Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Κοσμάκης, φτωχοί Έλληνες Πολίτες πεθαίνουν γύρω σου κυρ Δικαστή...στους πόσους νεκρούς τάχα θα είν' άξιοι να τους αποκριθείς;





γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Δεκέμβρης του ’13. Άθλιες Μέρες Πολέμου και τότε και τώρα. Το χρώμα αλλάζει μόνο. Μαύρες τότε. Γκρίζες τώρα. Σκοτεινές έτσι κι αλλιώς.
Πρόσφατα οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης της χώρας, Δικαστές και Εισαγγελείς συγκεντρώθηκαν και απηύθυναν λόγο διαμαρτυρίας προς την Πολιτεία...
Για τα δεινά που υποφέρει η Δικαιοσύνη στον τόπο. Των εκπροσώπων της συμπεριλαμβανομένων.

Η «έννοια Πολιτεία» όμως ενίοτε είναι αρκούντως αόριστη. Προς ποιόν λοιπόν στόχευαν τα βέλη;
Την Πολιτεία κατά βάση την αποτελούν κάποιοι «πυλώνες». Σε ποιόν άραγε απ’ όλους «εστίασαν»;

Στο Λαό;
Μάλλον όχι...Δεν πιάνεται αυτός...η εξουσία του υφίσταται μια φορά στα 4 χρόνια. Κι αυτή χειραγωγούμενη. Συνεπώς, ως Πυλώνας είναι ψευδεπίγραφος.
Απομένουν 3.

Ο Νομοθέτης;
Άκυρος κι αυτός...ότι θέλει τον κάνει ο κυβερνήτης...

Ο κυβερνήτης λοιπόν, ο «Εκτελεστικός» είναι ο Μέγας Άρχων;...εν πολλοίς μάλλον.
Και οι «συν αυτώ» βεβαίως...οι «όπισθεν αυτού» καλύτερα...οι κινώντες την Μαριονέτα...
Ναι, τώρα «έδεσε» καλύτερα.
 Ή μήπως όχι;

 Δηλαδή, να υποθέσουμε πως τα «βέλη στόχευαν όχι στο προσκήνιο αλλά στο εξουσιαστικό παρασκήνιο»;
Μπα...συνωμοσιολογικό ακούγεται...
Και η Δικαιοσύνη δεν ασχολείται με μεταφυσική και αποχρώσες ενδείξεις...αλλά με Λογική και αποδείξεις.
Και το «ελιτίστικο εξουσιαστικό παρασκήνιο» ανήκει στο χώρο της συνωμοσιολογίας και των «Σκιών»...

Όπως και να’ χει, αυτός, ο Εκτελεστικός και λιγότερο ο Νομοθέτης (εφόσον αν δεν του αρέσει ή δεν συμφωνεί με κάτι ο Βο(υ)λευτής μπορεί ή να εναντιωθεί ή να παραιτηθεί) είναι που κάνουν κουμάντο στο γκοβέρνο της Πολιτείας (τυπικά τουλάχιστον).
Πλην όμως...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ «ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ»



Τι σημαίνει αυτό;  Ω! Είναι μια μεγάλη ιστορία!
Ας αρχίσουμε όμως από την αρχή με την ερμηνεία δυο αρχαίων λέξεων: 

(1) βρωτός που σημαίνει φαγώσιμος και (2) βροτός που σημαίνει θνητός.
Μήπως όμως ο βροτός (=θνητός) είναι παράλληλα και βρωτός (=φαγώσιμος);  Φοβάμαι πως ΝΑΙ…

Αν ανατρέξουμε στο ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ LIDDELL & SCOTT, διαβάζουμε για την διαφορά του όμικρον και του ωμέγα, στο λήμμα Ω μέγα:
Ω μέγα: «Το όνομα ω μέγα (=μέγα ή μακρό ο) είναι νεότερο και επινοήθηκε σε αντιπαράθεση αυτού του γράμματος, με το γράμμα ο μικρό (=μικρό ή βραχύ ο).
Αρχικά δεν υπήρχε διάκριση μεταξύ των δύο γραμμάτων και σε αρχαιότερες επιγραφές, εμφανίζονται και τα δύο γραμμένα με το ίδιο σύμβολο, αυτού του [Ο].
Το σχήμα Ω καθιερώθηκε επισήμως στην Αθήνα κατά την περίοδο του Άρχοντα Ευκλείδη (403 π. Χ).
Κατά τους χρόνους του Αδριανού καθιερώθηκε επίσης και το σχήμα του μικρού γράμματος, του [ω]
».

Επίσης: Ο Αντώνιος Χαλάς στο βιβλίο του ‘ΤΟ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΛΦΑΒΗΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΥΠΟΛΑΝΘΑΝΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ Ή ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ’ (σελ.146) αναφέρει:
«Προτού προχωρήσωμεν περαιτέρω, ανάγκη ν’ αναφέρωμεν, ότι κατά την Αρχαίαν Αττικήν Διάλεκτον το Ο και το Ω ήσαν ταυτόσημα: ούτως, όπως και ο Πλάτων αναφέρει, η σημερινή [ώρα] εγράφετο [όρα]».

Ως εκ τούτου, η λέξη βροτός = θνητός και βρωτός = φαγώσιμος, είναι ταυτόσημες. Τα προς τρίτον ίσα, και μεταξύ των ίσα.


Οπότε: θνητός  = φαγώσιμος...

Φαγώσιμος ο άνθρωπος; … από τι; 

Η Βιολογική Λειτουργία του Άγχους: Σύμμαχος ή Εχθρός του Οργανισμού;



Η αντίδραση του άγχους αποτελεί μία φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού στις περιστάσεις κάτω από τις οποίες ο οργανισμός απειλείται και χρειάζεται να κινητοποιηθεί κατάλληλα προκειμένου να επιβιώσει. Οι περιστάσεις αυτές μπορεί να είναι λιγότερο απειλητικές, όπως είναι η απαιτητική σωματική άσκηση, ή περισσότερο, όπως είναι κάποια σοβαρή απειλή για τη σωματική ή ψυχολογική μας ακεραιότητα.

 Η απειλή αυτή μπορεί να είναι πραγματική ή υποθετική. Ο οργανισμός δηλαδή, μπορεί να αντιδράσει με άγχος είτε σε μία πραγματική επίθεση εναντίον του, είτε στην υποκειμενική αντίληψη ότι η κατάσταση είναι απειλητική (όπως όταν περνάμε από ένα σκοτεινό δρόμο και χωρίς να συμβεί κάτι, ο οργανισμός μας βρίσκεται σε εγρήγορση για τη πιθανότητα να αντιμετωπίσει κάποια επίθεση). Επίσης, η απειλή μπορεί να αφορά τόσο τη σωματική μας ακεραιότητα (όπως περιγράφηκε) όσο και τη ψυχολογική μας ακεραιότητα. 

Ένα παράδειγμα είναι το άγχος που μας διακατέχει όταν πρόκειται να κριθούμε αυστηρά από τους συναδέλφους μας για κάποια παρουσίαση στην εργασία μας, ή το άγχος που μας προκαλεί κάποια σοβαρή διαμάχη με το σύντροφο μας. Τέτοιες περιστάσεις απειλούν την ψυχολογική μας ακεραιότητα και η αντίδραση του άγχους, μας κινητοποιεί να διαφυλάξουμε την αυτοπεποίθηση και τη ψυχική μας ισορροπία.

Το Εκκρεμές της Διάθεσης μας



Τα αισθήματα μας βρίσκονται σε συνεχή κίνηση και δεν είναι ποτέ εντελώς παγιωμένα. Ακόμα και όταν κοιμόμαστε, ονειρευόμαστε. Επίσης, δεν υπάρχουν απόλυτα συναισθήματα, αλλά διαβαθμίσεις, ανάλογα με την ένταση που τα βιώνει κανείς. Πάντα υπάρχει το δυναμικό για περισσότερη ευχαρίστηση ή δυσαρέσκεια και  παρόλο που ξέρουμε καλά τον εαυτό μας, τα αισθήματα μας, μπορεί συχνά να μας εκπλήξουν!

Η κίνηση των συναισθημάτων μας μπορεί να παρομοιαστεί με τη κίνηση ενός εκκρεμούς. Από τη μέση και προς τη μία πλευρά του εκκρεμούς μπορούμε να θεωρήσουμε τα ‘πάνω’ (highs) της διάθεση μας, ενώ από τη μέση του εκκρεμούς και προς την άλλη πλευρά, τα ‘κάτω’ (lows) της διάθεσης μας.

Όταν το εκκρεμές στραφεί από τη μία πλευρά, τότε στη συνέχεια θα κινηθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση και σταδιακά, με διαδοχικές όλο και μικρότερες ταλαντώσεις, θα επιστρέψει στην ήρεμη θέση του κέντρου. Εκεί και πάλι θα έχει τη δυναμική ενέργεια να ταλαντωθεί εφόσον λάβει ένα ερέθισμα για κίνηση. Μία παρόμοια διαδικασία παρατηρούμε και στη κίνηση των συναισθημάτων μας. Μπορεί καθώς είμαστε ήρεμοι, κοντά στο κέντρο του εκκρεμούς, εύκολα να παρασυρθούμε προς τη μία ή την άλλη πλευρά του.

Το ρίσκο





Ας μιλήσουμε λίγο για το ρίσκο, είναι τόσο ωραίο! 

Μόλις μάθεις να ρισκάρεις, ολόκληρη η ζωή σου αλλάζει. Όμως η αλλαγή και η ανάπτυξη θα συμβούν μόνο αν είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις και να πειραματιστείς με τη δική σου ζωή. Ποτέ δεν είναι κανείς σίγουρος για τίποτε. Όλα είναι ρίσκο. 

Θυμάμαι πως πριν από πολλά χρόνια πήρα την απόφαση και πούλησα όλα μου τα υπάρχοντα - κόντρα στη γνώμη όλων. Ήθελα να γυρίσω τον κόσμο. Ήθελα ν' ακούσω τον κρυστάλλινο ήχο της καμπάνας ενός ναού στο Νεπάλ. 

Ήθελα να καθήσω σ' ένα ρυζοχώραφο της Ταϊλάνδης και να μιλήσω με τους ανθρώπους, ή τουλάχιστον να τους αγκαλιάσω. Έτσι και έκανα. Πούλησα το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου, την ασφάλειά μου, ό,τι είχα και δεν είχα. Και ξεκίνησα. 

Ο κόσμος έλεγε: «Τι πράγματα είναι αυτά! Παράτησες μια στρωμένη δουλειά. Πού θα βρεις άλλη; Θα πεινάσεις όταν γυρίσεις». Γύρισα με δέκα σεντς στην τσέπη. Δεν πείνασα, διδάχτηκα. Τα πράγματα που έμαθα ήταν απείρως σημαντικότερα. Έμαθα για τις συμπεριφορές. 

8 σημάδια για να καταλάβετε την αβιταμίνωση

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε αβιταμίνωση; Συμπτώματα και διατροφικές λύσεις, για να νικήσετε οριστικά την τριχόπτωση, το συχνό κρυολόγημα και άλλα ‘ανεξήγητα’ συμπτώματα.
Γράφει: Βαρδάκα Καλλιόπη
Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Στο συγκεκριμένο άρθρο παραθέτουμε οκτώ σημεία τα οποία προδίδουν τυχόν ανεπάρκεια του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά.

Πως συλλαμβάνεται η αληθινή ουσία του παιδιού...Ενεργειακή προστασία του βρέφους




Τα παιδιά επηρεάζονται βαθιά από τις σχέσεις ανάμεσα στους γονείς τους. Ακούνε τι λένε οι γονείς μεταξύ τους και σαν μαγνητόφωνα καταγράφουν τα πάντα. Τα παιδιά παρατηρούν και καταγράφουν τη φυσική, συναισθηματική και νοητική ζωή των γονέων τους. Αυτές οι καταγραφές των σχέσεων ανάμεσα στη μητέρα και στον πατέρα τους δημιουργούν τις τάσεις του παιδιού.
 
Αν οι γονείς είναι επιφανειακά ευγενικοί και με σεβασμό μεταξύ τους, αλλά δεν έχουν αληθινή αγάπη, η ψυχική ανάπτυξη του παιδιού επιβραδύνεται.
 
Το σώμα του παιδιού δομείται όταν οι γονείς έχουν σωματική επαφή. Η ψυχή του παιδιού δομείται όταν οι γονείς έχουν επαφή με αγάπη, με τα συναισθήματα, την καρδιά και τον νου. Όταν αυτή η ανώτερη επικοινωνία δεν λαμβάνει χώρα, η ψυχή του παιδιού “αποβάλλεται”.

Η γιαγιά μου έλεγε πως ο λόγος είναι ένα δώρο προς όλους μας, αλλά η σκέψη για μερικούς

Η δύναμη των λέξεων 
Η γιαγιά μου έλεγε πως ο λόγος είναι ένα δώρο προς 
όλους μας, αλλά η σκέψη για μερικούς. Καθώς 
μεγάλωνα δεν καταλάβαινα τι εννοούσε. Αλλά τώρα 
αντιλαμβάνομαι πλήρως πόσο σοφά ήταν τα λόγια 
της. 
Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκεφτήκατε για τη 
δύναμη του λόγου; Κάθε φορά που μιλάτε, είστε 
ενήμεροι πως χρησιμοποιούμε το λόγο για: να 
εμπνεύσουμε, να φοβίσουμε, να μεταπείσουμε, να 
πείσουμε, να παρηγορήσουμε, να πληγώσουμε, να 
απογοητεύσουμε, να ενθαρρύνουμε, να 
εκπαιδεύσουμε, να επικρίνουμε, να ανταλλάξουμε 
ιδέες, να εκφράσουμε αισθήματα, να πούμε 
δογματικά, να αμφισβητήσουμε, να ευχαριστήσουμε, 
να απειλήσουμε, να κοροϊδέψουμε, να κριτικάρουμε, 
να επευφημήσουμε, να λυπήσουμε, να 
περηφανευτούμε, να προσβάλουμε, να 
παρηγορήσουμε, να εξοργίσουμε, να υποκινήσουμε, ή 
να απολογηθούμε; Πριν να μιλήσετε, θυμίζετε μήπως 
στον εαυτό σας πως οι λέξεις μας μπορούν να 
εκφράσουν: κατανόηση, μίσος, αγάπη, έπαινο, 
εκτίμηση, προσβολή, καλοσύνη, σεβασμό, αγένεια ή 
σοφία; Πώς εφαρμόζετε το δώρο του λόγου; Το χρησιμοποιείτε για να πείτε αστεία, να διαδώσετε 
φήμες, να αποσπάσετε δάκρυα, να αναγγείλετε ποίηση ή να μεταδώσετε ελπίδα; 

Η δύναμη των λέξεων......!!!!!!!!!!

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως οι λέξεις είναι εργαλεία.

Είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να εκφράσουμε τις σκέψεις μας.

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πόση δύναμη έχουν οι λέξεις 

που χρησιμοποιούμε μιλώντας και τι κάνουν την στιγμή 
που ...τις ξεστομίζουμε:

Το σώμα μας είναι μια υπέροχη μηχανή που υπακούει σε εντολές.Ένα τέλειο μηχάνημα κι εμείς τα αφεντικά του.Σκεφτόμαστε μπορώ και νοιώθουμε δυνατοί, ανίκητοι.

Μάνος Δανέζης: Η σκέψη δημιουργεί ύλη [Διάλεξη]

Manos Danezis

Αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε το βίντεο, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας… Η Ομιλία του αστροφυσικού Μάνου Δανέζη, έγινε στον σύλλογο “ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ” με θέμα: Η σκέψη δημιουργεί ύλη.
15 Νοεμβρίου 2013

Θέμα στη Σερβία οι σχέσεις Ελλήνων με Σέρβες

Θέμα στη Σερβία οι σχέσεις Ελλήνων με Σέρβες

“Μας παίρνουν τις κοπέλες κι αυτό δεν είναι κακό. Δεν μπορούμε όμως να ανεχθούμε να μας παίρνουν και τις παντρεμένες". 


Η ανάληψη κατασκευής των αυτοκινητοδρόμων στη Σερβία από ελληνικές εταιρίες είχε και “παράπλευρες ενέργειες”, αφού αυξήθηκαν και οι σχέσεις Ελλήνων εργαζομένων στα έργα με Σέρβες.   


Από το σερβικό Τύπο, το “φαινόμενο” ονομάστηκε “έρωτας της ασφάλτου” και δημιούργησε προβλήματα κυρίως όταν στο “παιχνίδι” των σχέσεων μπήκαν και παντρεμένες Σέρβες.   

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ - ΤΟΞΟΤΗ

«Ποσειδώνια» θα την χαρακτηρίζαμε την Πανσέληνο αυτή, που γίνεται στις 17 Δεκέμβρη 2013, ώρα 11.28π.μ., στις 26ο περίπου του άξονα Διδύμων - Τοξότη, για τους εξής λόγους:



Ο ωροσκόπος του ωροσκοπίου που καταστρώνουμε γι’ αυτήν είναι στις 1ο των Ιχθύων και ο Ποσειδώνας είναι στις 2ο του ιδίου ζωδίου, είναι δηλαδή πάνω στον ωροσκόπιο, «έκκεντρος», όπως «έκκεντροι» ήταν στην προηγηθείσα Νέα Σελήνη ο Πλούτωνας και ο Ουρανός.

Ωροσκόπος και Ποσειδώνας της Πανσελήνου είναι σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο της Ελλάδας, δίνοντας μια έντονη «πινελιά» σύγχυσης στο πρώιμο χειμωνιάτικο τοπίο.

Τρεις Θάνατοι


του Στάθη

Μετά από πολλούς θανάτους που επέπεσαν σ’ αυτήν τη χώρα, άλλοι «ξαφνικοί, άλλοι βελούδινοι, άλλοι ειδεχθείς, όλοι κατά συρροή και όλοι προγραμματισμένοι, τρεις ακόμα
θάνατοι βαδίζουν πάνω στο πρόσωπο αυτής της γης κι απ’ όπου περνούν πίσω τους δεν φυτρώνει χορτάρι.

Ο θάνατος Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

Ο θάνατος Ομαδικές Απολύσεις.

Ο θάνατος Ενιαίο Χαράτσι Ακινήτων.

Η Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια εισήχθη στο Φρενοκομείο. Ένα φρενοκομείο.....
παλαιού τύπου, όπου οι τρόφιμοι κακοποιούνταν, όπου έφταιγαν για την ασθένειά τους, όπου έπρεπε να αφήσουν πίσω τους κάθε ελπίδα και να καταφύγουν στο πιο βαθύ βάραθρο της τρέλας. Η Ελλάδα
κακοποιείται και ανασκολοπίζεται νυχθημερόν επί μιαν τετραετία. Ετέθη σε καθεστώς εκκαθάρισης εν λειτουργία, βρίσκεται σε χρεοκοπία και οδηγείται σε άτακτη χρεοκοπία, πιθανόν δε και σε διαμελισμό.

Είναι μια χώρα υπό πτώχευσιν με μια κυβέρνηση υπό διάλυσιν.

Δείτε πως να διώξετε τους λεκέδες από ιδρώτα με μια ασπιρίνη!!!


Έχετε επίμονους λεκέδες από ιδρώτα στα πουκάμισα ή τα μπλουζάκια σας; 


Πάρτε την ασπιρίνη σας και...εξαφανίστε τους λεκέδες!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλα τα βήματα για το πως να εξουδετερώσετε λεκέδες από ιδρώτα με μια ασπιρίνη.

Ζήσε στο σήμερα...

Σήμερα έχεις θλίψη! Μήπως επειδή το συγκρίνεις με το χτες; Πάει αυτό, έφυγε! Άλλες εκείνες οι στιγμές, άλλο το τώρα σου! Μήπως το συγκρίνεις με την προσμονή του αύριο; Εμ, αυτό δεν ήρθε ακόμα! Και πόσα αύριο είσαι διατεθειμένος να προσμένεις δικαιολογώντας τη θλίψη του σήμερα; Ζήσε στο σήμερα, απεγκλωβίζοντας ένα παρελθόν το οποίο έχει χαράξει βαθιά τις γλύκες του, τις ανάγκες του και τα πάθη του στην επιβεβαίωση του μέλλοντός σου!

Σήμερα έχεις θλίψη!

 Μήπως επειδή το συγκρίνεις με το χτες; Πάει αυτό, έφυγε!

 Άλλες εκείνες οι στιγμές, άλλο το τώρα σου! 

Μήπως το συγκρίνεις με την προσμονή του αύριο;

 Εμ, αυτό δεν ήρθε ακόμα! 

Και πόσα αύριο είσαι διατεθειμένος να προσμένεις δικαιολογώντας τη θλίψη του σήμερα; 

Τη σημερινή μέρα να τη ζήσεις σαν να ναι η τελευταία σου, αλλιώς σπαταλάς ζωή!

Κι όταν βρεθείς στην κορυφή της δόξας σου, ποτέ μη λησμονήσεις το ξεκίνημά σου. Δώσε το χέρι σου σε αυτούς που τώρα ξεκινούν, με την προτροπή να σε ξεπεράσουν.
Κι όταν σταθείς στου χρόνου την κόψη, ένα να έχεις στο νου σου και να το διαλαλείς! Τη σημερινή μέρα να τη ζήσεις σαν να ναι η τελευταία σου, αλλιώς σπαταλάς ζωή!
Και όταν γλύφεις πληγωμένος τις πληγές ή στεφανώνεσαι από τις δάφνες της επιτυχίας, κράτα το μέτρο της ψυχής μέσα σου, επειδή όπως όλα και τούτο θα περάσει.

Κι όταν βρεθείς στην κορυφή της δόξας σου, ποτέ μη λησμονήσεις το ξεκίνημά σου. 

Δώσε το χέρι σου σε αυτούς που τώρα ξεκινούν, με την προτροπή να σε ξεπεράσουν.

Κι όταν σταθείς στου χρόνου την κόψη, ένα να έχεις στο νου σου και να το διαλαλείς! 

Αυτογνωσία



Δεν μπορείς να καταλάβεις τον εαυτό σου σύμφωνα με τον Φρόυντ, τον Γιούγκ, ή τον Κρισναμούρτι. 

Οι θεωρίες των άλλων ανθρώπων δεν έχουν καμιά σημασία.

Όλα τα συστήματα είναι άχρηστα και ο δάσκαλος, ο γκουρού, γίνεται επιβλαβής.

Όλες οι ιδεολογίες είναι πέρα για πέρα ηλίθιες, γιατί:

Ποιος είδε συναισθήματα και δεν τα γνώρισε ;

Αγάπη είναι....Αγάπη είναι....
Ποιος αντιμετώπισε γλυκύτητα και καλοσύνη και δεν άλλαξε τον τρόπο σκέψης του ; τα συνεχόμενα θετικά συναισθήματα σύμφωνα με έρευνες αλλά και βιώματα είναι η σταθερή αξία, ο τρόπος για να ζεις πραγματικά το τόσο μαγικό δώρο που σου χαρίστηκε απλόχερα....
Αισιοδοξία η λέξη κλειδί και να μπορείς να βλέπεις το καλό μέσα στο κάθε τι ...δύσκολο κάποιοι θα πουν ...και όμως παρόλο αυτά όχι ακατόρθωτο θα απαντήσω με τη σειρά μου...

Αν σταθούμε για λίγο και απλά παρατηρήσουμε γύρω μας θα εκπλαγούμε με την τόση ομορφιά..ας αφουγκραστούμε για λίγο τι συμβαίνει γύρω μας και μην αφήνουμε να μας βομβαρδίζουν με άχρηστες πραγματικά πληροφορίες...

Μπορούμε να δούμε με την καρδιά, ας χρησιμοποιήσουμε αυτήν την λογική...είναι μαγικός τρόπος..βγάζεις το ραβδάκι σου και λες τις μαγικές λέξεις: υπομονή , αγάπη , σεβασμός , κατανόηση...και ξάφνου μεταμορφώνεσαι στο πιο όμορφο βατράχι που έχουν δει πότε τα μάτια σου..καλά διαβάσατε , βατράχι ναι...το παραμύθι με το βάτραχο και τον πρίγκιπα σε αυτή την περίπτωση είναι αλλιώς και θα σας το παραθέσω αμέσως...