Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

H Πύλη των Αγγέλων 11:11 - Η Ενεργειακή Σημασία...!!!!



Η Πύλη των Αγγέλων 11:11 οδηγεί στην πραγματοποίηση των σκέψεων σας. Γι’ αυτό επιλέξτε σοφά τις σκέψεις σας αυτήν την ημερομηνία και βεβαιωθείτε ότι συντονίζονται με τις επιθυμίες της καρδιάς σας! Αποφύγετε να δώσετε ενέργεια στις αρνητικές σκέψεις και στους φόβους σας. 

Λίγες μέρες μετά τη γιορτή των Αρχαγγέλων στις 8 Νοεμβρίου έχουμε το άνοιγμα της Πύλης των Αγγέλων τη Δευτέρα στις 11 Νοεμβρίου. Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος με αγγελική δόνηση και καθοδήγηση. 

Από την αρχή του Γης υπάρχουν σαφείς στιγμές που ανοίγουν οι Πύλες Αφύπνισης για να προχωρήσουμε ως ψυχές και άτομα. Η Πύλη 11:11 είναι μια συλλογική, υψηλής δόνησης Πύλη που ανοίγει για να βοηθήσει στην εξέλιξη της συνειδητότητας στη Γη αυτήν την περίοδο. 

Καθώς περνάτε μέσα από την Πύλη των Αγγέλων σας επιτρέπεται να μετακινηθείτε στον πιο εξελιγμένο σας Εαυτό, στην ενότητα με τον Όλον. Έχετε ήδη συντονιστεί με αυτήν τη στιγμή της Αφύπνισης. Είναι ένα ακόμη βήμα προς την εξέλιξη της συνειδητότητας, μία συνειδητότητα με μεγάλη δύναμη και υποστήριξη. 

Οι Αρχάγγελοι στέκονται στην Πύλη για να σας κρατήσουν στη δύναμη και στο θάρρος σας. Δεδομένου ότι τα ψηφιακά ρολόγια έχουν έρθει σε ευρεία χρήση, η εικόνα του 11:11 έχει γίνει πιο οικεία. 

Το τι αντιπροσωπεύει το 11 ως σύμβολο είναι λιγότερο γνωστό. Το 11 είναι ο αριθμός του Αγγελικού Βασιλείου που προσφέρει βοήθεια σε όσους βρίσκονται στη Γη. 

Όταν τα 11 εμφανίζονται μαζί, τότε το 11:11 γίνεται Πύλη που συμβολίζει τους Ουρανούς που έρχονται στη Γη, ακριβώς όπως οι κορυφές ενός μεγάλου βουνού φτάνουν από τη Γη στον Ουρανό. 

Η σημαντικότερη σημασία του 11:11 είναι η διαθεσιμότητά του ως Πύλη προς την ανώτερη συνειδητότητα, μια στιγμή μέσα στον χρόνο στην οποία οι Άγγελοι του Φωτός μπορούν να πάρουν τις προσφερόμενες προσευχές και τις καλές προθέσεις σας για να βοηθήσουν στην εκδήλωσή τους επί Γης. Κάθε φορά που παρουσιάζεται το 11:11, ενεργεί ως καθημερινή υπενθύμιση για να αφιερώσετε αυτό το ένα λεπτό και να κρατήσετε τα όνειρά σας στην καρδιά σας. 

Μέσα σας βαθιά γνωρίζετε ότι έχετε την υποστήριξη από το Αγγελικό Βασίλειο και συντονίζεστε με θάρρος για να επιβεβαιώσετε την προθυμία σας να μετακινηθείτε σε νέες διαστάσεις Αγάπης. 

Ένα νέο επίπεδο Ένωσης με τον Αγγελικό Εαυτό σας είναι διαθέσιμο αυτήν την περίοδο που προσφέρει μια θαυμάσια στιγμή για απελευθέρωση από τα παλιά μοτίβα. 

Οι νέες ευκαιρίες που διατίθενται πέρα από την Πύλη 11:11 είναι η ανώτερη επίγνωση και η βαθύτερη αλήθεια των επιλογών και των δυνατοτήτων σας. Η επιλογή πολλών θα είναι ο παλιός τρόπος, όμως εκείνοι που προσελκύονται σε αυτήν την εποχή της Χάριτος, μπορούν να βιώσουν την ανύψωση, πολύ ενισχυμένη από τα Αγγελικά Βασίλεια. 

Αυτή η πράξη σε αρμονία με το Θείο Φως θα επιταχύνει την εξέλιξη της συνειδητότητας. Ο Νοέμβριος είναι πάντα ένας ειδικός μήνας επειδή κρατά τη δόνηση του αριθμού 11. 

Στην αριθμολογία, το 11 είναι ένας κύριος αριθμός, ο οποίος συνδέεται με τα υψηλότερα βασίλεια, τη θεικότητα και τις πνευματικές αφυπνίσεις. 

Λέγεται ότι συμβολίζει την ιδέα ότι ενώ εμφανιζόμαστε ως ξεχωριστά άτομα, είμαστε ουσιαστικά όλοι συνδεδεμένοι και μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου. Αυτό φαίνεται στον αριθμό 1 που επαναλαμβάνεται δύο φορές και το γεγονός ότι όταν τα ψηφία προστεθούν μαζί, τότε το 11 μας δίνει το 2. 

Είμαστε ένα, αλλά είμαστε και ο καθένας ξεχωριστά. Είμαστε το Σύμπαν εκφράζοντας τον εαυτό μας ως άνθρωπο. Είμαστε η συνειδητότητα που έρχεται στη ζωή, και ενώ όλοι έχουμε τα δικά μας μονοπάτια, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. 

Το 11 είναι επίσης ένας αριθμός που σχετίζεται με υψηλότερες διαστάσεις. Ακόμη και ο αριθμός 11 μοιάζει με δύο πυλώνες ή δύο πύλες μεταξύ αυτού του κόσμου και του επόμενου. 

Κατά τη διάρκεια όλου του Νοέμβρη, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις υψηλες δονήσεις και να αποκτήσουμε πρόσβαση στα Θεϊκά Βασίλεια. Μπορούμε να έχουμε περισσότερη πρόοδο όταν διαλογιζόμαστε και όταν αναλαμβάνουμε δράση για να ανυψώσουμε τη συνειδητότητά μας. Το περίφημο 11/11! 

Μια ξεχωριστή ημέρα για τόσους πολλούς! Αυτή η ημέρα κρατάει μέσα στην ενέργεια της τον κωδικό αριθμό 1111, ο οποίος είναι ένας αριθμός δύναμης στην αστρολογία και ένας ισχυρός αγγελικός αριθμός. 

Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να δηλώσετε ή μια ευχή που θέλετε να κάνετε, αυτή είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να γίνει! Η 11η Νοεμβρίου είναι η ημέρα σας για την εκδήλωση, την πρόθεση και τη σύνδεση με τον κόσμο του πνεύματος, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετικά ισχυρή ημέρα για το άνοιγμα της καρδιάς σας. 

Εάν αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι σε θέματα καρδιάς ή εάν αγωνίζεστε να συνδεθείτε με την επιθυμία της καρδιάς σας, αυτή είναι μια ημέρα όπου μπορείτε πραγματικά να απελευθερώσετε και να αφήσετε όλα όσα σας κρατούν πίσω. 

Η Πύλη των Αγγέλων αποτελεί μια μοναδικά δυναμική ενεργειακή Πύλη για ανύψωση της συνειδητότητας και εκπλήρωση των επιθυμιών της καρδιάς σας! Οι Αγγελικές Επιβεβαιώσεις μπορούν να σας καθοδηγήσουν αυτήν την ημέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα! Σας εύχομαι μια υπέροχη Πύλη των Αγγέλων! 

Άντζελα Κρητικού


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα