Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Μυριάδες φωτεινές ενεργειακές οντότητες έχουν καταφθάσει και ασχολούνται με την εξόντωση των αρνητικών ενεργειακών οντοτήτων που μαστίζουν τον πλανήτη..
Ύστερα από ένα καταστροφικό μακροχρόνιο πόλεμο διάρκειας 900 χρόνων με τους ερπετοειδείς, έχοντας εκατομμύρια νεκρούς, οι Πλειάδιοι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τα σχέδια τους για την απελευθέρωση του πλανήτη και την διάσωση της ανθρωπότητας, παρά την ολιγωρία των γήινων ηγετών, οι οποίοι εξακολουθούν να καθυστερούν αδικαιολόγητα στην τήρηση των συμφωνηθέντων..
Ο πόλεμος αυτός ήταν τόσο ασφυκτικός και καταστροφικός, που στο τέλος έσπευσαν και ενεπλάκησαν και άλλοι πολιτισμοί για να βοηθήσουν τους Πλειάδιους, με θετικό αποτέλεσμα..
Η ολιγωρία των γήινων ηγετών τους αναγκάζει να αναθεωρήσουν τα σχέδια τους, με ενδεχόμενο να επέμβουν από μόνοι τους, γιατί ο χρόνος πιέζει, όχι μόνον αυτούς, αλλά και τους άλλους πολιτισμούς που συνωστίζονται με μυριάδες σκαφών γύρω και μέσα στο ηλιακό σύστημα, αναμένοντας την εντολή επέμβασης.

Επειδή η σχεδιαζόμενη επέμβαση πιθανόν να συνδυαστεί με την έναρξη ακραίων καιρικών και γεωλογικών φαινομένων, οι γήινοι ηγέτες έχουν προειδοποιηθεί και θα ειδοποιηθούν έγκαιρα, ώστε να ειδοποιήσουν τους πληθυσμούς και να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα..
Alex Collier
[Εν τω μεταξύ, και σύμφωνα με τον James Gilliland, μυριάδες φωτεινές ενεργειακές οντότητες έχουν καταφθάσει και ασχολούνται με την εξόντωση των αρνητικών ενεργειακών οντοτήτων που μαστίζουν τον πλανήτη μας..]

Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα