Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

10 αποτελεσματικές συνήθειες που θ΄αλλάξουν τη ζωή σας


Μια καλύτερη ζωή, πιο ποιοτική, με χρόνο για τον εαυτό μας, μια καθημερινότητα πιο γεμάτη, με συνείδηση στο παρόν, ηρεμία και σιγουριά πως όλα θα πάνε καλά. Κάτι τέτοιο δεν σκεφτόμαστε όταν ακούμε την έκφραση «καλύτερη ζωή»; Κι άλλα πολλά μπορείτε να προσθέσετε. Πάντως εμείς θεωρούμε πως αυτές οι 10 αποτελεσματικές συνήθειες θ΄αλλάξουν τη ζωή σας , αν γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς μας, θα μας φέρουν λίγο πιο κοντά σ΄αυτό που λέμε… καλύτερη ζωή, καλύτερη υγεία, ευτυχισμένος άνθρωπος.
1. Νωρίς για ύπνο- Χρειάζεστε λίγο χρόνο ν΄αποσυμπιεστείτε από την ημέρα σας κι έτσι το βράδυ, η τηλεόραση μοιάζει λύση ιδανική. Κανένα πρόβλημα, απλώς μην το παρακάνετε και παρασυρθείτε βλέποντας σειρές στο netflix και σας πάρει το ξημέρωμα. Βάλτε ένα όριο και κλείστε τα φώτα στις
11. Εδώ διαβάστε τις τέλειες συνθήκες για να κοιμηθείτε καλύτερα.
2. Νωρίς ξύπνημα- Αν μάθετε να ξυπνάτε πολύ νωρίς, θα κοιμάστε και νωρίς. Στην αρχή είναι λίγο δύσκολο, όμως όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την αυτοβελτίωση προτείνουν ξύπνημα την αυγή. Ο Ρόμπιν Σάρμα, έχει γράψει ολόκληρο βιβλίο για τα οφέλη του πρωινού ξυπνήματος στις…5 το πρωί. Τότε υπάρχει η μεγαλυτερη ηρεμία του 24ωρου κι αν τη νιώσεις θα την κρατάς μέσα σου όλη μέρα.
3. Άσκηση πριν το πρωινό- Με το που ξυπνάτε, πιείτε νερό. Αμέσως μετά κινήστε το σώμα σας. Μπορείτε με κάποιες ασκήσεις γυμναστικής ή ακόμη καλύτερα γιόγκα. Βγείτε να περπατήσετε κι επιστρέψτε μισή ώρα μετά για ν΄απολαύσετε το πρωινό σας. Με την ευκαιρία σας λέμε πως αν δεν πάρετε πρωινό πριν από τη γυμναστική σας, θα κάψετε λίπος! Αυτό είναι και το ζητούμενο, ειδικά όταν κάνουμε δίαιτα!

4. Δείξτε προσοχή στην διατροφή σας- Αρχίστε να βγάζετε από τη ζωή σας το junk food, τη ζάχαρη και το λευκό αλεύρι. Βάλτε λαχανικά, φρούτα, ρίζες, ξηρούς καρπούς κι έτσι θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα νιώθετε πιο υγιείς.
5. Φάτε νωρίς το βραδινό σας- Έτσι όχι μόνο θα κρατιέστε σε φόρμα, αφού αυτό είναι ένα από τα μυστικά για να πετύχει η δίαιτά σας, αλλά θα κοιμάστε και καλύτερα.Θα νιώθετε πιο ελαφριά.
6. Βγάλτε το άγχος από τη ζωή σας- Είναι εύκολο; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Εξαρτάται από το πόσο θέλετε να το κάνετε. Αν το σκεφτείτε καλύτερα, τι είναι πια τόσο σημαντικό για να καταστρέψετε τη μέρα σας και τελικά την υγεία σας, αφού καταπίνετε το… τοξικό άγχος; Κάντε μικρά διαλείμματα μέσα στην ημέρα, χαλαρώστε παίρνοντας σωστές αναπνοές, κλείστε τα μάτια για 10 λεπτά (ακόμη κι αν είστε στο γραφείο) κι ονειρευτείτε όσα θέλετε να κάνετε πραγματικότητα.
7. Μείνετε σιωπηλοί και χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτε για λίγη ώρα- Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. Ξεκινήστε όμως με 3 λεπτά στην αρχή και συνεχίστε προσθέτοντας προοδευτικά ακόμη ένα λεπτό κι άλλο, κι άλλο. Κλείστε κινητά, υπολογιστές, τα πάντα. Αποσυνδεθείτε και εστιάστε μόνο στα συναισθήματα και στην αναπνοή σας. Δοκιμάστε το, είναι λυτρωτικό.
8. Κάντε μασάζ στον εαυτό σας- Το σώμα μας χρειάζεται την προσοχή μας, την αγάπη μας και τα χέρια μας μπορούν να το θεραπεύσουν. Μετά το ντους σας κάντε ένα μασάζ στον εαυτό σας, απλώνοντας μια κρέμα στο σώμα σας, με απαλές αργές κινήσεις. Είναι σα να χαϊδεύετε το «παιδάκι» που έχετε μέσα σας. Θα αισθανθείτε υπέροχα.
9. Δημιουργήστε καλή ενέργεια στο σπίτι σας- Ανοίξτε τα παράθυρα να μπει καθαρός αέρας, βάλτε χαλαρωτική μουσική με gong που «καθαρίζουν» την ατμόσφαιρα, ανάψτε κεριά κι αρωματικά στικς, τακτοποιήστε τα πράγματά σας. Εδώ θα βρείτε κι άλλους τρόπους για να διώξετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας.
10. Κάντε μικρές νηστείες κατά τη διάρκεια του έτους- Ορίστε κάποια χρονικά διαστήματα ώστε να απέχετε για 10 μέρες από το κρέας, ή από το αλκοόλ.
Βάλτε ένα δεκαήμερο που η διατροφή σας θα περιλαμβάνει μόνο λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς. Έτσι ο οργανισμός σας θ΄αποτοξινωθεί και να νιώθετε υγιείς γεμάτοι ενέργεια.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα