Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Πρόγευση ...



Η Έκλειψη Σελήνης, στην 11η μοίρα του Λέοντα, σε χρονιά με κραδασμό 11, ανοίγει μια Πύλη που ενεργοποιεί ξανά την Έκλειψη του περασμένου Αυγούστου, επαναφέρει τους Κώδικες Φωτός που δόθηκαν στην αντίστοιχη Πύλη των Λεόντων εκείνο τον μήνα και φέρνει την Ανθρώπινη Φυλή αντιμέτωπη με μια πολύ ισχυρή πρόκληση | μύηση:

το χτίσιμο της γέφυρας ανάμεσα στα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια, την ένωση των αντίθετων, αντίρροπων δυνάμεων, το τέλος της εσωτερικής σύγκρουσης.


Αυτή η χρονική περίοδος προσφέρει την πολύτιμη ευκαιρία εσωτερικής Φώτισης, καθώς το συνειδητό θα έρθει σε άμεση επαφή με το υποσυνείδητο και σ`αυτή τη συνάντηση ο Άνθρωπος μπορεί να βιώσει μια εντελώς νέα διάσταση του εαυτού του και μια πληρότητα χωρίς προηγούμενο.

Τίποτα τυχαίο για την χρονική στιγμή που μια τέτοια ευκαιρία προσφέρεται. Το επίπεδο της αυτοσυνείδησης που τώρα μπορεί να προσεγγιστεί, θα ωθήσει πολλή δύναμη στην επιφάνεια, κάτι που θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στους επόμενους μήνες, στον τρόπο δηλαδή που μπορεί κανείς να σταθεί και ν`αντιμετωπίσει τις συνθήκες που θα παρουσιαστούν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα