρες να καταστρέφουν την Ινδία, και τις πυρκαγιές να καταστρέφουν το Pacific Northwest, η οπλοποίηση του καιρού είναι ένα θέμα για την δημόσια συνείδηση ​​αυτή τη στιγμή. 

Παρακαλώ μοιραστείτε το με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

earth-heal + SeekingTheTruth + disclose + beforeitsnews

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα