Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ, ΣΑΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΑΝ, ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ, ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ? – ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΤΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ? ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Αν και τα ψέματα και η δυσφήμηση πληγώνουν τον αθώο, τελικά πληγώνουν ακόμα περισσότερο τον φαύλο. Αυτός που δυσφημίστηκε άδικα γίνεται πιο αγνός από ποτέ, ενώ οι αχρείοι κατήγοροι καταδικάζονται από τον αιώνιο καρμικό νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Επιπρόσθετα, κηρύσσονται ένοχοι από την ίδια τους τη συνείδηση και καταδικάζονται να ζουν σε μια φυλακή που οι ίδιοι δημιούργησαν οδυνηρής έλλειψης εσωτερικής γαλήνης. Αυτοί που σπέρνουν το λάθος θα θερίσουν τη σοδειά της αυταπάτης και της δυστυχίας.
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Με το να πείτε ψέματα για κάποιον με στόχο το προσωπικό κέρδος ή την εκδίκηση στρέφεστε εναντίον της ίδιας σας της ψυχής. Το να βλάπτετε τους άλλους λειτουργεί σαν μπούμερανγκ και σας πληγώνει περισσότερο από κάθε τι. Η αμαρτία δεν είναι σαν τον δυναμίτη που μπορείτε να τον ανατινάξετε από απόσταση χωρίς να κάνετε κακό στον εαυτό σας. Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ. Γι’ αυτό ποτέ να μην είστε κακοί με τους άλλους.

Ευλογημένοι είναι αυτοί που κατακρίνονται γιατί κάνουν το καλό. Όσοι ζουν και πεθαίνουν έχοντας σωστή συμπεριφορά, έχουν δικό τους έναν παράδεισο αιώνιας μακαριότητας. ΑΛΙΜΟΝΟ ΟΜΩΣ σ’ αυτούς που από ζήλεια, εχθρότητα, ή προσωπικό συμφέρον διαβάλλουν και προσπαθούν να βλάψουν το καλό όνομα αυτών που καταπιάνονται με ευγενή έργα. Ο σαρκασμός, η δυσφήμηση, η εκδικητικότητα, η μεροληψία, η ανειλικρίνεια, είναι δηλητήρια φαυλότητας που στρέφονται σαν μπούμερανγκ και επιφέρουν ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΜΙΚΟ ΚΑΚΟ στην ψυχή του επικριτή. – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα
(«Ο κόσμος μοιάζει με μια μαθηματική εξίσωση η οποία, όπως κι αν τη γυρίσεις, θα ισορροπήσει. Κάθε μυστικό αποκαλύπτεται, κάθε έγκλημα τιμωρείται, κάθε αρετή ανταμείβεται, κάθε λάθος επανορθώνεται, σιωπηλά και σίγουρα». – Emerson, στο Compensation «Αποζημίωση»).
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ:
«Αλλά προς εσάς που ακούτε λέω. Αγαπάτε τους εχθρούς σας, ευεργετείτε εκείνους οι οποίοι σας μισούν, ευλογείτε εκείνους οι οποίοι σας καταριούνται, και προσεύχεσθε υπέρ εκείνων οι οποίοι σας βλάπτουν και σας καταδιώκουν για να σας βλάψουν, για να γίνετε παιδιά του Πατέρα σας που είναι στους ουρανούς». Κατά Ματθαίο Ε.
Ας συγχωρήσουμε λοιπόν, ώστε να μη λερώσουμε την ψυχή μας. Οι νόμοι του Θεού θα φροντίσουν για τη δικαιοσύνη.
Παραμαχάνσα Γιογκανάντα SRF, γνήσιος διαλογισμός Κρίγια-Ράτζα Γιόγκα Ελλάδα

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα