Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Πολλές φορές έχουμε δει κάποιο βίντεο με ufo  κάτι το ανήκουστο που ο άνθρωπος αδυνατεί να πιστέψει ότι είναι  αληθινό αυτό που βλέπουμε  .Όμως υπάρχουν ακόμα αναφορές από την αρχαιότητα  μέχρι και σήμερα  που αποδεικνύουν   ότι είναι υπαρκτά και οι  εμφανίσεις τους συνεχίζονται μέχρι και σήμερα σε όλο τον κόσμο. Αυτές τις εμφανίσεις θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε σε αυτό το άρθρο .

 Αρχαιότητα λοιπόν μια λέξη βίβλος από μονή της με τόσα πολλά μυστικά.
Ας ξεκινήσουμε

Με της μηχανές vimanas  {Βιμάνας}  στην Ινδία στο έπος Μαχαραμπάτα  όπου είναι η αντίστοιχη μυθολογία των Ινδών σαν την Ελληνική αρχαία μυθολογία. Οι αρχαίοι Ινδοί μιλούσαν για ιπτάμενες μηχανές που της ονόμαζαν vimanas {Βιμάνας}.

Η εντύπωση του καλλιτέχνη για ένα vimana στην αρχαία Ινδία

Στο Ραμαγιάνα χρησιμοποιούν τη σανσκριτική λέξη, vimana , που σημαίνει “πετώντας ουράνιο όχημα”. Το ακόλουθο είναι ένα απόσπασμα από το Ραμαγιάνα που είναι χαρακτηριστικό των περιγραφών των Βιμάνων .
<<Όταν ξημέρωσε το πρωί, ο Ράμα, αφού  στάλθηκε για το Vimana από τον Vivpishand, ήταν έτοιμος να αναχωρήσει. Το  σκάφος ήταν μεγάλο και λεπτό βαμμένο.>>

Σε ένα άλλο απόσπασμα, ένα vimana περιγράφεται ως εξής:
<<Αυτό  το εξαιρετικό Βιμάνα, που πηγαίνει παντού κατά βούληση, είναι έτοιμο για εσένα. Αυτό το Βιμάνα, που μοιάζει με ένα φωτεινό σύννεφο στον ουρανό, βρίσκεται στην πόλη της Λάνκα.>>

Ένα Βεδικό σενάριο περιγράφει την απελευθέρωση ενός Maharajah (βασιλιά) που ονομάζεται Dhruva.  Αναφέρεται συχνά σε μεταφυσικά γραπτά ως κατάσταση Ανάληψης. Αυτή η εκπληκτική εμπειρία, που παίρνει μια κοσμική διάσταση, περιγράφεται στο Bhagavata Purana , Βιβλίο 4, Κεφάλαιο 12, ως εξής:
<<Μόλις άρχισε η διαδικασία της απελευθέρωσης του, είδε ένα πολύ όμορφο Βιμάνα που κατέβαινε από τον ουρανό, σαν να είναι μια  λαμπρή πανσέληνος, φωτίζοντας τις δέκα κατευθύνσεις του ουρανού .>>


Μια ανακάλυψη ακόμα  ονόματι ο δίσκος   lolladof  έρχεται στο παρασκήνιο να μας αποδείξει ότι στην αρχαιότητα εμφανίστηκαν ufo αλλά και αποτυπώθηκαν όχι μόνο σε βράχια χαραγμένα αλλά και σε μέταλλα και σε πλάκες μετάλλων.


Ο δίσκος Lolladoff δείχνει την αναπαράσταση ενός εξωγήινου δίπλα σε διάφορους χαρακτήρες και ένα UFO, επίσης έναν ήλιο στη μέση δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάτι αυτό έμενα πάντως πολλά πάμε παρακάτω.

Ο δίσκος lolladof χρονολογείτε από το 7.000 πχ ανακαλύφθηκε στο Νεπάλ από έναν Πολωνό καθηγητή τον Σερκγέι Λολλαντόφ. Είναι το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου  και ο Καθηγητής Lolladoff αγοράζει αυτόν τον παράξενο δίσκο στο Θιβέτ  του Νεπάλ σε ένα σταθμό στο Mussoorie της Ινδίας. 
Ενδεχομένως, έγινε από τους ανθρώπους  Dzopa. Για όσους θέλουν να διαβάσουν για της πέτρες Ντρόπα αλλά και για την φυλή ας πατήσουν εδώ.

Ο Πλίνιος
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%BF_%CE%9D%CE%B5%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82   γράφει στη Φυσική του Ιστορία (Βιβλίο ΙΙ, Κεφάλαιο XXII) ότι «Υπάρχουν αστέρια που ξαφνικά γεννήθηκαν στον ουρανό. Από αυτά υπάρχουν διάφορα είδη. Οι Έλληνες τους λένε «κομήτες», στη γλώσσα μας «τα αστέρια  με τα μακριά μαλλιά», επειδή έχουν αιματόχρωμα  από αυτό που μοιάζει με μακριά μαλλιά στην κορυφή τους. Οι Έλληνες δίνουν επίσης το όνομα του «γενειοφόρα αστέρια» σε εκείνους από το κάτω μέρος των οποίων απλώνεται μια χαίτη που μοιάζει με μια μακριά γενειάδα. ‘Αστεροειδείς-αστέρες.

Μέγας Αλέξανδρος Φοινίκια 322 π.χ

Ο Μέγας Αλέξανδρος πολιορκούσε την Τυρό πόλη της Φοινίκης {σημερινό Λίβανο}
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82
Οι στρατιώτες και από της δυο πλευρές παρακολουθούσαν με έκπληξη το γεγονός όταν μια τεράστια ασπίδα σε τριγωνικό σχηματισμό με τέσσερις μικρότερες ασπίδες κινήθηκαν γύρο από την πόλη. Ξαφνικά το μεγαλύτερο από τα ufo έριξε μια ακτίνα φωτός στο τείχος της πόλης μπροστά από τους επιτιθεμένους και το γκρέμισε κάτω σε λίγα δευτερόλεπτα χτυπήθηκαν και άλλες πιο μικρές ακτίνες καταστρέφοντας την άμυνα τους. Τα στρατεύματα του Μεγάλου Αλέξανδρου εκμεταλλεύτηκαν γρήγορα την όλη κατάσταση και εισήλθαν μέσα στην πόλη τα ufo παρέμειναν στον ουρανό μέχρι που ο στρατός πείρε τον έλεγχο της πόλης.

Ιταλία αρχαία Ρώμη 222 {Π.Χ}

Ένα φωτεινό φως αναφέρει στο βιβλίο του ρωμαϊκή ιστορία   ο dio cassius https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%AF%CF%89%CE%BD_%CE%9A%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82   είχε εμφανιστεί την νύχτα στην περιοχή Ρίμινι https://en.wikipedia.org/wiki/Rimini  της Ιταλίας όπου φώτισε την νύχτα και έγινε μέρα  223 {Π.Χ}.Επίσης στην ιδία αναφορά αναφέρει ότι τρία φεγγάρια εμφανίστηκαν ταυτόχρονα στην ιδία περιοχή. Αναφορά βιβλίου {φυσική ιστορία} ΙΙ,Χ.32 

218{Π.Χ}

Στην περιοχή Αμιντέρνο https://it.wikipedia.org/wiki/Amiternum
παρατηρήθηκε εμφάνιση ανδρών με λεύκη ενδυμασία αναφέρει επίσης ότι η σφαίρα του Ήλιου αυξήθηκε κατά πολύ ενώ το φεγγάρι κατά την διάρκεια της νύχτας ήταν δυο φεγγάρια  ιστορία της Ρώμης και τη Λιβύης μέρος 3 βιβλία ΧΧΙ ΧΧΙΙ

66 {Π.Χ}

Ένας αντικείμενο εμφανίζεται στον ουρανό μια σπίθα άρχισε να πέφτει από ένα αστέρι και να αυξάνετε σε μέγεθος καθώς προσέγγιζε την γη με το που έφτασε κοντά στο φεγγάρι δημιουργήθηκε ένα είδος νεφελώματος και στην συνεχεία επιστρέφοντας στον ουρανό μετατράπηκε σε φλόγα. Ήταν ένα μοναδικό γεγονός το όποιο είδε από το δωμάτιο του ο Σειληνός https://en.wikipedia.org/wiki/Silenus βιβλίο φυσική ιστορία plini   ΙΙ, Χ. 35

43 {Π.Χ}

Στο βιβλίο του  Κικέρωνα  βιβλίο στον έρωτα Ι, Χ . 43 αναφέρει χαρακτηρίστηκα όταν εμφανίστηκαν δυο ήλιοι και τρία φεγγάρια και όταν παρατηρήθηκαν φλόγες στον ουρανό σε εκείνη την περίσταση ο ήλιος έβγαινε την νύχτα ακούγοντας θορύβους από τον ουρανό και παράξενες σφαίρες εκτοξεύτηκαν από τον ουρανό λες και ο ίδιος ο ουρανός της είχε εκτοξεύσει.

213 {Π.Χ}

Ο ρωμαϊκός ιστορικός Τίτος Λίβυος https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AF%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%9B%CE%AF%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%82
Γεννημένος το 59 {π.χ} απεβίωσε το έτος 17 {μ.Χ.} αναφέρει μια παρατήρηση που έγινε το 213 {πχ} στην πόλη Hadria { Υδρία} https://en.wikipedia.org/wiki/Adria  στον κόλπο της Βενετίας της Ιταλίας  μιλά για μια παρουσία στον ουρανό όπου έμοιαζε με βωμό που περιλάμβανε παράξενους άνδρες ντυμένους στα λευκά.

Αρχαία Ρώμη 203 {Π.Χ}

Ο Julius Obsequies https://en.wikipedia.org/wiki/Julius_Obsequies Ρωμαίος συγγραφέας το μόνο έργο που συνδέεται με το όνομα του είναι το  Liber de prodigiis (Βιβλίο των θαυμάτων) το βιβλίο αυτό κατασκευαστικέ ως απολογισμός των μαρτυρίων  που έγιναν στην Ρώμη μεταξύ 249 πχ -12 π.χ. Μέσα στο βιβλίο των θαυμάτων γραφεί {80 χιλιόμετρα από την Ρώμη} παρατηρήθηκε στον ουρανό ένα εκθαμβωτικό φως όπως ένα πυρσός κινούμενο από τα ανατολικά προς τα  δυτικά συνοδεύονταν από ένα άλλο αντικείμενο.

Αρχαία Ρώμη 175 Πχ  συνεχίζει στο ίδιο βιβλίο και γραφεί αυτήν την ίδια μέρα στη  Formia https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%B1εμφανίστηκαν δυο ήλιοι μαζί στο νησί της Κεφαλλονιάς μια τρομπέτα ακουστικέ από τον ουρανό και μια βροχή τη γης έπεσε.
Δεν ξέρω αν αυτήν η μαρτυρία εσάς σας πάει κάπου το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η αρχαίες μαρτυρίες για παράξενους ήχους και εμφανίσεις άτια ήταν πρώτον πυλών. Όποιος θέλει να διάβαση τα άρθρα της ομάδας για τους παράξενους ήχους ας πατήσει εδώ http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-paraxeni-tromachtiki-ichi-apo-to-pouthena-se-poleis-ke-choria-se-olo-ton-kosmo/.  αλλά και εδώ http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-anafora-i-paraxeno/.
Ας συνεχίσουμε με λίγες αναφορές ακόμα!!

Ευρώπη  [457}

 Lycosthenes https://en.wikipedia.org/wiki/Conrad_Lycosthenesκαθηγητής στο πανεπιστήμιο της βασιλείας, στην Ελβετία. Το  1539 αναφέρει ότι το 457 πάνω από την Βρετανία και την βόρεια Γαλλία ένα φλεγόμενο αντικείμενο διαμορφωμένο φάνηκε στον ουρανό το μέγεθος του ήταν ίσα με μια τεραστία μπάλα  φωτιάς και δυο ακτίνες τεράστιες όπου η μια είχε δείκτη και φορά στην Γαλλία και η άλλη ακτίνα είχε φορά στην Ιρλανδία. Το αντικείμενο έφυγε από τον ουρανό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ας πάμε τώρα σε άλλες ημερομηνίες!!

Ηνωμένο βασίλειο {1290}

Το χρονικό του William of Newburgh {Γουίλιαμ της Νιούμπεργκ} https://en.wikipedia.org/wiki/William_of_Newburgh αναφέρει πως στο {Byland abbey} https://en.wikipedia.org/wiki/Byland_Abbey στο Γιόρκσαϊρ ένα από τα μεγαλύτερα Κιστεριανού {τάγμα των Κιστερκιανών μονή της Αγγλίας} https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%9A%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BDμια ημέρα το 1290 ενώ ο ηγούμενος και η μοναχοί γευματίζουν ένα ασημί λαμπρό αντικείμενο πέταξε πάνω από την μονή προκαλώντας πανικό και φόβο,

Δεν θα αναφέρω άλλα διότι είναι παρά πολλά και ίσως δεν μας φτάσει ένα άρθρο να τα καλύψουμε όλες της αναφορές. Τώρα αν είναι αληθινές αναφορές η ψεύτικες δεν έχετε παρά μόνο να ερευνήσετε, η εμφάνιση των άτια γίνετε μέχρι και σήμερα.

Να είστε όλοι σας καλά!!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα