Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

H Πύλη των Αγγέλων 11:11 - Η Ενεργειακή Σημασία...!!!!



Η Πύλη των Αγγέλων 11:11 οδηγεί στην πραγματοποίηση των σκέψεων σας. Γι’ αυτό επιλέξτε σοφά τις σκέψεις σας αυτήν την ημερομηνία και βεβαιωθείτε ότι συντονίζονται με τις επιθυμίες της καρδιάς σας! Αποφύγετε να δώσετε ενέργεια στις αρνητικές σκέψεις και στους φόβους σας. 

Λίγες μέρες μετά τη γιορτή των Αρχαγγέλων στις 8 Νοεμβρίου έχουμε το άνοιγμα της Πύλης των Αγγέλων τη Δευτέρα στις 11 Νοεμβρίου. Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος με αγγελική δόνηση και καθοδήγηση. 

Από την αρχή του Γης υπάρχουν σαφείς στιγμές που ανοίγουν οι Πύλες Αφύπνισης για να προχωρήσουμε ως ψυχές και άτομα. Η Πύλη 11:11 είναι μια συλλογική, υψηλής δόνησης Πύλη που ανοίγει για να βοηθήσει στην εξέλιξη της συνειδητότητας στη Γη αυτήν την περίοδο. 

Καθώς περνάτε μέσα από την Πύλη των Αγγέλων σας επιτρέπεται να μετακινηθείτε στον πιο εξελιγμένο σας Εαυτό, στην ενότητα με τον Όλον. Έχετε ήδη συντονιστεί με αυτήν τη στιγμή της Αφύπνισης. Είναι ένα ακόμη βήμα προς την εξέλιξη της συνειδητότητας, μία συνειδητότητα με μεγάλη δύναμη και υποστήριξη. 

Οι Αρχάγγελοι στέκονται στην Πύλη για να σας κρατήσουν στη δύναμη και στο θάρρος σας. Δεδομένου ότι τα ψηφιακά ρολόγια έχουν έρθει σε ευρεία χρήση, η εικόνα του 11:11 έχει γίνει πιο οικεία. 

Το τι αντιπροσωπεύει το 11 ως σύμβολο είναι λιγότερο γνωστό. Το 11 είναι ο αριθμός του Αγγελικού Βασιλείου που προσφέρει βοήθεια σε όσους βρίσκονται στη Γη. 

Όταν τα 11 εμφανίζονται μαζί, τότε το 11:11 γίνεται Πύλη που συμβολίζει τους Ουρανούς που έρχονται στη Γη, ακριβώς όπως οι κορυφές ενός μεγάλου βουνού φτάνουν από τη Γη στον Ουρανό. 

Όσες περισσότερες «έξυπνες» συσκευές έχει κανείς στο σπίτι του, τόσο λιγότερο ικανοποιημένος νιώθει

Αποτέλεσμα εικόνας για Όσες περισσότερες «έξυπνες» συσκευές έχει κανείς στο σπίτι του, τόσο λιγότερο ικανοποιημένος νιώθει
Όσες περισσότερες «έξυπνες» ηλεκτρονικές συσκευές έχει κανείς στο σπίτι του, όπως π.χ. τα ηχεία Amazon Echo με τεχνητή νοημοσύνη, τόσο λιγότερο ικανοποιημένος τείνει να νιώσει με τη νέα τεχνολογία. Αυτό είναι το συμπέρασμα μίας νέας έρευνας Ελλήνων ερευνητών της διασποράς, που εστιάζει στα νέα «γκάτζετ» των «έξυπνων» σπιτιών (smart homes), διαπιστώνοντας ότι τελικά οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται μάλλον καλύτερα, όταν έχουν λίγες μόνο τέτοιες συσκευές γύρω τους.
Η μελέτη βρήκε, επίσης, ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο, καθώς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία νιώθουν εξίσου ικανοποιημένοι (ή ανικανοποίητοι) με αυτές τις συσκευές όσο και οι νεότεροι, ενώ από την άλλη το φύλο και το επίπεδο εισοδήματος δεν επηρεάζουν το πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν οι άνθρωποι με τα καινούρια τεχνολογικά αποκτήματα στο σπίτι τους.

Το Εγώ είναι το ασφαλές σας σπίτι, η Ψυχή είναι ο απέραντος χώρος έξω από αυτό!


"Δεν εγκαταλείπετε την προ­σκόλληση έτσι ώστε να σας συμβεί κάτι καλό. Την εγκαταλεί­πετε έτσι ώστε το καλύτερο κομμάτι σας, η ψυχή σας, να μπο­ρέσει να ενωθεί μαζί σας"

Φαντα­στείτε πως κάποτε ζούσατε σε ένα μικρό, στενόχωρο σπίτι. Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτόν τον κλειστοφοβικό χώρο που σχεδόν ποτέ δεν βγαίνετε έξω. Κι όμως, υπάρχουν κάποιες στιγμές ανεμελιάς κατά τις οποίες σκέφτεστε πως θα ήταν ωραία αν μπορούσατε να ζήσετε σε έναν πιο ευρύχωρο κόσμο. Έτσι, ανοίγετε την πόρτα και καθώς βγαίνετε έξω αντικρίζετε ένα απέραντο τοπίο, γεμάτο φως, που απλώνεται στο άπειρο προς όλες τις κατευθύνσεις.
Σκέφτεστε πως εδώ είναι η χαρά και η αγάπη. Εδώ είναι η αληθινή πληρότητα. Περιπλανιέστε έξω, θέλοντας να μείνετε για πάντα σ’ αυτή τη χώρα του φωτός. Κι όμως, μετά από λίγο σας κουράζει όλη αυτή η αγάπη και η χαρά. Με κάποιο τρόπο ο χώρος έξω είναι υπερβολικά μεγάλος και ο ορίζοντας υπερ­βολικά μακρινός. Σας λείπει το γνώριμο σπίτι σας και η επιθυμία σας γι’ αυτό σας τραβά πίσω. Επιστρέφετε, λοιπόν, και νιώθετε ασφαλείς που γυρίσατε. Ξαναρχίζετε τη γνώριμη ζωή σας.


Για λίγο είστε και πάλι ικανοποιημένοι, αλλά δεν παύετε να θυμάστε τον απέραντο, απεριόριστο χώρο έξω. Για άλλη μια φορά βγαίνετε έξω κι αυτή τη φορά μένετε περισσότερο. Η αίσθηση της αγάπης και της χαράς δεν σας κουράζει τόσο πολύ. Ο χώρος έξω παραμένει απέραντος, μα αυτή τη φορά δεν σας τρομάζει τόσο πολύ. Το φως που λάμπει παντού δεν είναι τόσο εκτυφλωτικό και αυτή τη φορά αποφασίζετε να μείνετε εκεί για πάντα.

Αυτή είναι μια παραβολή σχετικά με το εγώ και την ψυχή. Το εγώ είναι το ασφαλές σας σπίτι, η ψυχή είναι ο απέραντος χώρος έξω από αυτό. Κάθε φορά που νιώθετε έστω και μία στιγμή χαράς και αγάπης, ελευθερίας και ευδαιμονίας, έχετε βγει έξω, στη χώρα του φωτός.

Να νιώθεις καλά… όχι να είσαι καλός…




The Egalitarians

Είναι οπωσδήποτε δύσκολο να διατυπωθεί, να αρθρωθεί, να αποδοθεί δια των λέξεων και της συναρμογής τους σε ένα δομημένο σύνολο όμως, τελικά, όλα με κάποιον τρόπο αποδίδονται και διατυπώνονται.
Εδώ με απασχολεί η επίθεση που δέχεται η ανθρώπινη προσωπικότητα τις τελευταίες δεκαετίες… οι επιθέσεις για την ακρίβεια… επιθέσεις που ρηγματώνουν την όποια συμπάγειά της, τραυματίζουν την ακεραιότητά της και υποσκάπτουν την ίδια την υπόστασή της. Σε δυο άλλες αναρτήσεις μου, λίγο καιρό πριν (‘Ενσυναίσθηση και απο-ιεροποίηση του προσώπου’ και «Η ‘χρήση’ του άλλου» ) κάνω κάποιες νύξεις που ιδιαίτερα αφορούν την προβληματική και σημαντική της σχέσης. Πρώτα σε δυαδικό μοντέλο, έπειτα τις όλες σχέσεις… τις σχέσεις στην ίδια τους την προοπτική, απ’τα θεμέλια ως την εκδήλωση… σχεδόν ό,τι γράφω, θα πει κάποιος που έχει την καλοσύνη και την υπομονή να με διαβάζει, στην ουσία αυτό με απασχολεί εντονότατα… αυτό που θα απέδιδα συμπυκνωτικά με τον όρο ‘αποπροσωποποίηση’… Κι αυτή είναι η συνισταμένη όλων των επιθέσεων που δέχεται ο ‘σημερινός’ και συγκαιρινός άνθρωπος… η επίθεση στο πρόσωπό του.
Θα παραθέσω κάποιες σκέψεις… έτσι, παρατακτικά αν και ανάκατα… χωρίς να κουράσω, ελπίζω…
Μεταπολεμικά η ανθρωπότητα βίωσε τούτη την συντεταγμένη επίθεση τόσο μαζικά όσο και ατομικά. Ο καθένας την έζησε, την εισέπραξε, την ένιωσε ‘στο πετσί’ του, είτε την αντιλήφθηκε είτε όχι. Συνήθως όχι. Ο νέος κόσμος που ανέτειλε μετά την ρίψη και της δεύτερης ατομικής βόμβας ήταν στην ουσία ένας κόσμος που ευαγγελιζόταν την εξαφάνιση του προσώπου. Όχι σαρκικά και σωματικά. Το σώμα ήταν ο πολύτιμος φορέας, το ακριβό ένδυμα και το ιερό ενδιαίτημα όχι πια του πνεύματος αλλά του… κενού. Η εκστρατεία εναντίον του προσώπου δεν εννοείται μονάχα στη θεολογικο-πνευματική της συνάφεια. 
Ας δει κάποιος την μεγαλύτερη εικόνα. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα