Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Θεραπεύστε τον εαυτό σας σε έξι λεπτά



Από το Ζάχο Σκαφίδα

Ο κώδικας θεραπείας

Το Θεραπευτικό Κώδικα ανακάλυψε ο Alex  Loyd Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Ψυχολογίας και Φυσικής Ιατρικής. Εργάστηκε για 12 χρόνια για να βοηθήσει τη σύζυγό του να βρει μια θεραπεία για την κατάθλιψη. Αργότερα το 2001 , ανακάλυψε τελικά τον "κώδικα θεραπείας". Από τότε, η προσωπική του ανακάλυψη δημιούργησε μια θεραπευτική καταιγίδα σε όλο τον κόσμο, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους από περισσότερες από 90 χώρες να θεραπεύουν τα σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά προβλήματα και τα προβλήματα σταδιοδρομίας με τους «κωδικούς θεραπείας».

Εκτελέστε τις ακόλουθες τέσσερις ασκήσεις με τη σειρά που παρουσιάζονται. Ξεκινήστε χαλαρώνοντας τα δάχτυλά σας και «εκπέμποντας φως» στα θεραπευτικά κέντρα (φανταστείτε τα ακροδάχτυλά σας σαν μικρούς αναμμένους φακούς που βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον). Δεν έχει σημασία αν τα δάχτυλά σας θα είναι τεντωμένα ή λυγισμένα (επιλέξτε ό,τι σας εξυπηρετεί περισσότερο), αρκεί τα ακροδάχτυλά σας να δείχνουν προς την ευρύτερη περιοχή του θεραπευτικού κέντρου και να βρίσκονται σε μία απόσταση πέντε έως εφτά εκατοστών από το σώμα.

Όταν διατηρείται αυτή η απόσταση, εξασφαλίζονται πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα είχαμε αν αγγίζαμε τα θεραπευτικά κέντρα με τα δάχτυλά μας. Η συγκεκριμένη απόσταση δημιουργεί πάνω από την είσοδο του θεραπευτικού κέντρου ένα ενεργειακό πεδίο, το οποίο επιτρέπει στο σώμα να παραγάγει αυτόματα το ακριβές διπολικό (θετικό, αρνητικό) ενεργειακό μοτίβο που απαιτείται για την ίαση Η απόσταση ανάμεσα στα δάχτυλα και στο σώμα εξασφαλίζει την πολικότητα που είναι απαραίτητη ανά πάσα στιγμή για την παραγωγή περισσότερης ενέργειας και ισχύος.

            Οι φωτό είναι από The Healing Codes Process

Τα Τέσσερα Θεραπευτικά Κέντρα

1. Μήλο του Αδάμ: Ακριβώς πάνω από το μήλο του Αδάμ

2. Κρόταφοι: Ενάμισι εκατοστό πάνω από τους κροτάφους και ενάμισι εκατοστό προς το πίσω μέρος του κεφαλιού. Η άσκηση εκτελείται και στις δύο πλευρές του κεφαλιού.

3. Γέφυρα: Ανάμεσα στη γέφυρα της μύτης και το μεσόφρυο (δηλαδή, το σημείο όπου θεωρητικά θα ενώνονταν τα φρύδια).

4. Σαγόνι: Στις κάτω πλευρές της πίσω γωνίας του σαγονιού. Η άσκηση εκτελείται και στις δύο πλευρές του κεφαλιού. 

Γιατί να σταματήσετε να φοράτε εσώρουχα ΜΕΤΑ το σεξ

σεξ
Θα το έχετε ακούσει, ή διαβάσει... ένα εκατομμύριο φορές: Οι γυναικολόγοι λένε ότι πρέπει να ουρείτε πάντοτε μετά το σεξ για να αποφύγετε μια πιθανή λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.
Ωραία, αλλά τι άλλο πρέπει να κάνετε μετά το σεξ; Πώς ακριβώς αυτές οι κινήσεις διατηρούν τον κόλπο σας σε καλή και υγιεινή κατάσταση; Οι υπεύθυνοι του έγκυρου health.com έθεσαν αυτές τις ερωτήσεις στην δρ. Sara Twogood, επίκουρη καθηγήτρια Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο πανεπιστήμιο Keck της Νοτίου Καλιφόρνιας.
Απ' ό,τι φαίνεται, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να μην κοιμηθείτε αμέσως μετά το σεξ, αλλά να κάνετε πρώτα κάποια απλά πράγματα...

Προσπαθήστε να ουρήσετε

Ακόμα κι αν η ουροδόχος κύστη σας δεν είναι γεμάτη, προσπαθήστε να κατουρήσετε ούτως ή άλλως. Η ροή των ούρων θα βοηθήσει να απομακρύνετε βακτηρίδια από την ουρήθρα σας, λέει η δρ. Twogood. Οι ουρολοιμώξεις συμβαίνουν όταν τα βακτήρια που ζουν κανονικά στον κόλπο, ή στο παχύ έντερο ωθούνται ακούσια στην ουρήθρα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό αν ανήκετε σε εκείνες τις γυναίκες που παθαίνουν συχνά-πυκνά ουρολοίμωξη.

Χαλίλ Γκιμπράν: Η ψυχή μου με ορμήνεψε να αγαπώ όσα οι άλλοι μισούν…!!!

Η ψυχή μου μου μίλησε και μου -δίδαξε -ν’ αγαπώ εκείνους πού οι άνθρωποι μισούν και να είμαι φίλος μ’ εκείνους πού οι άνθρωποι περιφρονούν.
Η ψυχή μου μου φανέρωσε ότι ή αγάπη εκδηλώνεται όχι μονάχα στο πρόσωπο πού αγαπά, άλλα και στο πρόσωπο πού αγαπιέται.
Πριν ή ψυχή μου μου μιλήσει, ή αγάπη ήταν στην καρδιά μου σα μια λεπτή κλωστή πιασμένη από δυο πασσάλους.
Άλλα τώρα ή αγάπη έγινε ένας φωτεινός κύκλος πού αρχή του είναι το τέλος του, και το τέλος του ή αρχή του. Περιβάλλει καθετί πού υπάρχει κι απλώνεται σιγά σιγά για ν’ αγκαλιάσει όλα όσα θα υπάρξουν.
Η ψυχή μου με συμβούλεψε και μ’ έμαθε να διακρίνω την κρυμμένη ομορφιά του δέρματος, τού παραστήματος, και, του χρώματος. Με δίδαξε να στοχάζομαι εκείνο πού οι άνθρωποι ονομάζουν άσχημο μέχρι ν’ ανακαλύψω την αληθινή του γοητεία κι ομορφιά.
Πριν ή ψυχή μου με διδάξει, έβλεπα την ομορφιά σαν ένα τρεμάμενο πυρσό ανάμεσα σε στήλες καπνού. Τώρα πού ό καπνός έχει διαλυθεί, δε βλέπω τίποτε’ άλλο από τη φλόγα.
Η ψυχή μου μου μίλησε και μου δίδαξε ν’ ακούω τις φωνές πού ή γλώσσα, ό λάρυγγας και τα χείλη δεν μπορούν να προφέρουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα