Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ο Άρης σε Αντίθεση με Κρόνο, Πλούτωνα, Ν. Δεσμό* Θεική Παρέμβαση*




5. 6. 2019




ΑΡΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ

με ΚΡΟΝΟ

ΠΛΟΥΤΩΝΑ

και ΝΟΤΙΟ ΔΕΣΜΟ*

(κορυφώνεται στα μέσα Ιουνίου)





*



Για όσους δεν καταλαβαίνουν 

τι σημαίνει αυτό, 

απλά θα πούμε 

πως Ένας Πόλεμος ήδη 

διενεργείται στο Αόρατο Πεδίο*



Η Μπλοκαρισμένη Ενέργεια 

δεν μπορεί να συνεχίσει 

και κάπου επιζητά να ξεσπάσει* 



Αυτή η Περίοδος 

και μέχρι το τέλος του Ιουλίου, 

θέλει Αμέριστη Προσοχή, 

Καλή Θέληση, Κατανόηση 

του Ενός για τον Άλλον,

και Μεγάλο Εστιασμό 

στο Κέντρο μας* 

Αμερικανός Γερουσιαστής: «Ο Λαός Δεν Έχει Ιδέα για την Μεγάλη Απειλή που Υπάρχει στο Διάστημα». Τι μας Κρύβουν;




Δύο τουλάχιστον Αμερικανοί γερουσιαστές «βλέπουν» και αποκαλύπτουν έμμεσα ή άμεσα πως υπάρχει κάποιο είδος απειλής στο διάστημα η οποία προφανώς είναι αρκετά τρομακτική για τους Αμερικανούς πολίτες και εν γένει για τον υπόλοιπο κόσμο.

Ένας ακόμα γερουσιαστής ο Richard Blumenthal παρουσιάζεται ανήσυχος και έχοντας χάσει σχεδόν το χρώμα του ομολόγησε ότι οι απειλές στο διάστημα είναι πρωτόγνωρες και ότι εάν ο αμερικανικός λαός γνώριζε τι γνωρίζουμε θα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος, όπως αναφέρει το europost.gr:

Αυτά τα… ανησυχητικά είπε ο γερουσιαστής κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της ειδικής επιτροπής του Κογκρέσου από τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν για τη συγκρότηση με προεδρική εντολή του νέου κλάδου των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ αυτού των διαστημικών δυνάμεων.

Η ενημέρωση ήταν απόρρητη, όχι όμως οι παρατηρήσεις του γερουσιαστή οι οποίες την ακολούθησαν.

Πιο συγκεκριμένα ο Blumenthal είπε μεταξύ άλλων:

Το να μάθεις να τρέφεις την ψυχή σου είναι ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα της ζωής

Ένας Πέρσης μυστικιστής δήλωνε: «Αν είχα δυο καρβέλια ψωμί, θα πούλαγα το ένα και θα αγόραζα μερικούς υάκινθους για την ψυχή μου». Η φροντίδα και η τροφή του πνεύματός σου είναι πολύ πιο σημαντικές από όλες τις άλλες σου δραστηριότητες. Ό,τι άλλο κάνεις εξαρτάται από αυτό.


Όταν η ψυχή σου είναι καλοταϊσμένη, αισθάνεσαι περίφημα. Η υγεία σου είναι λαμπρή, είσαι γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό, οι σχέσεις σου σού δίνουν μεγάλη ικανοποίηση, ό,τι αγγίζεις μετατρέπεται σε επιτυχία.
Αν η ψυχή σου πάσχει από ασιτία, τίποτε άλλο δεν λειτουργεί. Αισθάνεσαι χάλια, ταράζεσαι για ένα σωρό ανόητα πράγματα, τσακώνεσαι με τους ανθρώπους σε καθημερινή βάση, το καρνέ των επιταγών σου γίνεται τόσο μαντάρα ώστε αναγκάζεσαι να κλείσεις το λογαριασμό, να ανοίξεις καινούργιο και να εύχεσαι ότι δεν θα αποδειχτεί ακάλυπτη καμιά από τις παλιές σου επιταγές. Στη δουλειά, ξοδεύεις τον περισσότερο χρόνο σου «σβήνοντας φωτιές». Η ερωτική σου ζωή είναι ταινία φρίκης, επικό δράμα ή έργο χωρίς πράξεις.
Σίγουρα, μπορείς να προσποιείσαι και να ξεγελάς μερικούς ανθρώπους, αλλά αν μέσα σου είσαι άδειος και πονάς, τίποτα απ’ όσα ξεκινάς να κάνεις, δεν θα σου φέρει την ικανοποίηση που αναζητάς. Όταν αναγνωρίζεις ότι το πνεύμα σου μαραίνεται, στάσου και κάνε ό,τι χρειάζεται για να ανανεωθείς. Βγες έξω. Βγάλε τον καλύτερό σου φίλο για φαγητό στο αγαπημένο σου εστιατόριο.

Ὑπάρχουν Ἄνθρωποι καὶ ἀνθρωπάκια

Αὐτὸ πρέπει νὰ τὸ ἔχουμε διαρκῶς στὴν ἄκρη τοῦ μυαλοῦ μας.
Ὑπῆρχαν, ὑπάρχουν καὶ θὰ ὑπάρχουν πάντα Ἄνθρωποι ἀλλά, δυστυχῶς μας, τὸ ἴδιο θὰ συμβαίνη καὶ μὲ τὰ ἀνθρωπάκια.
Ἡ διαπίστωσις κοινή. Κοινοτάτη. Ὅμως, εἰδικῶς στὶς ἡμέρες μας, ἴσως μέσα ἀπὸ αὐτὴν τὴν αἰσχρή μας πραγματικότητα, νὰ μπορέσουμε νὰ βγάλουμε τέτοια συμπεράσματα, ποὺ θὰ μᾶς στηρίξουν στὸ νὰ ἰσχυροποιήσουμε τὶς θέσεις μας καὶ τὶς ἐπιλογές μας. Διότι, κακὰ τὰ ψέμματα, ἐὰν οἱ πολλοὶ ἐπιλέγουν, συνειδητῶς ἢ ἀσυνειδήτως, νὰ σέρνονται, ὅσο δύσκολο κι ἐὰν φαντάζῃ, ἐκ πρώτης ὄψεως, τελικῶς αὐτὴ ἡ γενικὴ κατάντια λειτουργεῖ ὡς μοχλὸς ἀσκήσεως πιέσεως σὲ ὅλους τοὺς ἄλλους, ποὺ ἀκόμη στέκονται ὄρθιοι.
Καλὸ λοιπὸν εἶναι, τώρα, εἰδικῶς σὲ αὐτὲς τὶς περίεργες ἐποχές, νὰ ἀποφασίσουμε ἄμεσα γιὰ τὸ ποία πλευρὰ θὰ λάβουμε. Θά σταθοῦμε ἀποφασισμένοι δίπλα στήν ἀναγκαία Ἀνθρωπιά γιά τόν κόσμο μας, ἤ θά προσκυνήσουμε τήν προχειρότητα, τήν βλακεία καί τόν τυχοδιωκτισμό;
Ἐὰν ἐπιλέξουμε τὸ δεύτερο εἶναι βέβαιο καὶ τὸ γρήγορο τέλος μας.
Ἐὰν ἐπιλέξουμε τὸ πρῶτο εἶναι βέβαιον πὼς θὰ ὑποχρεωθοῦμε σὲ ἀγῶνες ποὺ δὲν εἴχαμε διανοηθῆ, ἀλλὰ ἀκριβῶς λόγῳ αὐτῶν τῶν ἀγώνων, θὰ διδαχθοῦμε ὅλα ἐκεῖνα ποὺ ἀπαιτῶνται, πρὸ κειμένου νὰ στήσουμε τὸν κόσμο μας στὰ πόδια του ἀπὸ τὴν ἀρχή.

Θέλει μαγκιά να ζεις τη Ζωή που σου ανήκει…


Τι είναι αυτό που σε κάνει να συνεχίζεις να χαμογελάς ενώ μέσα σου κλαις; Ενώ μέσα σου ξέρεις ότι το μονοπάτι που βαδίζεις σου φέρνει μόνο πόνο και ακρωτηριάζει τη χαρά σου;
Είναι άραγε τόσο σημαντικό να δείχνεις στους άλλους ότι στη ζωή σου όλα είναι εντάξει ενώ η καρδιά σου ματώνει και το παιδί μέσα σου καθημερινά ουρλιάζει και παλεύει να πάρει ανάσα ζωής;
Είναι άραγε τόσο σημαντικό να μοιράζεσαι με τους άλλους το ψέμα σου κι όχι την αλήθεια σου;
Ποιος σου είπε ότι είσαι αδύναμος αν δείχνεις την ευαισθησία σου, την αδυναμία σου, την ευαλωτότητα σου;


Ποιος σου είπε ότι είναι καλύτερα να καταπίνεις τα δάκρυά σου και να μοιράζεις ολόγυρα ψεύτικα χαμόγελα; Ποιος σου είπε ότι το ψέμα δημιουργεί μια όμορφη ζωή;
Το ψέμα χτίζει πανοπλίες, παγώνει καρδιές και μπορεί να ερωτοτροπεί πολύ καλά με σένα και να σε παρασύρει στον κόσμο του, τη Ζωή όμως δεν μπορεί να τη ξεγελάσει. Εκείνη ξέρει και κάποια στιγμή θα σε ξεμπροστιάσει και θα απαιτήσει από σένα "τόκο" για όλες τις στιγμές που θυσίασες στο βωμό του ψέματος. 

Γιατί ξέρεις…
Θέλει μαγκιά να ξεγυμνώνεσαι και να μοιράζεσαι την αλήθεια σου…
Θέλει μαγκιά να μην νιώθεις κανέναν κίνδυνο όταν δείχνεις την "αδυναμία" σου...
Θέλει μαγκιά να είσαι ο εαυτός σου χωρίς φόβο αλλά με πολύ "πάθος"…
Θέλει μαγκιά να μη ζεις μια δανεική ζωή αλλά τη Ζωή που σου ανήκει…

Εφιαλτική πρόβλεψη: Έρχεται το τέλος της ανθρωπότητας με φρικτό τρόπο


Ο ανθρώπινος πολιτισμός όπως τον ξέρουμε μπορεί να διανύει ήδη τις τελευταίες δεκαετίες της ύπαρξής του. Μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε από το Διακεκριμένο Εθνικό Κέντρο για την Αποκατάσταση του Κλίματος στην Αυστραλία επεξεργάζεται ένα τρομακτικό σενάριο που θέλει την ανθρωπότητα να «εξαφανίζεται» μέσα στις επόμενες δεκαετίες εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Οι ολοένα και πιο καταστροφικές επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, σε συνδυασμό με την αδράνεια για την αντιμετώπισή της, οδηγούν τον πλανήτη μας σε μια τρομερή και χωρίς επιστροφή πορεία προς έναν όλο και πιο χαοτικό κόσμο, που θα σημάνει τη συντριβή των κοινωνιών, υποστηρίζουν οι συντάκτες της έκθεσης.
Συγκεκριμένα, στην ανάλυση, η κλιματική αλλαγή περιγράφεται ως μια πολύ ορατή απειλή για τον ανθρώπινο πολιτισμό στο άμεσο μέλλον και εξετάζεται το χειρότερο πιθανό σενάριο για το πού θα μπορούσε να οδηγηθεί η ανθρωπότητα μέσα στα επόμενα 30 χρόνια, αν συνεχίσει να ζει με τον ίδιο τρόπο. Στην ανάλυση υποστηρίζεται ότι οι δυνητικά «εξαιρετικά σοβαρές» επιπτώσεις των κλιματικών απειλών κατά της ασφάλειας, είναι πολύ πιο πιθανές από ότι υποθέτουμε, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να ποσοτικοποιηθούν επειδή «δεν εμπίπτουν στην ανθρώπινη εμπειρία των τελευταίων χιλιάδων ετών».

Ευθανασία σε 17χρονη επειδή τη βίασαν

Ένα 17χρονο κορίτσι στην Ολλανδία υποβλήθηκε σε ευθανασία επειδή όταν ήταν παιδί έπεσε θύμα βιασμού και η ζωή της μετά έγινε ανυπόφορη.

Η Νόα Ποθόβεν, η Ολλανδή έφηβη από το Άρνεμ, ζήτησε να τη σκοτώσουν επειδή είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν μικρή. Πηγή: Instagram

ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ κοπέλα από το Άρνεμ της Ολλανδίας, η Νόα Ποθόβεν (Noa Pothoven), έκανε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πρόθεσή της να πεθάνει, λίγες μέρες πριν υποστεί ευθανασία την περασμένη Κυριακή.

Όπως έγραψε στο μήνυμά της, «εδώ και πολύ καιρό αναπνέω, αλλά δεν ζω».

Όπως έλεγε η ίδια, όταν ήταν μικρό κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού. Μάλιστα έγραψε κι ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο σχετικά με την τραυματική εμπειρία της, με τίτλο “Winning or Learning”, στο οποίο περιγράφει τις μάχες της με τον κλονισμό της ψυχική της υγείας (διαταραχή μετατραυματικού στρες), την κατάθλιψη και την ανορεξία.

Στην αυτοβιογραφία της η Νόα είχε περιγράψει πώς είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό σε παιδική ηλικία, εξηγώντας ότι από ντροπή και φόβο, είχε αποκρύψει το γεγονός για πολύ καιρό.

Έτσι κανείς δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο βιαστής, τις συνθήκες του περιστατικού, τη χρονολογία ή αν ο δράστης οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα