Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Τα προβλήματα της Ευρώπης μέσα από τον μύθο του Ταύρου στην σύγχρονη εποχή



Ερμηνεία του μύθου
 Ευρωπαϊκή Ένωση τα λάθη  και οι λύσεις μέσα από την κατανόηση του μύθου

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  η Ευρώπη σήμερα  είναι τα προβλήματα που δημιουργεί  η κακή διαχείριση των ζωτικών αποθεμάτων του Ταύρου, όπως μας διδάσκει ο Άθλος του Ηρακλή.
 Πως πιάνει  κανείς τον Ταύρο από τα κέρατα χωρίς να τον σκοτώσει σε ιβηρικές ταυρομαχίες;
Η Ευρώπη συνδέεται με τον μύθο του Ταύρου αφού ο ο Δίας, η άλλη μορφή του Ποσειδώνα στην εξέλιξη των ανθρωπίδων. Αρπάζει την Ευρώπη από τις ακτές της παλαιάς Λεμουρίας και την μεταφέρει στην Μεσόγειο και την Κρήτη.
Τι αρπάζει;
Παίρνει την όραση των κυκλώπειων όντων ως ευρύωψ και πάνω σε  δέρμα βυρσοδεψίας λευκών παπύρων γεννά τρία παιδιά θαυμαστά του νου.  Δηλαδή δημιουργεί  μια ΟΡΑΣΗ  ποιο ΕΥΡΕΙΑ. Τον θαλασσοκράτορα Μίνωα, τον δικαστή Ραδάμανθυ και τον ξύλινο οικιστή Σαρπηδόνα κατακτώντας την πρώτη ( γηραία )ήπειρο Μεσογαία Ευρώπη. Τα βοοειδή ήταν τότε σε έξαρση με τις αγελάδες του Κάδμου και της Ιούς να τρέχουν από δω και από εκεί.
Τα προβλήματα σήμερα της Ευρώπης και κατά συνέπεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης που βάζουν σε δοκιμασία την Ιδέα αλλά και οδηγούν στον εκφυλισμό της είναι τα εξής:

1. Έφτιαξε πολλούς οργανισμούς . Ένα ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ οργανισμών που όχι μόνο δεν βγαίνει κανείς από εκεί μέσα ζωντανός, αλλά δεν μπορούν και να πάρουν καμία απόφαση καταστρέφοντας έτσι το κέντρο των αποφάσεων του λαιμού. Απλώς συνεδριάζουν συνέχεια και αποκοιμιούνται αποκαμωμένοι στα έδρανα των ατέλειωτων συνεδριάσεων.

2. Μεγάλα έξοδα. Όλοι αυτοί οι οργανισμοί και τα κτίρια τους απαιτούν ένα μεγάλο κόστος συντήρηρης ξοδεύοντας υπέρογκα ποσά από το κοινό ταμείο και τους κοινούς πόρους .

3. Κακές συνεργασίες. Συνεργάστηκε με την Νέα Ατλαντίδα και τον πατέρα Άτλαντα,  πρωτοκαθεδρία των  ΗΠΑ σε βάση πολύ υλιστική καταστρέφοντας το περιβάλλον και τη φύση. Επέτρεψε στις πολυεθνικές με  "μητέρα" την Κίνα να αλώσει και να σκοτώσει όλα τα παιδιά της στη  ανεργία σαν νέα Μήδεια.

4. Θεοκρατική βασιλεία. Προώθησε τη θεοκρατία, την παλαιά κυκλώπεια Λεμουρία με τον χριστιανισμό να ρημάζει τα πάντα στην εξουσία και συνεχίζει με τον ισλαμισμό ακόμη χειρότερο που ανέχεται και παρανοϊκά χαϊδεύει εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών της.

5. Εκφυλισμός. Η μαλθακότητα και η τρυφηλότητα των Ευρωπαίων, η επίδειξη η σπατάλη, φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά της υπερβολής του Ταύρου με τους περισσότερους να είναι αγύμναστοι υπέρβαροι διεφθαρμένοι και έκφυλοι και πολύ εύκολοι αντίπαλοι για την πλήρη κατάκτηση τους από την επέλαση των παλαιών λεμουριακών φυλών που έχουν αυξηθεί υπέρμετρα. Όταν ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ εγκατασταθεί μόνιμα στην Ευρώπη θα είναι αργά για να ψάχνουμε την έξοδο και ο Οδυσσέας μακριά.

Καταλυτικά θα λέγαμε πως ο Ταύρος θέλει προσοχή και ο Άθλος αυτός αναζητεί ένα Ηρακλή διαφορετικά η Ευρώπη θα εξαφανιστεί και η Ιδέα δεν θα έχει στεριά και ανθρώπους νοήμονες να φορεθεί.
Οι λύσεις που προτείνονται είναι οι εξής:
1. Μείωση των οργανισμών και κατάργηση των Ευρωβουλευτών . Οι ίδιοι οι βουλευτές μιας χώρας μπορούν να συζητούν τα θέματα σε κοινό γεωμετρικό ευρωπαϊκό τόπο.
2. Η συνεργασία με τις Ατλαντικές  ΗΠΑ  πρέπει να τοποθετηθεί σε υγιή βάση πιο φιλική με το φυσικό περιβάλλον. Ο δράκος της  Κίνας να αναχαιτισθεί με μεγάλους δασμούς.
3. Οι πρόσφυγες θα πρέπει να λύσουν τα προβλήματα τους στη χώρα τους και  να αναλάβουν την ευθύνη τους. Οι μετανάστες να ελέγχονται για το πως και το γιατί. Δεν θα αναβιώσουμε την φρίκη του Κύκλωπα και της σπηλιάς του από παράλογη ενοχή σε ποσειδώνια  θαλασσοταραχή.
4. Ο χριστιανισμός να πάψει να ζει παρασιτικά εις βάρος όλων  μας και  να αναβαθμιστεί σε νοημοσύνη και λογική. Ο  μωαμεθανισμός είναι λεμουριακά αναχρονιστικός,  να περιοριστεί.
5. Επιστροφή στην Ελληνική Γραμματεία, την Ελληνική Μυθολογία τα Ομηρικά Έπη τις Αξίες και την Αισθητική. Σε αυτά που ανοικοδομήθηκε η  ερωτευμένη Ευρώπη  όταν ο Ζευς ενωνόταν μαζί της κάτω από ένα δένδρο στην Γόρτυνα Κρήτης τρία βράδια  συνεχή και  ένα χρυσαφένιο πρωί.

Ομηρικές Ερμηνείες
Αστραία ©©


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα