Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ο ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Αν κάποιος επισκεφθεί έναν ενεργειακό χώρο, (όλα τα Ελληνικά Ιερά είναι ενεργειακοί χώροι), αντιλαμβάνεται την ιερότητα του χώρου και επιθυμεί να ιδεί κάτι το υπερφυσικό, τότε το πνεύμα του προκαλεί έντονους κραδασμούς νιονικής ενέργειας στον εγκέφαλο και στην συνείδηση του. Οι κραδασμοί αυτοί μεταφέρονται στα κύτταρα ολόκληρου του σώματος του και ο εγκέφαλος αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά την συχνότητα τους.
Αν η συχνότητα των κραδασμών φτάσει την συχνότητα του ηλιακού φωτός, τότε αρχίζει βαθμηδόν ο υλικός κόσμος να χάνεται από μπροστά του και στα μάτια του εμφανίζεται ένας κόσμος διάφανος και αιθερικός. Χωρίς να χάνει τίποτα από την νοητική του κατάσταση, απομακρύνεται από την τρισδιάστατη πραγματικότητα και μεταπίπτει σε αιθερική μορφή.

Όταν οι συχνότητες του σώματος του ξεπεράσουν τις συχνότητες του ηλιακού φάσματος, τότε εισέρχεται στην υπερβατική πραγματικότητα, σε άλλη διάσταση και βρίσκεται σε απευθείας επαφή, σε πλήρη συνειδησιακή κατάσταση, με τον υπερβατικό κόσμο. Αν δεν φοβηθεί και μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση στην οποίαν έχει περιέλθει, τότε μπορεί να ταξιδέψει στο σύμπαν με το φυσικό του σώμα που έχει μεταπέσει σε άλλη διάσταση και αντίστροφα, να εισέρχεται στον υλικό κόσμο..
["Η Υπέρτατη Μύηση" Γ. Καλογεράκη, Εκδόσεις "Δίον" Θεσσαλονίκη]
Το Ιερό της Αφροδίτης στην Πάφο
Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ιερά της Αφροδίτης σε όλο τον αρχαίο κόσμο. Αναφέρεται από τον Όμηρο και άλλους Έλληνες και Λατίνους συγγραφείς. Τα εναπομείναντα ερείπια του ιερού σχηματίζουν δύο ομάδες των κτηρίων. Στα νότια ήταν το πρώτο ιερό της Αφροδίτης, το Ιερό Ι, που χτίστηκε στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού. Αποτελείται από μια υπαίθρια αυλή (το τέμενος), που ήταν περίκλειστη με μεγαλιθικούς τοίχους. Στη δυτική και μέρος της νότιας πλευράς και δημιουργήθηκε μια στοά στο κέντρο της οποίας φυλασσόταν ο κωνικός Βαίτυλος, σύμβολο της δύναμης της Μεγάλης Θεάς. Ο λατρευτικός Βαίτυλος διατηρήθηκε και στο ρωμαϊκό Ιερό ΙΙ, το οποίο ανεγέρθηκε στα βόρεια, στο τέλος του 1ου ή τις αρχές του 2ου αιώνα μ.Χ.. Τα νέα ρωμαϊκά κτήρια περικλείουν ένα ευρύχωρο ανοιχτό γήπεδο στα νότια, ανατολικά και βόρεια..


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα