Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ο ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Αν κάποιος επισκεφθεί έναν ενεργειακό χώρο, (όλα τα Ελληνικά Ιερά είναι ενεργειακοί χώροι), αντιλαμβάνεται την ιερότητα του χώρου και επιθυμεί να ιδεί κάτι το υπερφυσικό, τότε το πνεύμα του προκαλεί έντονους κραδασμούς νιονικής ενέργειας στον εγκέφαλο και στην συνείδηση του. Οι κραδασμοί αυτοί μεταφέρονται στα κύτταρα ολόκληρου του σώματος του και ο εγκέφαλος αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά την συχνότητα τους.
Αν η συχνότητα των κραδασμών φτάσει την συχνότητα του ηλιακού φωτός, τότε αρχίζει βαθμηδόν ο υλικός κόσμος να χάνεται από μπροστά του και στα μάτια του εμφανίζεται ένας κόσμος διάφανος και αιθερικός. Χωρίς να χάνει τίποτα από την νοητική του κατάσταση, απομακρύνεται από την τρισδιάστατη πραγματικότητα και μεταπίπτει σε αιθερική μορφή.

Ξέρουμε τί θέλουμε;

Ζητᾶμε Ἐλευθερία. Γνωρίζουμε τί ἀκριβῶς εἶναι αὐτό; Ἔχουμε συνειδητοποιήση ποιούς βαθμούς της μόνοι μας (ἀπολύτως οἰκειοθελῶς!!!) ἀπωλέσαμε;
Ζητᾶμε πατριωτικῆς συνειδήσεως κυβερνήσεις. Ἔχουμε ἀντιληφθῆ τό τί ἀκριβῶς σημαίνει ἡ ἔννοια τῆς Πατρίδος; Ἔχουμε συνειδητοποιήση τό ἐάν τήν κουβαλᾶμε μέσα μας ἤ ὄχι;
Ζητᾶμε ἀπὸ ἐξουσιοδοτημένους ἐκπροσώπους μας νὰ σεβασθοῦν τὰ στοιχειώδη ἀνθρώπινά μας δικαιώματα. Ἔχουμε συνειδητοποιήση πώς αὐτά τά δικαιώματα πρῶτοι ἐμεῖς τά ἀγνοήσαμε; Ἔχουμε συνειδητοποιήση πώς τά δικαιώματα πορεύονται ἐκ παραλλήλου μέ τίς ὑποχρεώσεις;
Ζητᾶμε ὄ,τι ζητᾶμε τέλος πάντων.
Ἀπό ποίους τά ζητᾶμε; Ποιός τούς προσέδωσε δικαίωματα ζωῆς καί θανάτου ἐπάνω μας; Ποιός τούς κυνηγοῦσε κατά πόδας γιά ἔνα πρόσκαιρό του βόλεμα; Ποιός τέλος πάντων διαρκῶς καί ἀπολύτως δουλικῶς ἔδιδε χῶρο ὑπάρξεως καί ἐξουσίας σέ ὅσα τόν καταστρέφουν;

Η Πηνελόπη, η θηλυκή πλευρά του Ανθρώπου. Τα Λύτρα της Γνώσης της ψυχής..






Η Πηνελόπη. Η "αριστερή" πλευρά του Ανθρώπου, η θηλυκή. Είναι η διαφορετική "ροή" της ενέργειας αλλά, σαφώς συμπληρωματική,
γι’ αυτό η γυναίκα στέκεται πάντα αριστερά από τον άντρα..

Η Πηνελόπη Είναι η "Γνώση στο επίπεδο της Σιωπής"...Η Εχέφρων κόρη του Ικαρίου, γνωρίζει πράγματα που, ο Οδυσσέας πρέπει να τα κάνει λόγια, πράξεις, έργα, για να έχουν αξία. Γι’ αυτό και συναινεί σ’ αυτό το ταξίδι και υπομένει αδιαμαρτύρητα αυτή την αναμονή.Γι’ αυτό και δεν μπορεί να τον προδώσει η να τον ξεχάσει..

Έχουν συμφωνήσει γι’ αυτήν την αναγκαιότητα, αυτής της διαδρομής. Η Πηνελόπη γνωρίζει το Μυστικό και από εκεί προέρχεται η υπεροχή της. Η "Μυστική Γνώση" που κατέχει την κάνει απόρθητη και δεν μπορεί να ενδώσει σε κανένα μνηστήρα. Ούτως η άλλως τους περιφρονεί βαθύτατα παρά τα ακριβά τους δώρα, για τα ζωώδη πάθη που τους έχουν κυριεύσει.

Περιφρονεί όλους αυτούς τους "άντρες" που δεν στάθηκαν στο ύψος του προορισμού τους και έχουν καταντήσει μνηστήρες και δούλοι των παθών και των επιθυμιών τους... Γι’ αυτήν, όλοι ίδιοι είναι! Η Πηνελόπη είναι ο ‘Οδυσσέας’ με θηλυκά ρούχα. Είναι ο "στρατηγός" με το θηλυκό πρόσωπο. Άλλωστε, μόνο ένας Πολεμιστής πρώτης " σειράς", μπορεί να αναθρέψει τον γιο του.

Η ίδια δεν έχει περιθώριο, ούτε για λάθη, ούτε για παραλείψεις. Πολιορκείται και πρέπει να είναι άγρυπνη ,δυνατή και σε ετοιμότητα. Ο Οδυσσέας όταν "επιστρέψει", πρέπει να βρει τον Τηλέμαχο δυνατό, ευφυή, έτοιμο να τον αναγνωρίσει και να σταθεί στο πλευρό του.

Οι πεποιθήσεις σας δεν είναι αποτέλεσμα της δικής σας κατανόησης, απλώς επαναλαμβάνετε ό,τι έχετε πάρει από διάφορες αυθεντίες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο

Έπειτα από μία μακριά συζήτηση που είχε κάποιος με τον Κρισναμούρτι στη Βομβάη, τον ρωτάει: Όσα λέτε θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη δημιουργία υπεράνθρωπων, ανθρώπων ικανών να κατευθύνουν τον εαυτό τους, να βάζουν τάξη μέσα τους, ανθρώπων που θα είναι απολύτως οι δάσκαλοι του εαυτού τους. 
Τι θα γίνει, όμως, με τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πρώτο σκαλοπάτι, που στηρίζεται σε εξωτερικές αυθεντίες, που χρησιμοποιεί κάθε είδους δεκανίκια, που είναι υποχρεωμένος να ενδώσει σε έναν ηθικό κώδικα ο οποίος, στην πραγματικότητα, μπορεί να μην του ταιριάζει; 
Ο Κρισναμούρτι απαντά:
«Δείτε τι συμβαίνει στον κόσμο. Οι δυνατοί, οι βίαιοι, οι ισχυροί, εκείνοι που σφετερίζονται και χρησιμοποιούν εξουσία πάνω σε άλλους, είναι στην κορυφή· στους πρόποδες είναι οι αδύναμοι και ευγενικοί, που αγωνίζονται και προχωρούν με δυσκολία. Σε αντίθεση μ’ αυτό σκεφτείτε τα δέντρα που η δύναμη και το μεγαλείο τους αντλούνται από τις βαθιά κρυμμένες ρίζες τους. Στην περίπτωση του δέντρου, η κορυφή στεφανώνεται από τα λεπτά φύλλα, τα τρυφερά βλαστάρια, τα πιο εύθραυστα κλαδιά. Στην ανθρώπινη κοινωνία, τουλάχιστον όπως είναι συγκροτημένη σήμερα, οι δυνατοί και οι ισχυροί στηρίζονται από τους αδύναμους. Στη φύση, από την άλλη μεριά, οι δυνατοί και οι ισχυροί είναι εκείνοι που συντηρούν τους αδύναμους. Όσο επιμένει κανείς να βλέπει το κάθε πρόβλημα με διαστρεβλωμένο και παραμορφωμένο νου, θα παραδέχεται την υπάρχουσα κατάσταση των πραγμάτων. Εγώ κοιτάζω το πρόβλημα από διαφορετική σκοπιά… 

ΔΙΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ



Μας αρέσουν τα ψηλοτάκουνα στις γυναίκες εμάς τους άντρες.  Πολλές φορές γουστάρουμε να την πάρουμε την γυναίκα με τα ψηλοτάκουνα ή και με τις μπότες να μας καβαλήσει ως αμαζόνα. Είναι σέξι τα ψηλοτάκουνα και ομρφαίνουν το πόδι της γυναίκας. Πολλές φορές έτυχε να πούμε σε γυναίκα μην βγάλεςι τις γόβες ή τις μπότες. Σύμβολο του σεξ είναι το ψηλοτάκουνο. Η δε γόβα στιλέτο, πέρα από φετίχ που δύσκολα να του αντισταθεί μια γυναίκα, παραπέμπει, λόγω… σχήματος, σε σεξουαλικές “δοκιμασίες” άξιες για φαντασίωση.
Αντρικά λόγια αυτά φυσικά. Πέρα όμως απο το ντοπάρισμα που μας κάνουν εμάς τους άντρες και φτιαχνόμαστε ιδιαίτερα τα ψηλοτάκουνα κρύβουν και κινδύνους.
Σύμφωνα με  έρευνα, το ύψος, που πρέπει να έχει γενικά το τακούνι στο γυναικείο παπούτσι, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 4 εκατοστά;. Επίσης, σύμφωνα με την PMA (Podiatric Medical Association) τα ψηλοτάκουνα παπούτσια πιέζουν τα δάχτυλα, δημιουργούν κάλους και επώδυνες καταστάσεις, που κάποιες φορές, μάλιστα, χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΥΔΑΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ



Ερευνα μας λέει ότι μόνο το 28% των γυναικών έρχονται σε οργασμό όταν κάνουν σεξ. 
Αυτό σημαίνει πολλά και σίγουρα υπάρχουν αιτίες πολλές. 
Λίγο πολύ όλοι μας τις ξέρουμε και ποτέ δεν φταίει ο ένας αλλά και οι δύο. 
Την γυναίκα πρέπει πρώτα να τη διεγείρεις εγκεφαλικά. 
Το να κατακτήσεις το κορμί μιας γυναίκας είναι εύκολο, πανεύκολο και δεν χρειάζεται είσαι και μάστορας του πολυτεχνείου. 
Αυτό όμως δεν λέει τίποτα αν δεν κατακτήσεις πρώτα το μυαλό της. 
Με λίγα λόγια να την κάνεις την γυναίκα να ανάβει να καίγεται να σε θέλει στο ατάκα εδώ και τώρα και να νιώθει τα σκέλια της μούσκεμα απο τα υγρά που θα βγαίνουν απο το ηφαίστειό της. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα